ANTM611

../images/Emo58.gif ANTM611

וואו, חייבים להרוג את ג'ייד ומייד. כל פעם שהיא דיברה על ג'ואני זה היה פשוט מגוחך. "כן, ג'ואני עשתה עבודה מצוינת בפוטו-שוט וג'יי החמיא לה המון, אבל אני לא דואגת כי היא פשוט לא ברמה שלי". להקיא. ועם כבר מדברים על ג'ואני - וואו, היא פשוט מושלמת. לא נראה לי שהבחורה הזאת יכולה להוציא תמונה רעה גם אם היא ממש תתאמץ. נראה לי שהיא הפייבוריטית הכי גדולה שהייתה לי אי פעם בטופ מודל. גם דניאל מגניבה ממש, חבל שהיא הייתה חולה הפרק. היא תהיה מקום שני נהדר. שרה קצת עצבנה הפרק. ההעתקה הגסה שלה מג'ואני באמת הייתה פתטית. שמחתי גם שפורונדה עפה מהפרק שעבר היא חזרה לעלות לי על העצבים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

טוב, פרק הבא לא יהיה מפתיע במיוחד ברור שזו תהיה ג'ייד על פי הפרק הזה היא גם הייתה צריכה ללכת במקום פורנדה אבל אני שמחתי שפורנדה הלכה כי היא בניגוד לג'ייד הראתה סימנים של פייבוריטית וכבר התחלתי לחשוב שהיא תנצח ג'ואני באמת הייתה מדהימה בפרק הזה היא טובה בכל הפרקים אבל זה היה הפרק שלה היא ניצחה באתגר, היא נצחה בתמונה בהכל אני רק מקווה שזה לא הכנה למקום שני כי בכל שלושת העונות האחרות תמיד היה נראה שהמקומות השניים ינצחו בעוד שהמנצחים קבלו מן עריכה של התנדנדות במשך כל העונה התחלתי לחבב את דניאל בפרק הזה חבל שהיא הייתה חולה אבל אם מישהי חולה יכולה להוציא תמונה כזאתי אני לא אתנגד שתהיה טופ מודל קצת ריחמתי על שרה אני באמת לא חושב שהיא ניסתה להעתיק מג'ואני בשביל להרשים ת'שופטים אני מאמין שהיא פשוט רצתה לאתגר את עצמה וזה לא ממש יצא טוב מקווה שזה לא יפגע בה יותר מדיי כי זה באמת יהיה לא פייר

maya567

New member
../images/Emo58.gif 611

טיירה יכולה לוותר על גמר השלוש המסורתי, וישר לעבור לקרב בין ג'ואני ודניאל. שרה וג'ייד ממש לא מאיימות על שתיהן.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 611

מעבר לזה שהעונה הזו בכלליות, והפרק הזה בפרט הפכו פשוט לאחת הקומדיות הכי טובות בעיר, סופסוף היו תמונות שגרמו לי לרצות לראות את כל הסט (ג'ואני
). דניאל משבוע לשבוע נבנית יותר כמישהו שיכולה בהחלט להיות הזוכה במקרה וטיירה תחליט ללכת על אפרואמריקאית העונה (מה שנראה לי שיקרה, למרות שג'ואני פשוט לא מפסיקה לשחק אותה), ובאמת הגיע הזמן שגמל השלמה ששמו פרונדה יגרור את התחת שלו (שמורכב מעצם זנב ו.. אממ.. זהו בעצם. איפה יש לבחורה הזו מקום לאיברים פנימיים??) בחזרה הביתה. ולגבי ג'ייד, אני פשוט לא מבין. אוקי, אז היא עושה "טלויזיה טובה". אבל דמויות טלויזיה טובה אף פעם לא שורדים יותר מ 6-8 פרקים במקרה הטוב. בחורה שנראית בעקביות שבוע אחרי שבוע כמו דראג קווין ועדיין נשארת בתוכנית הזו זה אף פעם לא סימן טוב (אבל עזבו את טיירה, בואו נחזור לג'ייד. *סטוגודוש*). בעצם הבדיחה החצי אפויה הזו ענתה לי על השאלה. טיירה רוצה ליצור מישהי בצלמה, מישהו שנראית כמו גבר ועושה תמונות רעות שבוע אחר שבוע (לא היתה תמונה טובה אחת של טיירה השנה בכל התמונות שהיא מנסה לחקות את הבנות. אפילו לא משהו שמגרד את הסביר). ולרגע ברצינות, פיינל 3 די ברור (אלא אם טיירה רוצה עוד שבוע לא להרגיש הגברית בקאסט) והפיינל 2 מכור כבר כמה שבועות טובים. ושם? לצערי כנראה שזה ילך לדניאל. מי אמר שתמיד דופקים את השחורים?

yoooni

New member
../images/Emo58.gif 611 antm

שוב פרק מצוין, אני חושב שבסופו של דבר לכולן יצאו תמונות טובות השבוע, אבל נו באמת - אני מעדיף לסבול את פורונדה על המסך עוד שבוע מאשר את ג'ייד. כל העונה אמרתי - הבחורה חיה בסרט - מישהו צריך לקחת אותה, לתפוס אותה ולנער אותה עד שהיא תשתנה.. מה שלא נראה לי שיכול לקרות אצלה. חוץ מזה, ממתי משאירים בתכנית הזאת בחורה שמסרבת לקבל הנחיות מהצוות המקצועי? לא נראה דבר כזה, ולדעתי זה השיא שלא העיפו אותה הפעם.... אני שמח שדניאל הצטלמה יפה - כי היא באמת בחורה יפה ואם היא הייתה עפה בגלל הצ'אלנג' הייתי מתבאס.. וגם ג'ואני פשוט מדהימה לא אכפת לי מי תזכה מבין השתיין - אבל עייקר שג'ייד לא תיכנס לטופ 3... לא מגיע לה.

