ANTM 904

../images/Emo58.gif ANTM 904

תודה לאל. ויקטוריה הייתה כזו מתמודדת מעצבנת. שתחזור לייל, אם יהיה לנו מזל יפול עליה מעמד בספריה. הת'ר/ג'נה/ליסה יכולות לנצח. כל היתר ממש מיותרות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בדר"כ פרקי מייקאוברס הם הפרקים הכי כיפיים. הפרק הזה היה קצת עלוב... המייקאוברים לא היו כ-אלה דרמטיים, וחלק נראה די אותו דבר (שנטל עם פוני ישר במקום פוני לצד, ויקטוריה עם כמה פסים והת'ר עם פן). וגם אלו שהיו דרמטיים - לא היה עד כדי כך מוצלחים (סלישה, ג'נה, ליסה...). או וול. לא נורא. אני גם חייבת להסכים הפעם עם השרשור שעמית פתח פה לפני שבוע. אלוהים יודע על סמך מה טיירה בוחרת תמונות לפעמים. ראו בשוט שלסלישה היו תמונות הרבה יותר יפות ממה ששמו, כנ"ל גם אמבריאל וביאנקה. צריך להציע לטיירה להראות את 3 התמונות היפות ביותר. וכן. ברוך שפטרנו מוויקטוריה. היא היתה ממש מעיקה.

../images/Emo58.gif

המייקאוברס היו נוראיים. או שהם לא היו משמעותיים בכלל (שאנטל, ויקטוריה, הת'ר, ג'נט, אמבריאל), או שהם היו איומים (ג'נה, ליסה - תודה לאל שטיירה אמרה שצריך ליישר לה את השיער, סליישה, שרה). היחידות שעוד יצאו נשכרות מהמהפך הן אבוני וביאנקה. לא מבין את ההתלהבות מהת'ר. כן, היא יפה, אבל התמונות שלה נראות אותו דבר. ג'נה וליסה הכי טובות שם. ג'נט ואבוני בדרך לשם. כל השאר יכולות לעוף בפרק הבא.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא די אהבתי את מה שהם עשו לשרה. לפני זה היא נראתה סתם אחת. אגב, מה שטיירה עשתה לסלישה זה בדיוק מה שהיא עשתה בעונה שעברה לזאתי שנראתה כמוהה (או שזה היה בעונה 7?). ופאקינג גאד, ג'נה נראתה כ"כ טוב לפני. מין נערת גראנג' שכזה, עכשיו היא סתם נראית מטריד. ליסה מזכירה לי את נאימה. וזה לא טוב, כי שנאתי את נאימה (למרות שהיא אחת היפות). שנטל נראית די גרוע, למען האמת. והפוטושוט היה די מעאפן.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 904 ../images/Emo58.gif

תודה לאל שנפטרנו מהמעיקה הזאת.חשבתי שייקח להם הרבה זמן להגיע לזה. אבל איך שטוויגי דיברה כ"כ חיכיתי שהיא תענה לה והיא ענתה לה.זה היה ענק
. המייק-אוברים ללא ספק היו מעאפנים. נכון שיש כאלה שלא צריך לעשות להן כלום,כי הן מושלמות גם ככה,כמו הת'ר ושאנטל. אבל למה להרוס את ליסה?מה ההחלטה הטיפשית?יש לה שיער דליל,אז לקצר לה אותו?היו צריכים לעשות לה תוספות כמו להיא מCNTM 2,ברח לי שמה. לג'נה היו צריכים לצבוע לאדום שצבעו לניקול [3] והתופסות היו נראות כ"כ גרוע
.לא יכלו לעשות לה משהו יותר נורמלי?אבל אין מה להגיד,היא מושלמת.התמונה שלה כבר בשבוע השני הכי הכי טובה.מדהימה! את סלישיה בכלל כיערו וקשה לי לאהוב אותה עכשיו.בכלל אני שמח שהיא הגיעה לבוטום,כי יש הבדל בין התנשאות [בפרק הזה] לבין ביטחון עצמי [כמו בפרק שעבר שאהבתי] את השינוי של שרה דווקא אהבתי והיא בכלל העלתה את עצמה בפרק הזה,כי לפני כן היא הייתה יפיפייה אבל אנמית לחלוטין ובכלל לא נראית דוגמנית.אני חושב שאיתה עשו טוב. את אבוני בניגוד לשאר אני דווקא אוהב ואני שמח שהיא השתפרה.הקטע בפאנל עם מיס ג'יי היה ענק. ביאנקה צריכה להגיד תודה שעשו לה את הקרחת,היא נראית הרבה יותר חזקה ככה.אני עדיין לא סובל אותה ומחכה להדחתה,למרות שהפרק היא הייתה יותר נורמלית. ולאמבריאל גם לא היו צריכים לעשות כלום,השיער שלה היה ממש יפה ומיותר מה שעשו לה. את הפוטושוט אהבתי בטירוף,היה לו פוטנציאל ענק. חבל שטיירה בחרה בתמונות לא הכי טובות לכולן,כי בהחלט כמו שמאיה אמרה,ראו שלרובן היו תמונות יותר טובות על הסט. התמונה של ג'נה פשוט הייתה מושלמת ברמות שאי אפשר לתאר
. הת'ר
. שאנטל
. אם זה יהיה הפיינל 3,אני אהיה הכי מרוצה בעולם!הן הפיבוריטיות שלי עוד מהתמונות שלפני התוכנית ואני שמח שהן לא אכזבו אותי. [כן,שאנטל לא הייתה כזאת גרועה והן באמת שיגעו את האמ-אמא שלה בצילומים] סוף סוף הדחה מוצדקת. אגב,שמתם לב שכבר שלוש הדחות שהיו שחורות בבוטום ובסוף הלבנות עפו?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לכו קיבינימט כולכם. ויקטוריה תעשי לי ילדים!!

