ANTM 601+ 602

../images/Emo58.gif ANTM 601+ 602

איזו תוכנית מעולה. התמונות באתר היו די מזעזעות, אבל כשראיתי אותן בתוכנית עוד יכולתי להבין למה בחרו אותן. מולי סו מדהימה. גם ננה, אבל אותה אני לא אוהב. בנוסף אני אוהב את ג'ואני וברוק. הפוטו-שוט היה מצוין ואני מקווה שימשיכו עם הקו הזה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

שני פרקים מעולים, לא האמנתי שאני אהנה ככה מהתוכנית, גם כי לא ממש חיכיתי לה או ספרתי את השניות שהיא תגיע. הקאסט נראה מעניין, וההדחה היתה כ"כ מוצדקת. מילא "עולם האופנה אוהב קצת Off"- אבל זה היה פשוט נורא. איזה אף אלוהים! בכל אופן פרק מעולה, מבדר מאוד מאוד ויש אפילו בחורה יפה או שתיים שזה תמיד פלוס בתוכנית כזו
אה וכן- הבארבי הבלונדה בצילום עם הקרחת (מצטער, לא טוב בשמות) נראתה כמו ניקול מהעונה שעברה אחרי 5 ליטר סיליקון לשפתיים.

De fire

New member
אה ועוד משהו ../images/Emo58.gif

התוכנית הוכיחה שוב שכל מה שיוצא מאמריקה גורם לגירסה הישראלית להחוויר. ננה- הגירסה שלהם למימי. גם יותר יפה, גם לא צריכה לתקוע עדשות צבעוניות בשביל זה וגם שמה את הסיפור ה הו-כה-מרגש-עד-דמעות של מימי בכיס הקטן. רק חבל שבדיוק כמו מימי בפרק האחרון זו הסיבה היחידה שהיא זכתה במשימת העיתונאים. היא לא עד כדי כך כאריזמתית.

אני לא חושב

שצריך להשוות בין הדוגמניות לטופ מודל. כשאני צופה בדוגמניות אני מסתכל על זה בתור פארודיה מצוינת על הטופ מודל...

בוביץ

New member
סליחה אין על כריסטין.

אם כל הכבוד היא יותר בלחונה מפאריס הילטון ויותר טיפשה .

n l m

New member
../images/Emo58.gif

נראה נחמד סיימתי לראות עכשיו שתיי עונות, בריטניה ואוסטרליה אחת כדור שינה 300 מיליגרם ושניה העונה הכי טובה שראיתי בפורמט הזה. העונה הזאת נראית לי כרגע כזאת שתאזן בין שתייהן חבל שהגזענית לא עברה, היא הייתה יפייפיה לפי דעתי למרות הגישה שלה, וגם שאקיטה וד"ר איוון, איך? והעבירו כאלו מכוערות במקומן אני לא מבין מה פיורונדה, ג'ייד וונדי עושות שם אני יודע שזה עניין של טעם אבל זה כבר יותר מדיי הן פשוט מכוערות. ג'ינה, ברוק, ננה, ג'וני כולן מדהימות מבחינתי, ג'וני במיוחד אני ממש לא מבין איך ג'יי ירד עליה בתמונה ומייד אחריי זה רואים דבר כזה זה לא הגיוני. הייתה לה את התמונה הכי יפה דניאל ולסלי שלא אהבתי בהתחלה הצליחו להפתיע אותי עם התמונות קרי חמודה אבל לא נראית ממש כמו דוגמנית, זה יותר כמו הילדה הכוסית ממול (נמאס לי מהביטוי "הבת של...") ודרך אגב התמונה שלה ממש הזכירה לי את נטלי פורטמן. משהו ממש לא מובן לי עם טיירה, היא באה ואומרת לוונדי שבחרו בה בגלל שהיא מוכשרת ולא בגלל רחמים אבל ברגע שטוויגי מתחילה לדבר טיירה מספרת את הסיפור, לפחות תהיי אמינה. בקשר לקאת'י, לא הייתה צריכה ללכת לפי דעתי אבל כבר ידעתי לפי ההסבר שנתנו לה, זה כבר ארבעה עונות רצופות אותו הסבר בדיוק למודחת הראשונה אם תשימו לב

חייבת לבדוק...

הבריטית היא הכדור שינה ועל האוסטרלית אתה ממליץ, נכון? רק רוצה לוודא לפני שאני לא מורידה את העונה הלא נכונה...

n l m

New member
אה ושכחתי לציין

שמדובר בעונה השנייה של אוסטרליה את הראשונה רק התחלתי לראות

n l m

New member
לפי דעתי כן

מפרק 5 בערך כבר לא הייתה לי פייבוריטית אהבתי פשוט את כולן התמונות יצאו מאוד מקצועיות שאם לא הייתי יודע לא הייתי מנחש שהם יצאו מתחרות כזאת ואריקה הרבה יותר טבעית ואמיתית מטיירה אני מאוד נהינתי אבל אתה יודע, כל אחד והטעם שלו

n l m

New member
תראה

אם בפרק ראשון אתה מתכוון לאודישנים אז כמובן שזה משעמם כי זה תמיד ככה אם אתה מתכוון הפרק הראשון של התחרות אז כנראה אנחנו בראש אחר כי לפי דעתי הוא היה מצויין

../images/Emo58.gif601,602

זו עונה ראשונה שאני מוריד. (ונדמה לי גם צופה, למרות שבהיתי בכמה פרקים מהעונה השנייה). ג'ינה היא אחד המתמודדים היותר מושפלים בסדרות ריאליטי EVER. זהו. זה מה שהיה לי להגיד. אה כן וג'ואני יפה. וברוק מזכירה את הילארי סוואנק. וננה מעצבנת. יפה יפה אבל לא יעזור בית דין, בכל פעם שאני רואה אותה אני חושב על מהרטה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 601-602

יש מלא זקנות. לא מובן לי איך בחורה בת 26 חושבת שהיא יכולה להיות טופ מודל? חוץ מזה, אין לי עוד פייבוריטיות או משהו דומה. אני עדיין בעד ליסה מעונה 5

n l m

New member
../images/Emo58.gif

רגע, ליסה לא הייתה בת 24? ההבדל הזה של שנתיים כלכך משנה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צודק בהחלט. גם לגבי ליסה חשבתי שהיא מגיעה קצת מאוחר מדי במהלך חייה. אבל היא עדיין היתה הפייבוריטית שלי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק פתיחה. ג'ייד תותחנית. אני לא מקנא בשאר הבנות שצריכות לגור איתה אבל בתור אחד שרק צריך לראות אותה דרך הטלוויזיה, לדעתי היא תעשה את העונה הזאת.

למעלה