ANTM 710

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM 710

טוב נתחיל מהסוף. בעולם רגיל לא היתה טיפת מתח בבוטום 2 כי היה ברור שקארידי לא תעוף. מצד שני עם כל מה שהלך העונה הזו בהדחות תמיד יש מקום לחשש. בכל מקרה, ברור שהבחירה היתה נכונה. קארידי רולז, למרות הפרסומת הנוראית הזו (שאגב, רק מלרוז עשתה איכשהו בסדר, וגם זה נראה כאילו הבחורה הסניפה משהו לפני. מצד שני היא 90 אחוז מהזמן מתנהגת כאילו יש לה כימיקלים במח שלא שייכים לגוף שלה בצורה טבעית). בכלל, לגבי סוגיית מלרוז (אני מתאר לעצמי פיינל 2 שלה ושל קארידי, למרות ששתיהן "באותה משבצת" תחת הבלונדה העונתית ככה שאולי אמנדה תצליח להדחף לשם בעצמה, בכל מקרה זה יהיה הפיינל 3) אני מחבב-שונא אותה. לדעתי הפרצוף שלה פשוט מוקצן מדי רוב הזמן, היא לא נראית טבעית והיא באמת מתנהגת כמו בחורה עם הפרעת אישיות קשה. זה מבדר בטירוף לראות? Hell yeah, אבל זה לא צריך לזכות. בקשר לתאומות- אחרי שלא יכלתי להסתכל עליהן בתחילת העונה בלי לקבל בחילה, לדעתי מישל נראית יותר טוב עם המראה שנתנו לה אבל נראה שאמנדה מתחבבת יותר על השופטים מבחינת היכולות שלה בתחרות והרצון שלה, ככה שהיא תהיה האחת משתיהן שתגיע לפיינל 3.

../images/Emo58.gif

בהחלט אין שום סיכוי שמלרוז תזכה. אני מהמר על גמר של קארידי ואמנדה כשמלרוז מקום שלישי. כל הקטע של מלרוז חושפת את הרגשות שלה רק מראה כמה שהיא רובוט מטומטם. מכל בן אדם נורמלי שנמצא במצבה הייתי מצפה שידבר על כמה שכולם שונאים אותה שלא בצדק, אבל לא, היא מדברת על כמה שזה לא הגיוני שטיירה קראה לבנות אחרות לפניה. אני אישית יותר אהבתי את הפרסומת של יוג'ינה משל מלרוז. מלרוז נראתה שם כאילו היא לקחת יותר מדי סמי הזיה, מצד שני, כמו שאלכס אמר, היא תמיד נראית ככה, וזה ממש מוזר שלאף אחד מפאנל השופטים זה לא מפריע. הבאה שתלך - מישל, כי צמד התאומות כבר באמת חייב להפרד.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ANTM 0710 ../images/Emo58.gif

טיירה עם ההגזמות שלה כ"כ הגזימה עם קארי די!$@#$ בגלל ההדחות הגרועות של העונה באמת שחששתי ועוד שהעליבו את ג'יידה מסכנה אז איך יעיפו אותה אחרי שהעליבו אותה שהיא שחורה ועוד טיירה גם שחורה!$@# למזלי לא הייתה להם הרבה ברירה מה שיותר מרתיע אותי כרגע זה מה שקורה עם קארי בפרק הבא יש למישהו השארה מה קורה?!$#@$ יוג'ינה שיחקה אותה! ולדעתי מלרוס הייתה נראית מעולה ו2 הדחות מעולות במכה אנחל וג'יידה-מה עוד אפשר לבקש?%$#%
מישל ואמאנדה
שתיהן כאלה מלכות וכל אחת כ"כ שונה מהשניה אבל אין אין על קארי

maya567

New member
../images/Emo58.gif ANTM

טיירה מתחילה להפחיד עם הפיאות משבוע לשבוע... חוץ מזה מלרוז וקרידי לשלטון.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 710

