ATL@NYG

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif כללי

ותוסיף עכשיו את ההפסד של סינסנטי לאוקלנד... משהו מוזר קרה השבוע.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif דנבר - סאן דייגו

נגמרו התירוצים. פשוט מביך. בבית שלנו. אין לי מילים, אין לי הסברים. אין לי מה להגיד על המשחק הזה. כריס סימס היה מזעזע, קייל אורטון נכנס פצוע, נשאר גם כשהמשחק כבר היה אבוד, מקווה שלא נצטער על זה ביום חמישי. טוב נו, שבוע קצר, 3 ימים עד המשחק מול הג'איינטס. עוד אפשר להציל את העונה הזאת, אבל כבר אין מה לבנות על אליפות הAFCW, אם נגיע לפלייאוף זה יהיה בתור וואיילדקרד. היו כמה תוצאות מעודדות דווקא היום (ואני לא אספיילר),ככה שבאמת לא הכל אבוד, אבל משהו צריך להשתנות באופן קיצוני בשביל להציל את הברונקוס ולצאת מהקריסה הטוטאלית הזו. אוף, המחשבה על כל ה"אוהדים" של הדולטס שיקפצו חזרה על העגלה ויכנסו מחר לmessage board של הברונקוס. אוף. דיכאון. פשוט מביך. מביך ומדכא, אין לי מילה אחרת. יש לי כמה כעסים על השיפוט (פאמבל באנד זון שהיה צריך להיות ט"ד שלנו, הכניסה של שק הסטרואידים מארי-מן בקרסול של אורטון, ללא דגל) אבל כשמדובר על תבוסה כזאת, אין באמת מה לחפש תירוצים. פשוט מביך.

eran113

New member
ספויילר

איך דנבר יכולים כעת להגיע לפליאוף? הבנתי שזה בעזרת הוואיילקרד אבל איך מבצעים את החישוב? מי שעם המאזן הטוב ביותר אחרי הראשי בתים?

royfr

New member
../images/Emo58.gif

תודה שכבר סגרת את הסכוי של דנבר לפליי אוף קודם כל, ההפרש הוא רק משחק אחד, כשנשארו ששה משחקים עד סוף העונה ושובר השוויון הראשון - הוא המאזן הפנימי בין השתיים - שהוא שוויון. יש הרבבבבבבבבבה זמן עד תום העונה.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif לכל השבוע - וואיילדקרד

אני מעתיק לפה את ההודעה שרשמתי הרגע במסג' בורד של הברונקוס שמסבירה בדיוק איך אנחנו מגיעים לפלייאוף, אבל קודם כל - חוקי הtie break לוואיילד קרד: http://www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures Let's try and sort this thing out: 6-4: 5. Jax - (play: @49ers, , Texans,Phins,Colts,@ Pats, @ Browns) will be lucky to pull off 3-3 to finish 9-7 at best 6. Pitt - (play: @ Ravens, Oak,@ Browns, GB, Ravens, @ Phins) They might even sweep this thing, but should drop at least 1-2, so I put them in at 11-5 7. Den (NYG, @KC, @Colts, Oak, @phili, KC) - we should sweep KC and Oak, if we can win 2 of 3 against the rest we finish 11-5, let's say 10-6 just to see how that puts us. 5-5: 8. Bal (play: Pitt, @ GB, Det. , Chi. , @Pitt, @ Oak) - not a tough schedule, other then Pittsburgh, so let's put them down at 4-2, and a 9-7 finish 9. Houston - (Play: Indy, @Jax, Seatle, @STL, @Miami, N.E) - tough schedule - They drop at least 3 here to finish 8-8, 9-7 if I'm generous with them 10. Miami - (Play @Bills, N.E, @ Jax, @ Ten, Hou, Pitt) - I see them losing to Titans, Pats and steelers, 8-8 at best Now, from the 4-6 teams, the only team capacle of pulling off a miracle sweep for the rest of the year is the Titans, and that is also very unlikely, so they finish 9-7 at the very best I think. put all this together and we're in. The real threats are Jax and Pitt, since they have the same record as us, and Baltimore since they have a comfortable schedule and the tie breaker over us. Since none of those 3 look perfect right now, I think it's all up to us if we play hard we're in. simple as that. If we don't lose any games that we shouldn't lose we'll finish at least 10-6 and still get in. Also, if Jax finishes 10-6 and we finish 10-6, it would most likely mean both teams finished 8-4 in the AFC, so that makes the next tie breaker the Div. standings, where we should be 5-1 to Jax 3-3 (they're 2-2 right now) so we're in on the tie breaker

