ANTM 712

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM 712

ג'יזס. אני מבין שזה אורגזמתרון מתמשך של טיירה עם עצמה, אבל בפרק הזה זה פשוט היה כ"כ אובר דה טופ. היא היתה כמו ילדה קטנה ומרגיזה שאף אחד לא ממש רוצה לשמוע, אבל בכל זאת דוחפת את עצמה בכח. אני חושב שהצלם רצה לדחוף אותה למים ולהוריד אותם איתה ביחד לביוב. מה את מתערבת בפוטושוט שלו? ולעניין- בסה"כ אמנדה באמת היתה הכי חלשה (מישל לא היתה עפה בפרק הזה) והמראה הבולימי עם העצמות הגמישות בצורה פריקית מאוד התנקמו בה בסופו של דבר. קשה לי לראות את מלרוז בגמר, בעיקר כי ברגע שהפרצוף שלה מתחיל לזוז קצת (כלומר כל מקום שהוא לא פוטושוט) היא פשוט מכוערת ומשדרת "מוסד סגור". אני חושב שזה לגמרי לא תלוש לצפות לגמר של יוג'ינה וקארידי, עם קארידי מנצחת (שתי כושיות ברצף לא יעבור באמריקה)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו. הכל הלך עקום. קארידי היתה צריכה לקבל תמונה ראשונה, בתור ח"ח על זה שהיא היתה בהיפותרמיה, אבל לא היתה לה תמונה אחת אפילו שרואים את זה עליה. כל הנאום של טירה לא היה במקום. יוג'ינה היתה צריכה לעוף בפרק הזה. כל פעם שסמלרוז מחייכת היא נראית כאילו היא הרגע ברחה ממוסד סגור. ובאמת השופטים סוף סוף עלו על זה- היא פשוט כל כך מזוייפת. היא תמיד אומרת מה שהיא חושבת שאנשים רוצים לשמוע, עושה מה שרוצים שהיא תעשה. זה מעצבן מאוד. בקיצור, עונה קקי. יותר ממה שאני מחכה לפרק האחרון (שאני לא) אני מחכה לראות אם העונה הבאה תהיה טובה יותר. לדעתי צריך לעשות אול סטאר של כל הבנות שהועפו נגיד עד אמצע העונה בכל עונה שלא בצדק.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

מסכים בהכל קארידי כ"כ הייתה צריכה לקבל תמונה ראשונה ואז שהשאירו אותה לסוף אמרתי כבר חרא של עונה וקארי די עפה כמה אירוני שהתאומות עפו אחת אחרי השניה בכ"א אני עדיין חושב שנראה את קארי די מנצחת וכדאי להם מאוד שכן כי אם לא זאת בהחלט תהיה עונה עצובה

../images/Emo58.gif712

אני אוהב את מלרוז. אני אוהב את טיירה. אני אוהב את ג'יי מנואל. הם החברים הכי טובים שלי בעולם! אני חושב שהעונה הזו מעולה, היא מספקת את הסחורה ואין שום דבר אחר ארצה לכריסמס חוץ מנצחון של מלרוז שפשוט שחטה את כל המתמודדות האחרות כל העונה. אני לא מבין מה ההתלהבות שלכם מזה שלקארידי היתה היפותרמיה. סליחה? אולי לפני שאת מתה, תתריעי? אני הייתי מתלהב ממנה אם היא הייתה מחליטה לחזור לאחר מכן לעוד סט צילומים. זה שהיא טיפשה מספיק כדי למות בשביל מקום בפיינל לא נותן לה כבוד. אה כן, ויש לה גם מצח ענק. אני לא רואה את יוג'ינה מנצחת. איך היא יכולה לפרסם את קאבר גירל עם עור הפנים הבעייתי שלה? בקיצור - מלרוז לנצחון. מלרוז זה שלמות. כשהיא פותחת את הפה ומתחילה לדבר אני מרגיש כאילו אני מדבר. הו מלרוז

../images/Emo58.gif

מלרוז חולת נפש. באמת. לבכות בכזאת רמה רק בגלל שלא הצלחת זה לא אנושי. מעבר לכך, אם היא עדיין לא מבינה שיש לה רק הזדמנות אחת, אז היא עוד יותר טיפשה. העונה הזאת עקומה לגמרי, היו צריכים לקרוא לקארידי ראשונה. היא אפילו ביקשה לחזור לצילומים! אני ממש לא רואה את מלרוז בגמר. היא בחיים לא תזכה, הרי כל מה שטיירה אומרת זה שהיא רוצה שהטופ מודל שלה תשמש דוגמא, והעריכה של מלרוז היא ממש לא כזאת. חוץ מזה, עכשיו כשאמנדה בחוץ, אני ממש רואה את קארידי מנצחת!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

כנ"ל כנ"ל כנ"ל אני וחבר שלי התערבנו הוא אמר שמלרוז תזכה אני אמרתי שלא אני עדיין מאמין שלא אבל כאילו נורא קשה לי לדמיין את יוג'ינה זוכה וקארדי קצת פיקששה בפרקים האחרונים אבל עם טיירה אי אפשר לדעת אני עדיין חושב שקארי די תזכה

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 712

מליסה רוז לנצחון. אמנדה היתה צריכה להשאר, יוג'ינה היתה צריכה לעוף, קארידי היתה צריכה לעוף בפרק 3. העונה הזאת מעוותת לחלוטין, טיירה יצאה מכלל שליטה, המחוכים שלה דוחים, השיער שלה מגעיל, היא נראית כאילו היא יצאה מהקאסט של סליפי הולו. יוג'ינה בטופ 3 רק כי היא נולדה בצבע חום, היא לא תזכה בחיים. מלרוז צריכה לזכות, אבל לא תזכה, כי היא מבוגרת מידי, והיא ניצחה יותר מידי. אני לא חושב שבאף עונה היתה מישהי ששלטה בכזאת צורה חזקה והיתה טובה כל הזמן. חוץ מהפרק הראשון לא היה לה פרק רע אחד. קארידי מכוערת רצח. היא מורכבת לא נכון. היא תהיה הזוכה הכי גרועה שהיתה לטופ מודל אבר, בעונה הכי גרועה אבר. לפחות היו משאירים את מוניק, היתה מביאה קצת צחוקים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אף אחד לא הזכיר שהצילומים היו פשוט מדהימים תענוג.

למעלה