AR 1110

../images/Emo58.gifAR 1110

לא ברור לי מדוע שרלה ומירנה לא קיבלו עונש על זה שנהג המונית הסיע אותן לאי והן לא לקחו מעבורת (זה שאח"כ הן הסתבכו עם המעבורות זו כבר בעיה שלהן).

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

תפסיקו לחפש עונשים לצוות הזה זה ממש מעצבן וילדותי - ההוראה היתה להגיע מנמל X לנמל Y . הן הגיעו לנמל Y נסעו לנמל X ומשם נסעו בחזרה לנמל Y ככה שההוראה בוצעה כהלכה. כמו בפרק הקודם ששלוש צוותים נסעו במונית במקום להגיע לdetour ברגל ואיכשהו רק הן מקבלות על זה ביקורת. יש בעיה עם זה שהן מצליחות אז באסה.

../images/Emo58.gif

אתה טועה. ההוראה היתה לקחת מעבורת לנמל X. נהג המונית הביא אותן לנמל X ואם הן לא היו מספיק מפגרות הן אפילו היו חוסכות זמן. יש הבדל בין הוראה כללית כמו להגיע לנקודת הסיום או לדיטור לבין הוראה ספציפית take a ferry בלה בלה בלה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifאבל...

הן הגיעו לצד השני עם המונית, עלו על המעבורת לכיוון ההפוך ואז חזרו איתה לצד הנכון... לא הייתה סיבה להעניש אותן על זה, הן הגיעו כמו שצריך למרות הטעות של הנהג מונית.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifאו ש...

פיסספסתי או שלא הבנתי אבל חוץ משרלה ומירנה אף אחד לא לקח פררי והם לקחו בגלל טעות לא?

retard boi

New member
../images/Emo58.gif 1110

כנראה החוק של fast forward אחד לכל צמד בוטל , שזה די הורס את המירוץ. כי אחרת השיקול של לקחת אותו נעלם לחלוטין. בכלל אני חושב שצריך לפזר עוד 2-3 כאלה במירוץ כדי שיהיה באמת מעניין. אין יותר מידי להגיד על המירוץ הפעם - אוזי ודני כרגיל נחמדים ומשעשעים , שרלה ומירנה כרגיל מנצלות ודורכות על אנשים ואיכשהו משכנעות את עצמן שהן ה good guys ( כן כן זה שאני מגן עליהם לא אומר שאני מחבב אותן במיוחד), דאסטין וקנדיס כרגיל חייכניות וצבועות וזה ממש ברור שלאחר המירוץ האחרון הן למדו קצת לנצור את הלשון שלהן בראיונות והן לא נהיו כל כך חביבות ואוהבות כפי שהן מציגות את עצמן (בניגוד מוחלט להערות הביצ'יות שלהן בעונה הקודמת) ואריק ודניאל עדיין עושים טעויות ,נגררים מאחור ומבזבזים את הזמן שלהם בסתם להתווכח אחד עם השני חבל שהם לא עפו הפרק. בנוגע לפרק הבא - זה אני או שהכותבים סתם בוחרים משימות בשביל ששרלה תראה מצחיק שהיא עושה אותן. בפרומו היא נראמת ממש כמו עכברוש בגלגל. ודאסטין וקנדיס משכנעות משהו לעשות yield בשבילן - כנראה אריק ודניאל נגד שרלה ומירנה. לפחות יהיה המעניין.

../images/Emo58.gif

Karma is a bitch indeed. מוות לשרלה ומירנה. הן הצוות הכי צבוע בתולדות המירוץ. רק בפרק שעבר הן אמרו שהן לא רוצות לשחק מלוכלך ובפרק הזה הן כבר נדחפות לפני כולם בתור לכרטיסים. לא ברור איך אוסוולד ודני יכלו לעשות את הפאסט פורוורד הזה, הרי הם גם לקחו את הקודם.. אני ממש מקווה שדניאל ואריק יצליחו להכנס לגמר בכל זאת (רק אם זה על חשבון שרלה ומירנה, כמובן).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

לא,לא ולא! לדניאל ואריק אסור אפילו להתקרב לגמר בו יהיה להם סיכוי לא רע לנצח. שרלנה ומירנה יהיו מצויינות בגמר, הרי ברור שאין להן שום סיכוי לנצח והפסד שלהן אומר ניצחון של דני ואוסוולווד או מלכות היופי שהם הצוותים הראויים ביותר העונה.

../images/Emo58.gif

למה זה כל כך ברור? הן הרי הצליחו להגיע פעמיים מקום ראשון. חוץ מזה, אני מעדיף לקחת את הסיכון ולא לשמוע את שרלה נותנת נאום קורע לב על כך שהיא הוכיחה לכל העולם שגם גמדות יכולות להגיע לגמר.. |מקיא|.

