ANTM404

מטר9

New member
../images/Emo58.gifANTM404

אני היחיד שראה את זה?? בכל מקרה, רוב התמונות לא היו משהו בכלל (שלא לדבר על תמונות הטניס ששם הכל היה פשוט מזעזע). רוב הבנות בכלל לא נראו כמו המזל שלהן (ברנדי והעקרב, קיילן והטלה, נאימה והגדי ועוד הרבה). ממש ממש ממש לא הבנתי למה הם התלהבו מהתמונה של טיפאני. היא הייתה הכי מזעזעת מכולן. היא נראתה שם כמו גבר. למרות שהתמונה של לובי בהחלט לא הייתה מי יודע מה, לפי דעתי זה מוגזם להרחיק לכת ולומר שזו התמונה הכי נוראה שהייתה אי פעם. התמונה היחידה שהייתה יפה שם היא התמונה של כריסטינה. בינתיים כל הפרומואים לא היו מי יודע מה, אבל הפרקים היו מצוינים ככה שאני מחכה כבר לפרק הבא...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif ANTM 404

סוףסוף תמונות יפות! אהבתי את הרעיון, אהבתי את הביצוע. ודווקא לאלה שאני אוהב (לובי, קיילן, רבקה) יצאו תמונות לא משהו ביחס לאלה שאני לא אוהב (כריסטינה, בריטני). אני לא בטוח שהגיע לברנדי לעוף, אבל אני בהחלט מעדיף שהיא תלך מאשר לובי. הייתי מעיף את נואל. תמונות שאהבתי במיוחד - בריטני והקשת, כריסטינה והמאזניים, מישל והדלי. דווקא את המזל שלי (טטיאנה) לא אהבתי במיוחד. סתם היה בסדר. ולראות את גטו-טראש עם צבתות של סרטן - פרייסלס. אני מאוד אוהב את העונה בינתיים.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

עם כמה שאהבתי את המשימה, אני לא חושב שהיא הייתה כל כך הוגנת. לבנות שקיבלו אביזרים (כריסטינה, בריטני, טיפאני, מישל) היה ה-ר-ב-ה יותר קל להוציא תמונה מוצלחת (למרות שטיפאני נראתה כמו גבר) מאשר לבנות שלא היה להן כלום (לובי, רבקה, טטיאנה, ברנדי) שלא לדבר על הבנות שפשוט כיערו אותן בכוח ושמו עליהן פרווה ואביזרים מיותרים (נאימה, נואל, קיניה, קיילן)

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים שהיא לא היתה הוגנת. מעבר לעניין של אביזרים זה נראה לי שפשוט יש דברים שהרבה יותר קשה לעשות. כמו עקרב או דג. לטיפאני היו את הצבתות ויצאה לה תמונה סבירה בלבד. לקיניה לא היה כלום ויצאה לה תמונה מעולה. וגם התמונה של קיילן מוצלחת יחסית, וגם לה לא היה כלום. נראה לי שזה יותר עניין של מה אתה צריך לעשות. אם יתנו לך קשת ויגידו תעשה פוזה, לא תהיה בעיה. אם יתנו לך רשת ויגידו תהיה דג...

../images/Emo58.gif404 ANTM../images/Emo58.gif

רק עכשיו שמתי לב לזה- לובי דומה לדג! אני לא מבין איך לא ראיתי את זה קודם... טוב שהעיפו את ברנדי - היא התחילה לעלות לי על העצבים... המשימה עם הטניס הייתה די מוזרה... הלוח שנה היה מגניב (:). ת'אמת - אני עדיין בשוק מ-403 וההתעלפות של רבקה... זה היה אחד הקטעים המפחידים שראיתי בחיי... ואני לא מגזים... וטיירה נראית ממש טוב העונה הזאת!!

למעלה