ATL@NYG

modz0r

New member
../images/Emo58.gif ATL@NYG

מחצית ראשונה נגמרה, 17-7 לג'איינטס.. התעוררו קצת. לא משחק מצויין של הג'איינטס, אבל נראה בסדר.

modz0r

New member

אני דורש בונוס לתחרות הפורום, שידעתי שיהיה "לילה ארוך" במשחק הזה. 28 שניות לסיום המשחק, אטלנטה משווה את התוצאה, 31-31. כדור של הג'איינטס.

modz0r

New member

And we're back. 4 דקות בתוך ה-OT, פילד גולד לניצחון.

Yo-man

New member
פה נמחקה הודעה של eran113

שבכותרת כתב שיש ספוילר על ניו-יורק אטלנטה, ובתוך ההודעה הסגיר גם את תוצאת הסיום של הסאנדיי נייט. אז קודם כל, ערן, חירבנת לי את הכיף בלראות את המשחק בערב, בלי לדעת איך הוא נגמר לפני שאני רואה אותו. דבר שני - בפעם הבאה תרשום בכותרת בדיוק על מה אתה מדבר כדי לא להזיק לעוד אנשים.

eran113

New member
מצטער...

אין לי יותר מדיי מה להגיד, חוץ מזה שאני מצטער. זה היה בעקבות חוסר תשומת לב, בפעמים הבאות זה לא יקרה.

האמת שזה בכלל לא אותו דבר ../images/Emo58.gif

כמו לראות לייב בדקות האחרונות כבר היה ברור שלא תהיה הארכה בגלל שהשידור מסתיים ב-22:30 ובשניות החארונות יוסטון בעטה FG כשהתוצאה ידועה

Yo-man

New member
לא דיברנו על המאנדיי נייט אלא על סאנדיי

ואני לא רואה שידור חוזר אלא הקלטה ב-Yes Max, כך שמועד הסיום לא ידוע מראש.

Yo-man

New member
ולכן תמיד אני מקליט את התוכנית שאחרי

אבל תמיד!!

Yo-man

New member
cle@det ../images/Emo58.gif

אחלה משחק יצא מהטואלט הזה... 27-24 במחצית. קליבלנד לא מוותרים

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif אינדי - בולטימור

אינדי מתקשים ומדאיגים אותי... סוגרים את בולטימור יפה, אבל ההתקפה לא מספיק טובה. יאללה, רבע אחרון!!!

DEJ

New member
../images/Emo58.gif קולטס נ' רייבנס

לקולטס באמת הולך קשה. משחק מאוד לא מדויק של ההתקפה שלהם, כולל שתי חטיפות ופאמבל שאבד. למזלם הרייבנס היו אומללים - הגיעו למצבים וכל הזמן השאירו 4 נקודות על המגרש. אחרת זה לא היה נגמר טוב לאינדי.

REDSKINS

New member
../images/Emo58.gif WAS - DAL

איזה באסה , להפסיד בנקודה ועוד שבשתי דקות לסוף דאלאס נותנים TD. הרדסקינס בלי פורטיס , היינסוורת' , קולי ובמהלך המשחק גם בטס הRB המחליף נפצע. עם הRB השלישי וקמפבל כQB הובלנו על דאלאס רוב המשחק (בעיקר בזכות הבועט אבל לא חשוב) בהחלט נתון מרשים מבחינתי ונתון שאמור להדליק נורה אדומה אצל דאלאס.

Yo-man

New member
המשך DAL-WSH ../images/Emo190.gif

ועוד להפסיד נקודות בתחרות הפורום בלי שדאלאס יפסידו את המשחק?! בושה שהם מובילים את הבית של NFCE

modz0r

New member
../images/Emo58.gif NYJ@NE

אהמ.. טוב. אז אולי טעיתי. אבל אני עדיין מאמין שהג'טס ינצחו!

Yo-man

New member
ֻספוילר| לגבי 4 המשחקים מתחרות הפורום

עד כה שוחקו 4 משחקים מתחרות הפורום. דטרויט ניצחו בנקודה אחת במשחק מותח נורא שנגמר ב-TD כשהשעון פג. דאלאס ניצחו בקושי 7-6, עם TD דקות לסיום המשחק. גרין ביי הובילו יפה, אבל סיסקו איימו להשוות ממש לפני הסיום: 30-24. ובניו יורק זה הגיע להארכה,בה הג'איינטס ניצלו אחרי משחק טוב של איליי אבל משחק צמוד בכל זאת. יום משחקים טוב יצא לנו.

REDSKINS

New member
../images/Emo58.gif כל השמחקים

OMG אלופת הליגה - פיטסבורג סטילרס הפסידו בהארכה לקנזס סיטי צ'יפס , סביר להניח שמישהו (אם לא כמה) הודחו בגלל זה מתחרות ההישרדות. רק עכשיו שמתי לב מרוב שהיה לי ברור שפיטסבורג ינצחו אפילו לא בדקתי.

noam621

New member
../images/Emo58.gif

אולי השנה הגזימו בכך שאמרו שיש יותר מידי קבוצות שלא ראויות לשחק בNFL קנזס מנצחת בפיטסבורג.. דטרויט - קליבלנד נותנות משחק עד השניה האחרונה וגם וושינגטון שבכמה שבועות ראו בה כאחת החלשות בליגה נותנת פייט..

למעלה