ANTM 608

n l m

New member
../images/Emo58.gifANTM 608

חבל לי על ברוק בכל עונה יש לי את הפייבוריטית שלי שאני מעודד אותה לנצח אבל בדרך כלל העידוד הוא שטחי ביותר זאת הפעם הראשונה בטופ מודל שממש נקשרתי למישהי כשטיירה אמרה "NO MORE CHANCES BROOKE" כמעט ירדה לי דמעה מהעין חבל, אבל הם עשו את ההחלטה הנכונה מבחינת הגינות. דרך אגב סתם שאלה: איך אפשר לעשות תנועות של בובה בGLAM DOLL? זו הבובה הכי שטחית שיש!!! גם לשרה נתנו נושא דיי שטחי אבל לפחות היה לו איזהשהוא קונספט לעומת זאת לננה נתנו את הבובה שהכי קל לחקות והמטומתמת רק עמדה שם ועוד היא יוצאת שלישית? למה? בגלל התמונה של הבכי ששם היא נראית כמו טראנס? אגב טראנס ממש שמחתי שההיא באה והטיחה בה את זה, חשבתי שסוף סוף מישהו חושב כמוני ואז היא באה ואמרה שהיא בעצם שחקנית ואני רקעתי ברגליי ברצפה. טוב מטר, עכשיו אני שוב איתך במיוחד אחריי שתיי התמונות האחרונות שכשהסתכלתי עלייהן אמרתי: "ג'ואני חזרה לעצמה" ועכשיו כשהיא תקנה את השן אז בכלל היא היחידה מאלו שנשארו שיש לה סיכוי לפרוץ מחוץ לגבולות הטופ מודל שמחתי שדניאל בחרה לא לתקן את השן, היא כבר נחשבה לאיזו פייבוריטית גדולה וזה היה מקדם אותה עוד הרבה יותר ואני רוצה אותה בחוץ מוקדם. לג'ייד הייתה תמונה טובה אבל אני חושב שהיא מיצתה את עצמה מזמן וכל רגע שהיא נמצאת שם זה רק בזבוז והתמונה של פיורנדה לא ממש הבנתי מה מצאו בה השופטים כי לפי דעתי היא הייתה נוראית זה התאים לקונספט של בובת סמרטוטים אבל איזה ילד יירצה לשמור בובת סמרטוטים כזאת?

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

למה לעזאזל ג'ייד עוד שם?! לא אמורים להעיף את זאתי שעושה את הדרמה בערך בפרק הרביעי? לא חשוב. ג'ואני לשלטון.
התמונה של פיורנדה באמת הייתה נוראית, הגוף שלה חסר פרופורציות לחלוטין (הרגליים גדולות פי שלוש בערך משאר הגוף), אבל כנראה שזה מה שהשופטים חיפשו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה עונה. מזל שג'ייד נשארה. ג'ואני הכי טובה מבחינת תמונות.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

אתם אשכרה רציניים? אני לא סבלתי את פורונדה לכל אורך העונה בפרק או בשתי הפרקים האחרונים היא התחילה להתחבב עליי אבל גם לא עד כדי כך ואני אגיד לכם מה?אחרי 2 התמונות של היום אני ממש רואה אותה בשלישיה הסופית-אבל שלא תהיה בתצוגה
כי בתצוגה מגיע לדניאל וג'ואני[
] להיות וג'ואני כ"כ צריכה לנצח היא הכי מדהימה שם התמונות היו נפלאות התמונה של דניאל של הבובה גם כמובן שחבל לי על ברוק כי היא הייתה הפבוריטית שלי אחרי ג'ואני אבל לדעתי היא שמחה לעזוב ולדעתי היא לא ממש רצתה את זה בתמונות של הבובות ממש הרגשתי כאילו היא עוד שניה עוזבת את הסט ופורשת ננה וג'ייד כ"כ חייבות לעזוב הראשונה פרוצה מכוערת שאגב 2 התמונות היו נוראיות לדעתי שחשה את עצמה והשניה מבוגרת מדי מזוייפת מדי ומנצחת במשימה סתם ככה
שרה סתמית הייתי רוצה לראות את ג'ייד וננה עוזבות ואח"כ מקומה של שרה הגיע לדעתי בקשר לדניאל והשן אני מצד אחד שמחתי ומצד שני לא בכ"מ כנראה ששבוע הבא היא תסדר את זה

