../images/Emo109.gif 904 ../images/Emo58.gif
תודה לאל שנפטרנו מהמעיקה הזאת.חשבתי שייקח להם הרבה זמן להגיע לזה. אבל איך שטוויגי דיברה כ"כ חיכיתי שהיא תענה לה והיא ענתה לה.זה היה ענק
. המייק-אוברים ללא ספק היו מעאפנים. נכון שיש כאלה שלא צריך לעשות להן כלום,כי הן מושלמות גם ככה,כמו הת'ר ושאנטל. אבל למה להרוס את ליסה?מה ההחלטה הטיפשית?יש לה שיער דליל,אז לקצר לה אותו?היו צריכים לעשות לה תוספות כמו להיא מCNTM 2,ברח לי שמה. לג'נה היו צריכים לצבוע לאדום שצבעו לניקול [3] והתופסות היו נראות כ"כ גרוע
.לא יכלו לעשות לה משהו יותר נורמלי?אבל אין מה להגיד,היא מושלמת.התמונה שלה כבר בשבוע השני הכי הכי טובה.מדהימה! את סלישיה בכלל כיערו וקשה לי לאהוב אותה עכשיו.בכלל אני שמח שהיא הגיעה לבוטום,כי יש הבדל בין התנשאות [בפרק הזה] לבין ביטחון עצמי [כמו בפרק שעבר שאהבתי] את השינוי של שרה דווקא אהבתי והיא בכלל העלתה את עצמה בפרק הזה,כי לפני כן היא הייתה יפיפייה אבל אנמית לחלוטין ובכלל לא נראית דוגמנית.אני חושב שאיתה עשו טוב. את אבוני בניגוד לשאר אני דווקא אוהב ואני שמח שהיא השתפרה.הקטע בפאנל עם מיס ג'יי היה ענק. ביאנקה צריכה להגיד תודה שעשו לה את הקרחת,היא נראית הרבה יותר חזקה ככה.אני עדיין לא סובל אותה ומחכה להדחתה,למרות שהפרק היא הייתה יותר נורמלית. ולאמבריאל גם לא היו צריכים לעשות כלום,השיער שלה היה ממש יפה ומיותר מה שעשו לה. את הפוטושוט אהבתי בטירוף,היה לו פוטנציאל ענק. חבל שטיירה בחרה בתמונות לא הכי טובות לכולן,כי בהחלט כמו שמאיה אמרה,ראו שלרובן היו תמונות יותר טובות על הסט. התמונה של ג'נה פשוט הייתה מושלמת ברמות שאי אפשר לתאר
. הת'ר
. שאנטל
. אם זה יהיה הפיינל 3,אני אהיה הכי מרוצה בעולם!הן הפיבוריטיות שלי עוד מהתמונות שלפני התוכנית ואני שמח שהן לא אכזבו אותי. [כן,שאנטל לא הייתה כזאת גרועה והן באמת שיגעו את האמ-אמא שלה בצילומים] סוף סוף הדחה מוצדקת. אגב,שמתם לב שכבר שלוש הדחות שהיו שחורות בבוטום ובסוף הלבנות עפו?