ANTM 701-702

../images/Emo58.gif ANTM 701-702

טיירה בנקס פשוט נהדרת. היא מושלמת. איך אפשר לא לאהוב אותה? וג'יי מנואל? אחחח. הם נהדרים. התאומות פשוט נוראיות. הן חייבות לתפוס שיזוף. מוניק היא כלבה איומה. לא פלא שכל האחים והאחיות שלה התנכלו לה כשהייתה קטנה. לא יודע איך הייתי מצליח לגור איתה באותו הבית. פייבוריטיות? אין לי כל כך.

i t z u

New member
../images/Emo58.gifANTM ../images/Emo31.gif

מסתמן כאילו העונה הזו היא בעצם "שימור" הקריירה של טיירה בנקס. בכל דקה מדברים עליה על הקריירה שלה, מה היא עשתה, משבחים מהללים, כל הבית מעוצב לכבודה, בשיפוט היא מתקנת את כולן ומשפצת אותן כאילו היא יודעת מה הכי נכון... נדמה כאילו התחרות היא ממש שולית יחסית לנוכחות של טיירה...מעניין אם זה ימשיך ככה.

Mr Bing

New member
יש הבדל..../images/Emo58.gif

גמאני שמתי לב כשראיתי את הפרק.. בעונות הקודמות זה היה סגידה לטיירה אבל השאירו גם קצת מקום לטוויגי ולג'ניס דיקנסון ולאימן הזאת. בעונה הזאת זה הכל טיירה. היא כל כך מלאה בעצמה שזה מחליא..

anywhere

New member
../images/Emo58.gif ANTM 701-2

כל התכנית הזאת מאז ומתמיד היתה סשן אוננות ארוך ומטורף של טיירה בנקס. התמונות מהעבר, הקראפ שאנחנו צריכים לשמוע על האמא הקדושה שלה וההערצה העיוורת של הפוסטמות אליה.. אבל מעבר לזה, לשמחתנו, יש אחלה של תכנית ברקע. ולפרק - היה פרק כפול מעולה, ולמרות שהוא היה ארוך הייתי יכול לשבת לעוד שעה שעתיים של זה. כשראיתי את הבנות באתר חשבתי שהן כונפות בצורה יוצאת דופן, אבל לשמחתי יש שם כמה לא רעות בכלל. הפוטושוט היה מעולה, תמונות טובות, במיוחד הבולמיה של מישל, האנורקסיה של אמנדה, ואני גם מאוד אהבתי את התמונה של מג, למרות שלפני התכנית חשבתי שהיא מזעזעת. אני מאוד מאוד אוהב את מלרוז, ואני חושב שיש לה סיכוי להגיע מאוד רחוק אם היא תצליח להראות פחות מבוגרת. אני אוהב את התאומות, מג, וברוק. מאוד לא אוהב את קארידי, מייגן, ובמיוחד אייג'יי. הבחורה לא יודעת לזוז, ונראית פשוט רע. טוב שזה חזר, אחת הטובות.

De fire

New member
../images/Emo58.gif701+2

התמונות של התאומות היו בסדר, הן עצמן פשוט נוראיות. מעולם לא אהבתי סוג כזה של דוגמניות, וחוצמזה- המראה שלהן מטריד הרבה לפני שהוא משהו שקשור ל"יפה". מעבר לזה אכן יש מספר לא מועט של פוסטמות, פלוס האחת התורנית שמנסה לשחק אותה הביאץ' כדי שישאירו אותה בשביל הרייטינג (שזה משהו שהיה צריך לעבור מהעולם בערך במהירות שנוספים חלקים חדשים של טיירה שנשפכים מהשמלות שלה מחוסר מקום), ושוב יש את הזו שהיתה צריכה להוולד גבר עד שממש ברגע האחרון כרומוזום Y שלה החליט להשתעשע קצת ולהפוך ל-X, לצערה אחרי שמבנה עצמות הפנים שלה נקבע כבר (די! מתי יבינו שדראג יצא מהאופנה ביחד עם טיירה בנקס?). אבל למרות הכל יש גם כמה בנות ממש יפות העונה, ובאמת מצאתי את עצמי תוהה פחות מהעונה שעברה "מה לעזאזל השופטים לקחו?" או חושב שמא מטרת התוכנית היא למצוא בנות שיראו פשוט יותר נורא מטיירה. קצוצת השיער (שברח לי השם שלה) מזכירה לי גירסה משופרת של לסבו-קים מעונה 5, ואני דווקא רואה אותה מגיעה די רחוק השנה. ולסיום בנימה אישית יותר- לעזאזל עם CW! אין לי מספיק סדרות להשלים בסופי השבוע הבודדים שאני בבית? לא יכלו לחכות קצת עם זה? נבלות.