maya567

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

בכל מקרה לכל החלק הראשון. פורונדה ממש משתפרת מפרק לפרק, ובפרקים האחרונים ממש התחלתי לאהוב אותה. ושתי התמונות שלה בפרק הזה היו מדהימות. לדעתי הן היו התמונות היפות ביותר. אני עדיין בעד ננה, בניגוד לכולכם בערך, והפיינל 3 שלי הוא ג'ואני-דניאל וננה/פורונדה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

דניאל מזכירה לי יותר מדי את קיניה מ4. כך שאם היא הפיינל 3 שלך יתקיים, הוא יהיה מאד דומה לפיינל 3 של עונה 4. (ג'ואני על תקן קיילן וננה על תקן נאימה "המוזרה והמגניבה שהיא גם במקרה יפה") אני רק מקווה שג'ואני תיקח.

../images/Emo58.gifכל כך... ../images/Emo45.gif

פורונדה ממש השתפרה הפרק הזה, ואני מקווה שהיא תגיע למקום שלישי. למען האמת, זה ממש ברור שג'ואני ופורנדה יהיו בגמר, השאלה היא רק מי תצטרף אליהן. אני מקווה שזו תהיה דניאל. בכלל, הפוטושוט של הבובות היה מצוין, וחוץ מננה וברוק כל התמונות יצאו מעולות. במיוחד פורונדה ובמיוחד במיוחד ג'ואני. ומאיה! איך את יכולה לאהוב את ננה?? ועוד הפייבוריטית על פני ג'ואני! היא כל כך דוחה! אה, ומישהי שלא שייכת לשלישיית ג'ייד-פורונדה-ננה צריכה להתחיל לזכות בתחרויות...

yoooni

New member
../images/Emo58.gif לגבי.... ../images/Emo94.gif

ננה, היא יפה, אבל היא סתמית אין בה משהו מיוחד... וההתנהגות שלה מעיקה על הצופים, על הבנות ועל החבר... (למרות שגם חבר שלה מעיק) גם בפוטושוט של הבובה היא יצאה ממש זוועתית, היא בכלל לא נתנה מעצמה, ונראתה כל הזמן כאילו היא עומדת לבכות, לא שאני יכול להאשים בן אדם על זה שבא לו לבכות, אבל היא הביאה את זה על עצמה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

נכון, היה נראה שבה לה לבכות אבל אפשר להאשים אותה? "תחשבי על החבר שלך, כן תחשבי על החבר שלך ננה קדימה ננה תחשבי על החבר שלך" מישהו צריך להקדיש יותר זמן לצפייה בקלטות מהבית