מלרוז רוקס. לו רק לא היית זקנה. אני מהמר מעכשיו על מישל>מלרוז>יוג'ינה>קארידי>אמנדה. הפיינל 3 האנמי הזה די ישקף את העונה הזאת, הפחות ממוצלחת. זה מה שקורה כשמעיפים את פוטנציאל הבידור הכי מוצלח בפרק השלישי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

יוג'ינה ממש התחבבה עליי הפרק, היא נראתה לי פתאום יותר אנושית. והיה קטע שהיא הזכירה לי את פרונדה, לא יודע למה. (פרונדה
רק לשמוע את השם שלה אני צוחק) קארידי מלכה ואני מת עליה והיא חייבת להישאר. מלרוז צריכה להפסיק עם הקפה. התאומות חייבות ללכת. די, נמאס, לכו הביתה. ו... ביי ג'יידה. סופסוף. (אני עוד מחכה לטוויסט שיחזיר את AJ
)

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif710

סוף סוף היא עפה חבל שכמה בנות יותר טובות ממנה עפו בכל פעם שהיא הייתה בבטום 2 מה שאהבתי בפרק זה איך שטיירה הודיעה להן שהן טסות לספרד... אבל שהיא יצאה ואז יצאו הרקדנים והיא התחילה לרקוד איתם פשוט חשבתי "מה לעזאזל?!"... אני שונא שעושים להן פרסומות בשפה זרה ונותנים להן יום אחד ללמוד את זה אף אחת לא עשתה את זה טוב ב100 אחוז וזה סתם טיפשי.. אני ממש בעד קארידי וגם מלרוז ממש טובה אבל היא מעצבנת.. אצל התאומות רואים שאמנדה קצת יותר טובה ממישל (וסוף סוף אני מבדיל מי זו מי) ויוג'ינה אולי קצת השתפרה בפרק הזה אבל עדין היא לא ממש מעניינת...

Boran

New member
../images/Emo58.gif 710

עוד פרק אומו-בושי
קודם כל, זה היה כ"כ צפוי שה-3 האחרונות יהיו ג'יידה, מישל וקארידי, ושקארידי תהיה בבוטום 2. עוד פחדתי שיעיפו אותה. אמדנה היא ללא ספק התאומה היפה, ולדעתי בהחלט מועמדת אידיאלית לזכות. היא לא זקנה ומטורפת כמו סמלרוז ולא זקנה עם מצח עצום כמו קארידי. יוג'ינה התחילה להיראות לי בסדר גמור בפרק הזה. סדר ההעפה לדעתי: 5. מישל 4. יוג'ינה 3. סמלרוז / קארידי 2. קארידי / סמלרוז 1. אמנדה. ואגב, שוב, עשו בעונה הזו טעות כ"כ, אבל כ"כ גדולה שבמייק-אוברים עשו את התאומות אותו דבר. מה אתם, מטומטמים? שיעשו אחת עם שיער שחור, אחת עם שיער קצר, משהו שיבדיל ביניהן. עד עכשיו אני בקושי מבדיל ביניהן (אני מתחיל להבדיל לפי זה שאמנדה היא התאומה היפה יותר, אבל גם זה בקושי)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

וואו מגניב לראות שמסתבר שכולם חושבים בדיוק כמוני... (כתבתי את ההודעה לפני שקראתי מה כולם כתבו). באמת שכחתי לכתוב שמלרוז יצאה כ"כ מטומטמת בהצגה, שכולן בכו על דברים שמעצבנים אותן, והיא במקום לצעוק למה כולן שונאות אותה, סתם עשתה הצגה, ועוד אחת גרועה. והיה מצחיק שהראו קצת את הקטע שטיירה עשתה להן כאילו-התעלפות בעונה הקודמת, זה היה ענק. אבל הם חייבים לחדש. די, כל עונה פרק משחק, פרק גו סי, פרק זה, פרק זה. חלאס, תחדשו קצת משהו. אני מהמר על פיינל 2 מג - אייג'יי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני הייתי רוצה להמר על פיינל 3 מוניק AJ קארידי. ככה לא אכפת לי מי מנצחת, כי אני יודע שמוניק לא תנצח.

למעלה