Apprentice השוליה - הסיום

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif Apprentice השוליה - הסיום

חשתי מחויבות לפתוח שרשור על הסדרה היותר מראויה הזו. עונה בהחלט טובה שגם קבלה רייטינג מעולה ל-NBC שאין לה יותר מדי במה להתגאות בתחום הריאליטי עד כה. השוליה הפכה לאחת התכניות המצליחות ביותר באמריקה וספקה רגעים מותחים, מצחיקים ותחרות מרתקת עד לסיומה בסוף השבוע האחרון במותחן ראש בראש בין שני הפיינאליסטים קוואמי וביל. השניים קיבלו משימה לנהל פרוייקטים אצל דונאלד טראמם - ביל קיבל לנהל טורניר גולף וקוואמי הופעה של הזמרת ג'סיקה סימפסונה בבית המלון הטאג'-מהל של טראמפ באטלנטיק סיטי. כל אחד מהם בחר 3 מתוך ששת המתחרים האחרונים להיות מפוטרים שיהוו צוות העובדים שלו במשימה האחרונה. שניהם עשו עבודה נהדרת, אבל קוואמי טעה בכך שבחר את אומרוסה - המתחרה הכי שערוייתית בתכנית שעשתה את המוות למתחרים האחרים במהלך הסדרה, וזכתה לכינוי גנאי בארה"ב - assorama. היא טרפדה במתכוון או שלא במבצע, שקרה לקוואמי - שהיה הבוס שלה למשימה - מספר פעמים ולא עשתה את המוטל עליה תוך כדי שהיא נעלמת ולא עונה לקריאות של חברי הצוות. בקיצור, ביל זכה במשרה וינהל פרוייקט בנייה ענקי בשיקגו שיחל בקיץ בו יבנה בית מלון מפואר. הוא זכה גם במכונית קרייזלר יוקרתית. התכנית הייתה ממש מהנה לכל אורכה, והיה שווה להיעזר ב"דודים".

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

לביל הגיע לנצח! בסך הכל העונה הייתה מצוינת.. לדונאל טראמפ היו כמה רגעים סקסיסטיים (ארבעה בנים מפוטרים ראשונים, אחריהם 7 בנות מפוטרות ברצף)
אני הייתי ממליץ לראות את העונה הבאה. טראמפ טוען שאולי כמה מהעונה הראשונה יחזרו, לדעתי ההזדמנות מגיעה להיידי ולטרוי בעיקר. היידי בגלל שהראש שלה לא היה במשחק, אולי היא הייתה מצליחה יותר בלי המקרה של אמא שלה... טרוי צוין ע"י טראמפ כאחד מהאהובים ביותר, וזה שהוא לקח את קוואמי איתו לבורד רום היה דבר נכון לעשות.. הוא פוטר למרות שהוא היה יותר טוב מאחרים שנשארו (אהמ, ניק). אומרוסה.. *sigh*

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif גם אני לא אהבתי את הגישה

של טראמפ. זה היה די ברור שהוא מפטר בנות רק כדי לאזן את המצב (הרי קוואמי הוא כל כך פרווה ונטול אישיות שהוא היה צריך לעוף כבר מזמן). אבל אומרוסה... אלהוים, אי אםשר לתסרט זוועה כזאת. לדעתי היא נבלית הריאליטי הטובה ביותר עד היום.

maya567

New member
אהבתי כשצחקו על הדמות שלה ב-SNL

על הקטע שנפל לה צ'ופצ'יק על הראש והיא עשתה מזה מינימום בקבוקי תבערה בעזה... בתוכנית זרקו על הדמות שלה מלא שטויות, זה היה מעולה

יותם13

New member
נצל"ש-פרדייז הוטל

דברים שעשיתי. כל התמונה עשוייה ממספרים ואותיות. כדי לראות אותה ברור,תתרחקו אחורה. איימי

למעלה