omrili77

New member
ממש מעיק לקרוא את זה ככה, אז כשירות לציבור

Let's try and sort this thing out: 6-4: 5. Jax - (play: @49ers, , Texans,Phins,Colts,@ Pats, @ Browns) will be lucky to pull off 3-3 to finish 9-7 at best 6. Pitt - (play: @ Ravens, Oak,@ Browns, GB, Ravens, @ Phins) They might even sweep this thing, but should drop at least 1-2, so I put them in at 11-5 7. Den (NYG, @KC, @Colts, Oak, @phili, KC) - we should sweep KC and Oak, if we can win 2 of 3 against the rest we finish 11-5, let's say 10-6 just to see how that puts us. 5-5: 8. Bal (play: Pitt, @ GB, Det. , Chi. , @Pitt, @ Oak) - not a tough schedule, other then Pittsburgh, so let's put them down at 4-2, and a 9-7 finish 9. Houston - (Play: Indy, @Jax, Seatle, @STL, @Miami, N.E) - tough schedule - They drop at least 3 here to finish 8-8, 9-7 if I'm generous with them 10. Miami - (Play @Bills, N.E, @ Jax, @ Ten, Hou, Pitt) - I see them losing to Titans, Pats and steelers, 8-8 at best Now, from the 4-6 teams, the only team capacle of pulling off a miracle sweep for the rest of the year is the Titans, and that is also very unlikely, so they finish 9-7 at the very best I think. put all this together and we're in. The real threats are Jax and Pitt, since they have the same record as us, and Baltimore since they have a comfortable schedule and the tie breaker over us. Since none of those 3 look perfect right now, I think it's all up to us if we play hard we're in. simple as that. If we don't lose any games that we shouldn't lose we'll finish at least 10-6 and still get in. Also, if Jax finishes 10-6 and we finish 10-6, it would most likely mean both teams finished 8-4 in the AFC, so that makes the next tie breaker the Div. standings, where we should be 5-1 to Jax 3-3 (they're 2-2 right now) so we're in on the tie breaker​

omrili77

New member
תעטוף את זה בתגיות

של | הקוד | ו- | סקוד | (בלי הרווחים כמובן)

sernapo1

New member
../images/Emo58.gif שאלה לאוהדי דנבר

בתור אוהד SD (סליחה שאני לא מתנשא כמו שכתבת למעלה) אני שומע ב-ESPN מדברים כל הזמן על ההגנה של דנבר שהשנה היא טובה. במשחק אתמול עם קו התקפה פצוע שלנו, ראיתי דומיננטיות הכי גדולה שלנו על קו הגנה השנה שנתן ריצות יחסית קלות לשחקנים שלנו. וגם לא היה נראה שריוורס בכלל בסכנה או שהופעל עליו לחץ כלשהו. אמנם שיחת היום היא אם אורטון בריא היה עושה יותר או לא. אבל מה ההסבר לזה ששאר חלקי הקבוצה שלכם לא עבד? הדבר היחידי שאני יכול לראות שם לחיוב אצל דנבר, שהסקנדרי לא נתנו לריברס לעשות ביג פלייס כמו שאוהב. אבל הרייטינג שלו היה טוב מאוד. מקווה שזה לא מבאס מדי לענות על זה

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif ברונקוס - ס.ד (וקצת על ברס-פילי)