i t z u

New member
ANTM ../images/Emo58.gif

Mr Bing נתן הסבר מצויין למה העונה הזאת שונה מהאחרות מבחינת הסגידה לטיירה. למרות זאת אני חושבת שהסטיילינג של הסדרה הוא פשוט מעולה הרעיונות שיש להם לצילומים נהדרים ומקוריים, אין מה להשוות בכלל לדוגמנית הבאה של בריטניה שם הסטיילינג ממש דלוח ומשמים.

../images/Emo58.gif

טוב, אז למרות שעברתי סוג של גיהנום כדי להשיג את הפרק, זה באמת היה שווה כל רגע. נכון, רמת ההערצה לטיירה בעונה הזאת כבר עוברת כל גבול, אבל זה לא מנע ממני להנות מהפרק. תמונות טובות: מישל, אמנדה, אייג'יי, קארידי, מג וברוק (שאני ממש לא מבין למה השופטים לא אהבו). בנות שאני אוהב: אייג'יי, קארידי, מג, מייגן ומלרוז (אני ממש לא מבין למה עשו ממנה דיווה). אה, ומוניק חייבת למות. היא פשוט איומה. איומה איומה איומה.

../images/Emo58.gif ועוד משהו,

ממש מעצבן אותי שלא עושים שום הפרדה בין התאומות. לקחו אותן לראיון ביחד, הו מצטלמות אחת אחרי השניה, מדברות עם השופטים על התמונות אחת אחרי השניה... אני ממש מקווה שבמייק-אובר כל אחת תקבל עיצוב שונה כי זה כבר מתחיל להעיק וזה עוד רק הפרק הראשון. וחוץ מזה, אם לא מבדילים בינהם, אז איך הם אמורים להעדיף אחת על פני השניה?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רציתי לסכם

אבל אמרת הכל סוף-סוף ראיתי את הפרק

O r a c l e

New member
../images/Emo58.gif

חיכיתי לזה די הרבה.... הכי אהבתי את AJ- היא עשתה רושם מצויין בראיון שלה והתמונה שלה הייתה ממש מוצלחת! רק מאיפה בא החוסר ביטחון הזה בשיפוט? אני מקווה שהיא לא תהרוס לעצמה... את Anchal לא אהבתי בכלל- אני לא מבין למה מתלהבים ממנה... היא נראת סנובית לגמרי ומעצבנת. נראה עוד כמה היא תשאר. גם אהבתי את מייגן (אבל ברצינות- היא לא דומה לקים... קים הרבה יותר טובה), ואת התאומות, דגש על אמנדה- היא לדעתי יותר טובה ממישל. אני מקווה שתהיה עונה טובה יותר מעונה 6! -ליאור-

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif איך השגת שקים יותר טובה?

לי מייגן נראית הרבה יותר איכותית וקים הייתה יפיפיה לדעתי אבל מייגן נראית הרבה יותר קלאסית לדעתי ממש ממש אהבתי אותה ונראה איך היא תתקדם..נקווה שטוב =]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מצטער ../images/Emo9.gif

לא חשבתי שזה ממש ספוילר X:

למעלה