בוביץ

New member
antm611 ../images/Emo58.gif

קצת הגזמתם עם גייד היא לא ביצית לפחות לדעתי נראה שישעריכה של מנצחתלגואני אין לי פביוריטית לעונה הזאת וזה מה שמבאס אותי אם כבר הטופ מודל הגיעעו לתאילנד לא הגיע הזמן שיגיעו לישראל?

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gifחפירה לפניכם

-זהירות,חפירה- אף אחד בטח לא יקרא,אבל לא נורא^_______^ אני בשוק שאף אחד לא הזכיר פה את משימת הריקוד בעונה ה4 כי לי זה ממש ממש היה נראה אותו דבר רק שהפעם זה יותר מצא חן בעיניי ג'וני הייתה מדהימה במשימה אני חושב שגם לג'ייד היה מצוין שרה הייתה בסדר ופורודה נראתה מגוחכת אני ממש שמח שג'וני זכתה סוף סוף
אבל ההערה על שרה הייתה מיותרת ממש פחדתי על דניאל בגלל כל מה שקרה לה אבל אני ממש שמח שהיא לא וויתרה והנה הגיעו עוד צילומים מדהימים תאילנד מביאה לטיירה ולצוות רעיונות נהדרים
אבל אהבתי כל צילום עם חיות זה פשוט אדיר כל הקטע שהשוו את איך ששרה עשתה לאיך שג'וני
עשתה היה פשוט מצחיק זה יהיה פשוט נורא אם ג'וני לא תיקח את כל התחרות הזאת כי היא דוגמנית אמיתית אני מפחד אבל שנגיע לגמר ופתאום מישהו יביא הערה "ג'וני נמוכה" כי כל עוד לא הזכירו את זה עד עכשיו גם שלא יזכירו אני חייב לציין שהתמונה של טיירה הייתה נראית הזויה ומפחידהXD דניאל הרגה אותי עם כל הביטויי תנועה בשיפוטXD התמונות: פורונדה-אממ...הגוף היה יפה לא אהבתי כ"כ את הפנים כאילו היא לא נינוחה מספיק שרה-תמונה יפיפיה. ג'ייד-מה היא עשתה שם?לא אהבתי ת'תנוחה בכלל.לא אהבתי בכלל./: ג'וני-זה פשוט מושלם.אין אין אין עליה.מלכת הג'ונגל. רק לצערי העירו לה שוב על פרסונליטי וזה מה שחשוב להם אני לא חושב שהיא תזכה/: אלא דניאל שהחמיאו לה עם הפרסונליטי דניאל-תמונה מהממת יותר טובה משל ג'ייד פורונדה ושרה אבל לא משתווה לשל ג'וני האמת והבעיה עם דניאל זה הדיבור שלה וכמו שהשופטים לא בחרו בקיילין כי היא לא יכלה להיות "דוגמנית דוברת" אני לא יודע אם הם יבחרו בדניאל ואני חייב חייב לציין שאני מאוד שמח שפורונדה עפה יותר משג'ייד עפה כי חשבתי שלפורונדה יש סיכוי לנצח ומאוד פחדתי שזה יקרה היא הייתה חמודה בסוף^^ בקשר לפרק הבא עוד צילומים מוצלחים נראה לי אבל משום מה נראה לי שג'וני תהיה בבוטום היא מתחילה להסתכסך עם ג'ייד ועכשיו גם עם שרה משהו פה לא מוצא חן בעיניי משהו מאוד לא טוב יכול לקרות אם ג'וני תעוף טיירה ראי הוזהרת
זהו,סתמתי:X

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif ANTM 611 וקצת הישרדות 12

פרק מעולה. לרגע חשבתי שדניאל תהפוך לברוס 2. אבל לא, היא חזרה כמו גדולה. הפריע לי קצת שהיא לא חיכתה שישאלו אותה למה היא לא הייתה בצ'לנג' אלא פשוט אמרה את זה ונשמע כמו תירוץ (בניגוד למרסדס שניסתה לעשות הכל בלי שיידעו ובסוף רק שאלו אותה. מרסדס
). הלכה התאוריה שג'ייד היא קמיל במסווה. נו, טוב. היא עדיין היצור הכי מעצבן בתולדות הסדרה. שרה. אבוי. הייתה לה תמונה נחמדה, אבל כל הקטע עם ההעתקה מג'ואני היה די נוראי. קצת פתטי. ג'ייד- תתאבדי. וזהו. היא לא הייתה בבוטום 2 איזה שמונה פעמים ברצף? בטח שיא... דניאל- פיינל 2. ג'ואני- פיינל 2. פורונדה- הייתה צריכה להישאר. רק כדי שג'ייד תעוף כבר! טיירה- wtf...?!

למעלה