לא, לא מבאס. תאמין לי שאני מתמודד עם אוהדים של סאן דייגו שמנסחים את השאלות שלהם בצורה אחרת לגמרי מאתמול בלילה... תראה, קצת מסובך לענות על השאלה שלך בצורה חד משמעית,אבל אני אנסה. באמת שהמשחק של אתמול הוא לא דוגמא לכלום, חוץ מלקבוצה חסרת מוטיבציה ואמביוולנטית לחלוטין לאווירה סביב המשחק, לקהל המדהים במייל היי, ולעובדה שזה היה משחק על העתיד של הקבוצה, לפחות של העונה. בששת המשחקים הראשונים של העונה ההגנה של דנבר בהחלט הייתה אחת הטובות בליגה. הסקנדרי שלנו (שאתמול היה נטול בראיין דוקינס שנפצע בצוואר, לא תירוץ, סתם מציין עובדה) בהחלט חזק. צ'אמפ ביילי, דוקינס, טיי לואו יכולים לסגור כל רסיבר ולמנוע את הביג פליי. הגנת bend but don't break מה שנקרא, לא הרבה three and outs אבל עצירות בהמשך הדרייב. הבעיה מתחילה כשההתקפה לא מתפקדת. בתחילת העונה זה עוד היה נסבל, השחקנים עוד היו בריאים והצליחו להחזיק את המשחק, אבל פוטבול הוא משחק של שני צדדים, שמשפיעים אחד על התיחפקוד של האחר, אם ראית את הTOP אתמול, בטח שמת לב שסאן דייגו שלטו במחצית הראשונה פי שתיים מהברונקוס. בטח שהאון סייד קיק המגוחך לא ממש עזר. ההגנה מתעייפת, וזה מובן. הבעיה של הברונקוס היא לא בהגנה. היא בהתקפה, ההתקפה לא מתפקדת ברמה קשה (3 נקודות במשחק בבית זה פתטי, אין מילה אחרת) וההגנה לא יכולה לנצח את המשחק לבד כשהיא צריכה לשחק 40-45 דקות כל משחק. בקיצור, ההגנה טובה, ההתקפה מזעזעת. אני גאה מאוד בקייל אורטון שעלה לשחק, למרות שעוד לפני המשחק התראתי מראש שזה עלול להראות כמו התצוגה הנוראית שלו מול גרין ביי אחרי שחזר מאותה פציעה מהר מידי בשיקגו. אבל שחקן בקבוצה מקצועית צריך לרצות לשחק, ברור שהוא ינסה לשכנע את המאמנים לתת לו, התפקיד שלהם היה להוריד אותו לפחות ברבע האחרון ולשמור עליו להמשך העונה ולמשחק ביום חמישי. וקצת על הברונקוס בלי קשר - בסופו של דבר, אחרי לילה של ייסורים, הגעתי למסקנה אחת מבחינתי לגבי העונה הזו - הבעיה של הברונקוס בעונות האחרונות עם שאנהן הייתה בהגנה, את הבעיה הזו פתרנו, לצערי על חשבון ההתקפה שנפגעה קשות. ועדיין, בתחילת העונה אף אחד לא נתן לנו סיכוי לנצח יותר מ4 משחקים. הוכחנו שאנחנו עדיין קבוצה. נכון, לא קבוצת צמרת עדיין, אבל מה שאני אוהב בברונקוס זה העובדה שגם כשאנחנו לא הכי טובים, אנחנו אף פעם לא גרועים. אנחנו אף פעם לא מנמושות הליגה. אף קבוצה לא מגיע למייל היי כמשחק cupcake וזה משאיר מקום לאופטימיות. WildCard זו לא מילה גסה. כן, בנינו לעצמנו ציפיות גבוהות, והתרסקנו. אבל אנחנו עדיין בתמונה, ואם נצליח להגיע לפלייאוף, העונה הזו תהיה מוצלחת מבחינתי. בתור העונה הראשונה של מקדניאלס, עם נולן הגאון בתור מאמן ההגנה, אני שמח לראות שגם העונה הזו, שמתחילתה ציפינו שתהיה "עונת בנייה" היא לא כישלון טוטאלי. אז מזל טוב לדולטס, כנראה שהAFCW שלכם גם השנה, כנראה ששוב תקבלו את ההזדמנות להחנק בפלייאוף (אולי אפילו ניפגש שם שוב), אבל אל תנוחו יותר מידי, אנחנו בדרך הנכונה. מארי-מן וטומילנסון עברו את השיא שלהם מזמן. מורנו, רוייאל ומארשל רק מתחילים, לביילי יש עוד כמה עונות טובות, אפילו דוקינס יכול לשחק עוד 2-3 עונות אני מקווה. לא יודע מה יקרה בעמדת הQB, אני מאמין בקייל אורטון, אבל לא שולל את האפשרות שנביא QB אחר בדראפט או אפילו נכניס את ברנדסטאטר לעניינים מתישהו (רק לא סימס, אלוהים רק לא סימס!). בכל מקרה יש מקום לאופטימיות במייל היי, גם אם לא השנה. והכי כיף - ג'יי קאטלר ממשיך להחנק בשיקגו. האינטרספשן שלו (אמנם היחידה, אבל עדיין) גמרה עוד משחק של הברס אתמול. (אחרי שלושה דרייבים שנגמרו בפאנט,פאנט, בלוקד פילד גול). אני צוחק בהנאה על כל הפסד שלהם בעיקר כי אני רואה מולי את בחירת הדראפט שקיבלנו מהם תמורתו הולכת ומשתפרת...

