ANTM706

../images/Emo58.gif ANTM706

אני ממש בהלם! נכון שזה לא היה שבוע ממש מוצלח של אייג'יי אבל כל התמונות הקודמות שלה היו מעולות! ג'יידה, לעומת זאת, ממשיכה לפשל והיא עדיין נשארת. אנצ'ל מעולם לא נתנה תמונה באמת טובה והיא אף פעם לא הייתה בשניים האחרונים! די למחדל! אנצ'ל וג'יידה הביתה!!! טוב, אז נשארתי עם קארידי למקום ראשון (וחסר להם אם היא עפה בפרק הבא!), ברוק מקום שני ולמקום השלישי ניקח את מישל.

../images/Emo58.gif706

תודה לאל שאייג'יי עפה. כמה אנרגיות שליליות היא יכולה לצבור? מלרוז פשוט יותר מדי טובה משאר המתחרות. היא לוקחת את הדבר הזה בהליכה
אני אוהב את העונה הזאת. אני אוהב את טיירה. מוי כיף.

maya567

New member
../images/Emo58.gif ANTM

חייבת להסכים עם צפן. מלרוז רולז. (היא גם מצאה לעצמה כבר את המקצוע העתידי). למרות שאני לא רואה אותה זוכה בתוכנית, יש מצב שהיא תהיה בפיינל 3. חוץ מזה, AJ הפתיעה אותי בתור ג'יילו. היא סוף סוף היתה יפה... בסה"כ הפוטושוט היה מגניב רצח - פחדתי קצת שאחת התאומות תעוף, כי פתאום התחילו להתמקד בהן (למרות שהייתי מסתדרת בלי אמנדה). בינתיים אני עדיין בעד כולן, אבל קארידי היא המנצחת שלי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

היה כ"כ צפוי שאי ג'יי תעוף. הם מנסים להרוג אותי? בפרק הקודם מג ועכשיו איי ג'יי, העיפו את שתי הפייבוריטיות שלי. נשארנו אם כל הבחורות שאמורות לעוף לפני הפרק האחרון. התאומות יגיעו בכיף למקומות 4 ו-5. אני לא רואה בחבורה אף ג'ואני. אף ניקול. אפילו אף ג'יילה. אף אחת שהיא מתאימה לנצח. ברוק סבבה לגמרי, אבל אני לא יודע אם הלוק שלה אדג'י מספיק. סמלרוז טובה, אבל היא כמו ליסה, היא פשוט מסוממת ברמות מעצבנות ממש. הכושיות לא משו. אנצ'ל מכשילה את עצמה. קארידי נחמדה אבל לא יותר מזה. הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם הבנות שנשארו עכשיו הוא... נו, איפה דקסטר כשצריך אותו...

../images/Emo58.gif לכל העונות

עם כל אהבתי לכל מיני בנות, גם בעונה הנוכחית וגם בעונות הקודמות (אליס, ליסה, ניקול וכו'), אף דוגמנית בשום עונה לא תשתווה למה שג'ואני הייתה. אף אחת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif ../images/Emo58.gif

ג'ואני-עונה 6. אחת הבחורות הכי טובות אי פעם בטופ מודל.

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gifhere here../images/Emo210.gif

אני משוגע על ג'ואני
... אני ממש מקווה שהיא מצליחה- אין סיבה שלא, כמו שטוויגי אמרה- הבחורה מצטלמת כמו חלום

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif ../images/Emo58.gif

העונה הזאת מתחילה בפרקים כ"כ טובים באמת פרקים מדהימים אבל אף הדחה העונה לא הייתה מוצדקת! במיוחד לא ההדחה היום! אוקיי,לשתיהן אין תשוקה וכו' וכו' וכו' אבל לפחות אחת מהן מצטלמת מדהים!%#$%$# אנחל וג'יידה חייבות לעוף שתיהן!%$#%#$ קארי די כזאת מלכה
מקום 1 את ברוק אני אקח למקום ה2 ואת אמאנדה ומישל ביחד למקום ה3
שתיהן מדהימות! יוג'ינה גם יכולה לעוף מבחינתי מלרוס מדהימה אבל כמו שכבר אמרו היא פשוט ליסה XD

