AR1109

../images/Emo58.gifAR1109

שרלה ומירנה בפיינל 4? זו העונה הכי לא מאוזנת קוסמית EVER. רק מראה עד כמה הליהוק היה גרוע (דרו וקווין, דיוויד מרי, ג'ון ויטו ומי וכו' וכו') עם כל הכבוד ליכולות המנטליות של הצמד. אחרי שאמרתי את זה - אני מודה שמסקרן ומהנה לראות את העונה רק כדי לראות מי מבין הצוותים הבינוניים ינצח. אני בעד הביוטי קווינס. למרות שנראה שצ'ה צ'ה בדרך למליון. אה כן, והרעשים שאתם שומעים ברקע זה אני ולהקת הרקדנים שלי שרוקדים את ריקוד השמחה על ההדחה של יוצ'נה וג'ויס (מה, המטוס בפרנקפורט לא הסתובב ואסף אתכם גם הפעם?
)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1109

עוד פרק טוב בעונה הזו. אין לי הרבה מה להגיד על הפרק. כל הצמדים שנשארו הם צמדים שמגיע להם להיות שם. יהיה סיום מעניין.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה העיקרית בעונה הזו היא שביותר מדי פרקים פשוט אין מתח מינימלי כי יש צוות מסויים שברור מהדקות הראשונות של הפרק שהוא בדרך החוצה. יותר מדי צוותים שנופלים בגלל הבדלים בטיסות העונה. מצד אחד זה חלק מאוד לגיטימי של המירוץ והטיסות זה חלק מהמשחק והסיכונים, אבל איכשהו העונה נראה שזה תופס חלק משמעותי יותר בצורה שפשוט מורידה את המתח לאפס וכל הפרק עובר על מי מנוחות בלי טיפת אדרנלין. לא יודע למה זה קורה השנה יותר מבשנים קודמות, אולי חלק מהיעדים לא נתנו להפקה לתכנן מסלול עם אלטרנטיבות סבירות לטיסות שהוחמצו, כאלה שלא יוצאות יממה אחרי הטיסה שפוספסה.

../images/Emo58.gif

די, אל תגיד לי שלא היית במתח לראות מי מגיע מקום 3/4 בפרק הזה עם כל העריכה של המוניות והרצון לראות מי יגיע

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני בטוח שאני לא הראשון כאן שלא מרגיש מוטרד במיוחד מההדחה של יוצ'נה וג'ויס . בכל מקרה הם עשו טעות קריטית ושילמו עליה... העריכה עשתה עבודה מצויינת בלהתעלם מהם לכל אורך הפרק ככה שאיכשהו היתה הרגשת מתח בין הצוותים למרות שההדחה שלהם היתה כבר ברורה מתחילת הפרק. לשרלה ומירנה היה מזל ממש מסריח באתגר העוגיות , בכל מקרה הן היו צריכות לעזוב אותו הרבה לפני זמן העזיבה שלהן. העובדה שהן מצליחות לקמבן טיסות מוקדמות הופכת אותן לנינוחות מידי והקטע של מירנה עם הילדים שוב הבהיר כמה מתנשאת ואגוצטרית היא. בלי קשר אני עדיין רוצה שהן ינצחו כי הן הצוות הכי מקורי והכי מחושב בעונה הזאת וזה מגיע להן. מה הקטע של אריק להפיל את כל המשימות הקשות על דניאל יחד עם כל הירידות שלו על האינטילגנטיה שלה עוד כמה שנים הם יהפכו לג'ונתן וויקטוריה. ה yield היה מאוד טרומאטי בשביל דניאל בגלל שזה מה שהעיף אותה בפעם הקודמת ( אבל lets face it היא אולי היתה שורדת רק פרק או שניים אחרי זה) ללא קשר זו תחרות וזה לגיטימי לחלוטין ובכל מקרה היה לה המון מזל באתגר העוגיות שחיפה על זה. תאונה בפרק הבא יהיה אקשן .

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

ה-yield היה קצת מיותר אבל לא מצדיק לקרוא להן זונות מלוכלכות 4 פעמים. אבל אריק הזה הוא די ערס.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט לא היה מתח (למרות שבהתחלה חשבתי שזה יהיה עוד פרק בלי הדחה, כי אי רפשר להעיף את יוציאנה וג'ויס). כל הכבוד לשרלה ומירנה, אולי הם לא הכי נחמדות, ואוהבות לקטר, אבל היתרון שלהם מושג בסה"כ בצדק. ההחלטה של דני ואוסוולד לא לקחת את הטיסה דרך פרנקפורט, ואח"ד של אריק ודניאל והבלונדיניות, התבררה כנכונה, מוזר לי שהם לא מצאו טיסות מפרנקפורט, זה נמל תעופה גדול. בסיכומו של דבר, למרות שהצוותים שנשארו לא הגיעו לגמר (חוץ ממחצי מאריק ודניאל) אי אפשר להגיד על אף צוות שזה היה צוות חלש בעונה שלו (חוץ מחצי מאריק ודניאל). לגבי הפרק הבא, נראה לי שה"תאונה" של דני ואסוולד היא לא דבר רציני.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק מעולה לאוסף. אחלה עונה. אפילו שיוצ'נה וג'ויס היו הרבה מאחור והיה ברור שהם יעופו, עדיין היה מעניין בין ארבעת הצוותים האחרים. לא קל להפוך פרק כזה צפוי למעניין אבל הם עשו את זה. הפרומו לא נראה מאוד מעניין אבל אני בטוח שהפרק יהיה טוב כמו הקודמים לו. שרלה ומירנה למיליון!

../images/Emo58.gif1109

פרק טוב מאוד. אני ממש רוצה עכשיו שהBQ יזכו בכל העונה, אבל יש מצב ששרלה ומירנה ייקחו. אריק ודניאל עשו קאמבאק מעולה. לא רק שהם התחילו אחרונים, הם גם עוכבו שעה והם עדיין הגיעו מקום 3. כל הכבוד! מתחיל להיות מעניין ואני מחכה בקוצר רוח לגמר!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מצליח למצוא צוות אחד לאהוב. אני איכשהו מסמפט את הביוטי קווינז את צ'ה צ'ה, אבל אף אחד מהצוותים לא מלהיב במיוחד. שמישהו ישמיד את אריק.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אצלי כל אחד מהארבעת הזוגות יש בו משהו שאני אוהבת דסטיון וקנדיס- עושים מירוץ תחרותי וזאת מיס קליפורניה (לא זאת עם העיניים הגדולות) ניראה לי דסטין היא חמודה כזאת דני אוסוולד- זוג בקלאסה אהבתי אותם בעונה שלהם וגם עכשיו הם פשוט גדולים אפילו לריב הם עושים בחינניות אריק ודניאל הדינמיקה בינהם מעניינת 3 הזוגות האלה הייתי רוצה שיהיו בגמר ויש את שרלה ומירנה שאיכשהו תמיד מוצאות טיסות טובות. כנראה שהן חכמות אבל גם מגעילות - לתפוס שני מחשבים? ואט דה פאק? מסימת הניוס בוי היתה נחמדה בעיקר לראות את דני ודניאל מקטרים ברוד בלוק ואוסוולד ואריק צוחקים בזמן שחיכו בכלל זו פעם ראשונה שיש דינמיקה כזו חזקה בין הזוגות

למעלה