tragula

New member
../images/Emo58.gif

(למען ההגינות אני אוהד של הבולטס). קודם כל כמה קללות לדנבר. הלוזריות שלכם מאפשרת לנורב טרנר לשמור על המשרה שלו וגודעת כל תקוה שלנו לזכיה ב- SB. לגבי ההבדל בהגנה בין המשחק הזה לתחילת העונה: לדנבר יש צוות מאמנים חדש והגנה חדשה, ככל שעוברים משחקים יש יותר מידע על הקבוצה ולכן ההכנה לקראתם יותר טובה. דנבר ניסו להפעיל לחץ על ריברס במחצית הראשונה ונתקלו בקבוצה שהיתה מוכנה (דמברויל הוא כבר לא הפעתה לאף אחד) במחצית השניה דנבר הפסיקו עם הלחץ, פשוט כיוון שהם ראו שזה לא עובד. RoyBehar צודק שיש גם השפעות בין משחק ההתקפה להגנה,למרות שקבוצות כמו בולטימור וושינגטון (!?!) מראות שלא לא חייב להיות המציאות. הבדל משמעותי יותר זה לשחק בפיגור או ביתרון. קבוצות בפיגור (במיוחד עם נורב "מי נתן לי לאמן" טרנר) נוטות לשכוח ממשחק הריצה ונהיות חד מימדיות, מה שכמובן עוזר להגנה. אני חושב ש- TMQ הסביר את הנפילה השנתית של דנבר בחצי השני של העונה עם הקשר ליתרון הגובה. קבוצה שמאתמנת האויר דליל תהיה עדיפה מבחינת סיבולת, אבל היתרון הזה נמחק ככל שהעונה מתקדמת (כיוון שהקבוצות כמעט ולא מתאמנות על מרכיבי סיבולת). זה נשמע מופלץ כמובן, אבל משעשע להסביר תופעות בספורט בתירוצים חצי-מדעים. בכל אופן אני מקווה שדנבר ימשיכו חזק את העונה וידחפו את סן דייגו קדימה (אם יעברו אותנו ניתן לקוות לסוף עידן טרנר). כולנו יודעים שהיריבות האמיתית של כנס הפוטבול האמריקאי המערבי (AFCW) הם אוקלנד.

|ספויילר| דולטס וקאטלר

אני מבין שדולטס הוא כינוי גנאי לבולטס, אבל מה משמעות המילה? ולגבי קאטלר ודנבר. לי זה נראה ששני הצדדים הפסידו מהעניין, (מלבד אולי בחירת הדראפט הגבוהה) לא שקאטלר היה מדהים, אבל בלי לבדוק סטטיסטיקות, הוא היה יותר טוב בשנים עברו מאורטון השנה. הייתי מדמה את זה למעבר של היינסוורת' לוושינגטון או המעבר של פארב לג'טס שנה שעברה. לפחות בטווח של עונה שני הצדדים הפסידו.

RoyBehar

New member
Dolt = A stupid person; a dunce.

וזאת הגדרה מילונית :) אל תעלבו אוהדי ס.ד, כמו שאני לא נעלב כשקוראים לנו donks וכמו שהריידרס הם צ'וקלנד/פיידרס/ריידרטס וקנזס סיטי הם הצ'ימפס... לגבי קאטלר - אין ספק שהוא היה יותר טוב בדנבר מאשר אורטון, אבל הוא לא היה כזה עילוי כמו שעשו ממנו, דיברו כל הזמן על כמה טוב הוא הולך להיות. בינתיים זה לא נראה ככה. הטרייד בא לא כי החליטו שקאטלר לא טוב כשחקן, הוא מוכשר, אני לא מכחיש, אבל הוא פרימדונה ויצא בכיין. הוא לא הסכים להשאר בקבוצה ודרש טרייד. אנחנו לא רוצים שחקן שלא רוצה להיות פה, ובהתחשב בעובדה שהטרייד היה בלתי נמנע מבחינתנו, הדיל שקיבלנו בעבורו נראה לי טוב יותר משבוע לשבוע. גם בחירת הדראפט שהביאה את מורנו, בחירת הדראפט שתביא שחקן ב2010 (הולכת ומשתפרת) מול העובדה שבשיקגו קאטלר פשוט מזעזע. פשוט כי אין לו את כלי הנשק שהיו לו בדנבר או את קו ההתקפה. אולי כולם הפסידו, אבל ההפסד שלנו היה ההפסד הגרוע פחות. פשוט כי העובדה שקאטלר לא ישחק בדנבר כבר הייתה ברורה, השאלה הייתה רק מה נקבל תמורתו.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif MNF טנסי-יוסטון