../images/Emo58.gif

באמת לאן נעלמה המגבלה של פאסט פוארד אחד למירוץ? הכי טוב שיעשו אותו בכל פרק כמו ב-5 העונות הראשונות. בא לי גמר של מלכות היופי, שרלה ומירנה ואריק ודניאל. עם ניצחון לביוטי קווינס.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אלוהים אדירים, עד כמה אריק ודניאל יכולים להיות מטומטמים, הם היו צריכים לעוף רק בגלל הטמטום שלהם, אתם ברשימת המתנה, אין מקומות, מה אתם הולכים להחליף כסף דווקא עכשיו??? גם הקטע עם הFF היה שערוריה, היו צריכם למנוע את זה מדני ואוסוולד (למרות שאני אוהב אותם), כבר עשיתם אחד אז תעבדו. סה"כ הפרק היה טוב, שרלה ומירנה ממשיכות להיות האתנחתא הקומית של המרוץ (אנחנו בעד שלום, אנחנו משתמשות בראש...), וכמו שזה נראה עכשיו הם יגיעו לשלישיה הסופית (אני מקווה שיחד הם הבלונדיניות וצוות צ'ה צ'ה צ'ה).

../images/Emo58.gif1110

הפרק הכי טוב של העונה, לדעתי. לא יודע, כל הפרק ישבתי, צפיתי ונהנתי. דני ואוסוולד הם צוות מאוד מעניין וכיף לראות אותם ביחד. הפאסט פורוורד היה מעולה ולא ממש הזיז להם שהם כבר זכו באחד כזה העונה. אם החוקים מאפשרים את זה, בהפקה יודעים למה הם עשו את זה. מלכות היופי הן total kick ass ואני מקווה שהקארמה שלהם לא תיפגע והן יזכו במיליון. או לפחות יגיעו מקום שני. שרלה ומירנה היו מצחיקות ומציקות כרגיל, אבל זה חלק מהיופי שלהן. אריק ודניאל - ממש שמחתי שהם לא עפו. עד כמה שלא מגיע להם להיות בגמר, הם בהחלט מוסיפים הרבה למירוץ (בעיקר ריבים מטופשים ואגו מיותר של אריק, אבל זה מה שכיף לראות) סה"כ היה פרק מעולה ואני מחכה כבר לפרק הבא ולפיינל 3!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

וול, נו טוב. מירנה ושמירה יגיעו לגמר כי, נו, פשוט מצחיק להסתכל עליהן. והקרב האמיתי יהיה בין הביוטי קווינז וצ'ה צ'ה צ'ה. ההומואים מול מלכות היופי. גאד, זה כל-כך לא מסתדר מחשבתית.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת לא מבין את השנאה של הפורום נגד הגמדה והעמחה לייט שלי! שרלה ומירנה שליטה, הן פשוט קורעות אותי [עד עכשיו אני נזכר בשרלה עם הנקניקיות ואני נקרע], הן טובות והן תחרותיות וחאליק - אם אתם הייתם במירוץ והייתם רואים שאפשר להירשם מהר יותר דרך המשרד עם סיכוי יותר טוב מאשר לחכות לתור, כולכם הייתם עושים את זה - ועוד יותר שאם לא הייתם עולים לטיסה הראשונה והיה לכם את הקוד של הצוות השני לטיסה השנייה - בטוח הייתם לוקחים אותו. תפסיקו כבר לחיות בשלווה ואושר, זאת תוכנית ריאלטי ולא סתם - הם משחקים על מיליון דולר. כל אחד מכם היה עושה אותו דבר [ואני לא מבין למה אתם חושבים שזה פסול, הן עשו הכל בדיוק כמו שצריך] ואף יותר. אז יאללה שרלה ומירנה - הצוות הטוב של המירוץ הזה,

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo58.gif

הבעייה היא לא שהן משחקות "מלוכלך" אלא שהן כל כך יפות נפש, מתנשאות, צבועות ומרירות כשהן מדברות על דסטין וקנדיס. אלוהים אדירים, הן לא שתקו על הפאקינג yield במשך שני פרקים שלמים. וזה אפילו לא היה נגדן! בכל אופן, הן בידור מסוג א"א לתוכנית כזאת אבל מבחינתי, יהיה חבל לראות אותן זוכות.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

העונה זאת בהחלט עונת אולסטארס גם במיקומים שהם שולחים אותם הונג קונג וסטאר פררי מעונה 2המכתבים שהיו בפרק 4 קוואלה למפור מעונה 3 חבל שאין עוד קריצות לעונות הקודמות אין יותר מדי מה להגיד על הפרק - היו משימות נחמדות- נראה לי שבאמת ההפקה שמה משימות מסובכות לנמוכים חוץ מהאינטראקציה בשדה התעופה במלזיה הצוותים לא פגשו אחד את השני בכלל מה ההגיון להביא לפיט סטופ את הגמדים של טרבלסיטי- אם לא עושים מזה שום דבר- רק בעונה 7 היה לזה משמעות- לא גדולה במיוחד- זה פרסומת נטו ולא פרסומת טובה במיוחד. חוץ מנתינת חסות. ניראה שהעונה עברה מהר. זה לטובה או לא?

למעלה