yoooni

New member
../images/Emo58.gif antm 608, זה רק אני או ש

הפרק הזה היה אחד הטובים בעונה? ממש שמחתי שהיו 2 פוטושוטים וממש שמחתי לראות את ג'ייד שוב פעם בבוטום 2 כשעוד מטיחים בה שהיא מזויפת. אכזבה - שברוק עפה. למרות שהיא באמת מתקשה להוציא תמונות יפות, אבל כן יש בה משהו נורא יפה, האמנתי כמו השופטים שזה עוד יצא ממנה. אולי אם טיירה הייתה לוקחת את הבנות לשיחה 1 על 1, לא בזמן פוטושוט ומדברת איתה, היה יוצא ממנה המיטב. הכי התבאסתי שג'ואני עוד לא התרגלה לחיוך שלה, כי הוא ממש יפה, והיא עדיין עומדת קצת כאילו היא מתביישת בפה שלה... גם כשהיא ניגשת לקחת מטיירה את התמונות בניפוי היא נראית כאילו היא מאד מאוכזבת... למרות שבטח פרק הבא היא תגיד שהיא מרוצה ושהגיע לה. בכל מקרה היא יפה, הפייבוריטית שלי כרגע. חבל שכמו שאני מכיר את עצמי, בכל עונה הפייבוריטית שלי מפסידה. לגבי דניאל כמו שMeetLofe אמר, גם אני שמחתי מצד אחד שהיא לא נגעה בשיניים אבל מצד שני התבאסתי קצת... קשה להסביר
ואחרונה חביבה פורונדה. היא ממש ממש מוזרה, התמונות שלה יוצאות סבבה אבל לא משהו שנזכור לעונות הבאות... הטופ מודל הבאה היא לא ! פרק הבא בחוץ: ננה או ג'ייד

E r u

New member
608 ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק עוד ביום שישי ורק עכשיו יצא לי לקרוא את התגובות ואני לא מבין מה נסגר איתכם. מאז ששברו לי את הלב והעיפו לי את מולי סו הרגשתי שהרסו לי את העונה. ואז "התיישבתי" על ברוק ותנחשו מה? גם אותה מעיפים לי [היא הזכירה לי אגב את הילארי סוונק מ"מיליון דולר בייבי"]. אני מתחיל להאמין למה שסופי חברתי היקרה היתה אומרת לי: "את כל הפייבוריטים שלך בתוכניות ריאלטי מעיפים"
. אבל תמיד במקום כלשהו,שם בחדר השמאלי של הלב היתה לי חיבה מטורפת לג'ואני ואני מרגיש שאם מעיפים לי אותה - זאת העונה הכי גרועה של טופמודל. ריוויו קצרצר: ג'ייד - אף פעם לא ביקשתי כל כך שישמידו משתתפת בתוכנית ריאלטי - פשוט שתעוף כבר,יש לה פנים כל כך מכוערות והיא כזאת בנאדם מגעיל. ננה - מהרטה בשמה השני,הבחורה שאני הכי רוצה לראות עפה אחרי ג'ייד - פשוט איכס. פורונדה - כאילו WTF? היא כל כך אבל כל כך מכוערת! יש לה פנים כל כך לא מטופחות וגוף עוד יותר מזעזע [מזכיר לי אנורקטית בתחילת דרכה],פשוט שתעוף ומייד. שרה - מישהו אמר פה מילה עליה - "סתמית" ובזה זה מסתכם. ג'ואני - הפייבוריטית שלי,היא כל כך יפה שזה כואב - אני עוד זוכר אותה מהתמונות הראשונות שצילמו בפולרוייד - היא היתה כזאת יפה. דניאל - היא חמודה אבל אני לא רואה אותה בתור הטופ מודל הבאה. ולכן הפיינל 2 שלי יהיה דניאל וג'ואני כשג'ואני לוקחת את התואר בגאווה. מהפה שלי לכוח העליון!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ננה מזכירה לי את מימי מהדוגמניות שתיים בצוה כ"כ מפחידה. פורונדה יפה, למרות שהיא בהחלט נמצאת על גבול האנורקסיה (אבל הי, גמני, אז מה זה משנה). תמונת הבובה שלה לא היית בין הטובות אבל היא בהחלט הייתה מיוחדת. ובנוסף לכל, הביטחון העצמי שלה השתפר פלאים מאז הפרקים הראשונים. אני בהחלט יכול לראות אותה בפיינל 4 או אפילו 3. שרה בכלל לא סתמית, תראה את התמונה האחרונה שלה לעומת התמונות הראשונות- היא השתפרה ובגדול. אבל, מצד שני, אני לא רואה אותה עוברת את שני הפרקים הבאים...

למעלה