הטייטאנס בעונה שהיא כמו נגטיב של העונה של דנבר 0-6 ואז 4-0 אולי הפסקנו לספור אותם מוקדם מידי? יכול להיות שוינס יאנג באמת עשה את ההבדל? אני עדיין לא מאמין שטנסי תרוץ עכשיו ל10-0 ותגיע לפלייאוף, אבל בינתיים הם נראים לא רע, ולפחות בתור ספויילרים, אני מאמין שהם יעשו הרבה נזק לקבוצות שבונות על פלייאוף. אני רק שמח שסאן דייגו צריכים לפגוש אותם והברונקוס לא. אם הייתי כריס בראון (הבועט של יוסטון) אני לא יודע אם הייתי מגיע לאימון הבוקר. אולי הייתי מחפש את הדרך המהירה ביותר החוצה מיוסטון. שבועיים רצוף שהוא מחטיא את השער שהיה שולח את המשחק להארכה. עצוב. היה משחק טוב, ראיתי אמנם רק את הרבע האחרון, אבל נהנתי. למרות החיבה שלי לטקסנז, שמחתי על ההפסד שלהם, עוד איום אחד פחות על הוואיילדקרד..

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif טנסי - יוסטון

היה אחלה משחק. מאוד מאוזן. אחרי TD של יוסטון בא ה-TD של טנסי. במחצית היה 14-14, הרבע השלישי נסגר על 17-17 (פיסת סטטיסטיקה: גם במפגש הקודם בין 2 הקבוצות הרבע האחרון התחיל בשיוויון 17) 2 הבועטים פספסו FG עד לשניות הסיום - אז הבועט של יוסטון בעט ב-2 נקודות שהיו לי על יוסטון ופספס את ה-FG הלא קל שהיה לו (45 יארד, אם אני זוכר נכון) אבל היה קרוב ומותח, הרבה ריצות של כריס ג'ונסון, תפיסות יפות של אנדרה ג'ונסון, אחוזי השלמה גבוהים של שאוב וריצות מתפרצות של וינס יאנג, ששינה את המשחק עם הרגלים שלו. ועכשיו מתחילה ההמתנה האמיתית ליום שני הבא: ניו-אינגלנד נוסעים לניו-אורלינס לנסות לשבור אותם ולשמור לעצמם את שיא הבלתי מנוצחים... יהיה חם!

noam621

New member
../images/Emo58.gif

נגיד וטנסי ירוצו עכשיו ל10-6 (הם לא .. ) לדעתכם זה יספיק לכרטיס פליאוף הAFC? שנה שעברה הפטריוטס לא עלו עם מאזן של 11-5 השנה זה יהיה אחרת?

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif MNF - מירוץ לוויילדקארד

נראה לי שיום רביעי זה כבר מאוחר בשביל ספויילרים, אבל שיהיה, שמתי בכותרת. במקרה (המאוד בלתי סביר, בהתחשב בעובדה שעוד יש להם את אריזונה, אינדי בחוץ וסאן דייגו) שטנסי ירוצו עכשיו ל10 ניצחונות רצופים, הם יכולים תיאורטית להיות מתמודדים בWC, אבל זה יהיה תלוי בהרבה שוברי שיוויון. חוץ מהסטילרז, אני לא רואה אף קבוצה מהמתמודדות על הWC שתסיים עם 11-5, ככה ש10-6 אמור להספיק השנה למקום 6. במידה והם כן יסיימו 10-6, זה אומר שהם ניצחו את סאן דייגו ויהיה להם שובר שיוויון מולם (ס.ד יצטרכו להפסיד פעמיים והברונקוס לנצח 6 בשביל שזה יהיה רלוונטי) אבל הפסד לסטילרז בתחילת העונה ובכלל ששת ההפסדים הראשונים יכולים לפגוע בסיכוי שלהם לעלות על שובר שיוויון. בקיצור, שיהיה להם בהצלחה, אבל לא הייתי בונה על זה אם הייתי אוהד של הטייטנז.

למעלה