../images/Emo58.gifאתה מזעזע

בטח הסקס איתה יהיה ככה: ירון: כן. ככה מותק, זה מה שאני רוצה. ויקטוריה: בניגוד למה שאתה חושב, זה לא מה שאני רוצה. בייל לימדו אותי בלה בלה בלה בלה בלה בלה. ירון: אבל מותק... ויקטוריה: זה כזה מצחיק. פעם חשבתי שסקס איתך הוא רק לבנות רדודות וטיפשות אבל גיליתי שזה אחרת בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. ירון: יש לי כאב ראש.

Boran

New member
../images/Emo6.gif

קודם שיהיה סקס איתה. אחרי זה אני אחזור אליך עם תשובה איך היה

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

פרק די מעפן. גם אני בד"כ ממש אוהב את הפרקי מייקאוברס (בעונוץ 3 ו-5 הם היו בין הטובים בכל הסדרה), והאחד הזה היה בינוני. עזבו שרעיונות נורמליים לשינויים כבר אין ולרוב עושים אותם רק למטרת שינוי והרבה פעמים הורסים את הבחורה. שנטל- הייתי בטוח שיצבעו לה לחום כמו שעשו לקייל בעונה 5 וכל מה שעשו זה פוני באמצע? לפני המייקאובר היא נראתה הרבה יותר טוב. די למה היא לא צרחה על ג'יי- נראה שממש שיגעו אותה שם... הייתי בטוח שהיא תעוף בגלל זה. אמבריאל נראת קצת מסוממת עם העיניים כל הזמן סגורות. ואני מחכה לרגע שיראו אותה מדברת או משהו... אני מצטער- אבוני וביאנקה ממש מכוערות. לא ברמה של- הן לא כל כך יפות כמו האחרות, אני חושב שהן פשוט מכוערות! ברמה של לצחוק עליהן בטירוף בבצפר. אחרי שגזרו לביאנקה את השיער היא נראתה פחות נורא אבל עדיין לא משהו. השינוי של ג'נה היה מזעזע- מה בלונדינית מה? היא נראת כאילו היא לבקנית... ממש העדפתי את השיער הקצר והכהה שהיה לה קודם. ג'נט לא ממש השתנתה ולתכלס נראת כמו לייזה מינלי. היחידה שזה ממש עזר לה היא שרה. אהבתי מה שעשו לה. לפני כן היא הייתה הכי רגילה שיש וזה ממש נותן לה מראה מיוחד. אני אוהב אותה- מקווה שתשאר הרבה. ויקטוריה הייתה מעצבנת... חבל שטוויגי לא קמה אליה ותקעה לה אגרוף. זה היה הכי מגיע לה. אני אוהב את שרה, ג'נה וליסה. אוף הסדרה נהייתה די מעצבנת... אני רואה במקביל את עונה 3 ואני רואה עד כמה הסדרה התקלקלה. איפה יא-יא ואווה
?

למעלה