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים עם הרוב.. אי.ג'י באמת הייתה די גרועה הפרק אבל לא הגיע לה לעוף.. ג'יידה הרבה יותר גרועה ממנה... הפייברוטיות שלי הן קרי די וברוק ואפילו שאני ממש לא סובל את מלרוז היא ממש טובה. התאומות נחמדות אבל לא רואה שום סיבה לזה שאחת מהן תזכה.. וג'ניס שולטת.. ושמתי לב שבאמצע הפרק ראו שלט של "מלרוז אווניו".. מקווה שזה לא רמז...P:

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gifANTM 7x06../images/Emo210.gif

לא!!!!!!!!!!! אוף מה הם דפוקים? נמאס לי כל כך מהגבר המעצבנת הזאת- למה הם חושבים שהיא דוגמנית? היא לא יפה, יש לה אישיות של קרש גיהוץ והיא מצטלמת כמו סמור מת... מלרוז מעצבנת אותי נורא... אני לא מבין למה חושבים שהיא דומה לליסה- היא ממש לא! אני אהבתי את ליסה כי היא הייתי ביצ'ית טובה כזאת... סמלרוז היא סתם חושבת שהיא הכי טובה והכי מושלמת. עוד יותר מעצבן שהיא אשכרה מצליחה להוציא תמונות טובות ולראיין טוב. ברוק הרשימה אותי- אני חושב שהיא מתוקה מידי אבל בהחלט שווה שהיא תגיע רחוק. אני לא מאמין שהעיפו את אייג'יי בגלל שבוע אחד!! זה טמטום!!! היו לה את התמונות הכי טובות כל שבוע, הליכה מדהימה ובכלל היא הייתה מרשימה- ורק בגלל תמונה לא הכי מוצלחת מעיפים אותה??? ועוד לעומת ג'יידה שכבר הייתה פעמיים בשתיים האחרונות- נמאס לי שעושים את זה... כמו עם ג'ייד בעונה קודמת- אבל לפחות ג'ייד הייתה מעניינת, ג'ייד הצטלמה טוב, הליכה טובה והכל... זה כזה לא פייר... אייג'יי הייתה יכולה בקלות לעבוד על כושר הדיבור ולהגיע לשתיים האחרונות ואפילו לנצח! זה אפילו לא כמו סיפור מולי סו כי התמונות של אייג'יי היו מדהימות!!! הינה הלכה הפייבוריטית שלי... גם היא וגם מייגן היו הדחות ממש לא הגיוניות! יאללה שיעיפו עכשיו גם את התאומות וקרידי ובכלל נשארתי בלי אף אחת שאני אוהב. לפחות היה נחמד לראות את ג'ניס....

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שיהיה טוויסט ויחזירו את אחת הבנות. בתקווה, זו תהיה AJ. תזכירו לי איפה עוד בעונה 7 החזירו מתמודד?

O r a c l e

New member
בהישרדות../images/Emo210.gif

החזירו שני מתמודדים שכבר עפו- ברטון וליל.

Boran

New member
זה מזכיר לי ../images/Emo58.gif (טופ מודל 5)

שבפיינל 5 הבוטום 2 היו ג'יילה וניקול - שתי הפייבוריטיות שלי. טיירה החזיקה את התמונה האחרונה ואמרה: "היום שתיכן תארזו את התיקים". לקחתי סכין יפני ביד עם כוונות אובדניות. ואז היא אמרה: "וגם אני, וכולם, כי כולנו טסים לבריטניה!!" אף אחת מהן לא עפה ולמרות שג'יילה
לא האריכה ימים אחרי זה, כולנו זוכרים לאן הגיעה ניקול
.

למעלה