ANTM 402

Boran

New member
../images/Emo58.gif ANTM 402

איזו אחלה עונה בינתיים. ונראה שגם בפרק הבא הולך להיות אחלה בחלה. העיצוב החדש ממש מגניב. נעימה בראש רשימת הפייבוריטיות שלי, ואחריה נואל, קיילן, שרה ורבקה (ועוד אחת ששכחתי איך קוראים לה). נואל צדקה שהיא החזירה לה את התלתלים, זה הרבה יותר יפה לה. ומישל... בעע. יש לה מראה מאוד נוקשה ולא עדין, בדיוק מתאים לה להיות מתאבקת. המראה החדש שנתנו לה מאוד מלאכותי לטעמי. עם זאת, היא נחמדה. אה כן, וכריסטינה פשוט נראית כמו ציפור.

Boran

New member
../images/Emo58.gifגם למנצחת של עונה 3

ובקשר לברנדי, זה היה ממש ברור שלא יעיפו אותה, אלא סתם ישימו אותה בבוטום 2 כדי להבהיל אותה. אבל אני עדין חושב שבריטה לא היתה צריכה ללכת. וברנדי, מה שהיה איתה לא אומר כלום. גם אווה התחילה על רגל שמאל. מאוד מאוד על רגל שמאל. ותראו לאן היא הגיעה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

באמת עונה נחמדה. אהבתי את הפתיחה החדשה
לבריטה לא הגיע לעוף. אמנם התמונה שלה לא יצאה טוב (לפי השופטים, לא לפי דעתי), אבל מחוץ לתמונות היא פצצה, לברנדי הגיע לעוף. העונה הזאת ממש מצליחה מבחינת הבנות.. אם הזכרון שלי לא מטעה אותי, בעונות הקודמות רוב התמונות בפרקים הראשונים היו לא טובות, חוץ מכמה שבלטו לטובה. בעונה הזאת זה בדיוק להיפך - כל התמונות יצאו טובות חוץ משל בריטה. הפרק הבא נראה ענק. הפרומו ממש מפחיד O_O

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif ANTM 402

אני אוהב את הסידרה הזאת. אני שמח שהיא חזרה. אז ככה, כל התמונות, בלי יוצא מן הכלל, מזעזעות. מה זה הבגדים האלה? מה זה האיפור הזה? יותר מידי מוקדם מידי. קשה להתאפס על מי נראית איך כשמחביאים אותם מתחת טונה של איפור על הפרק הראשון. אני בטוח שזה פאשן או ווטאבר, אבל בואו נתחשב גם בצופה הממוצע. פייבוריטיות - קיילן בראש ובראשונה, S.U.V, שרה ויש מצב גם לקיניה. אנטי פייבוריטיות - בריטני, כריסטינה, שרה (שרית חדד, אנחנו יודעים שזאת את, זה לא יעזור) וטיפני. אז בסדר, יש לך סיפור מרגש על איך שאת זונת קראק אלימה, את עדיין מכוערת ברמות על אנושיות. פרק הבא נראה מוצלח במיוחד.. מיס ג'יי במדי מעודדת (כבר פרק מוצלח, הוא אחד המצחיקים), מישהי מתעלפת באלימיניישן ומישל מגלה לכולם שהיא גבר. פ33ות.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין! לא הייתה שום תמונה שממש התלהבתי ממנה, כולן היו סבירות... פייבוריטיות: לובי בראש ובראשונה! אחריה נאימה, נואל ואולי גם קניה וכריסטינה. לא יודע אם בריטה הייתה זאת שצריכה לעוף, אבל אף אחת לא הראתה לי בצורה נחרצת שהיא זו שצריכה ללכת (לא, גם לא ברנדי) אז אני אבטח בהחלטה של השופטים. ו-2 שאלות לסיום: * מישהו יודע מי זאת שמתעלפת? חשבתי שזו כריסטינה או ברנדי, אבל ראו אותן עכשיו צועקות "תקראו לאמבולנס!" * מה זה S.U.V שג'ניס החליטה שמעכשיו ככה קוראים ללובי?

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

S U V זה סוג של רכב שטח. בקשר למתעלפת, אין לי שום מושג. מן הסתם אנחנו לא אמורים לדעת. הניחוש שלי יהיה מישל. אם היא מספרת על סוד איזשהו, אני הייתי מנחש שהיא חולה במשהו. (או שהיא באמת גבר, אבל קשה לי להאמין שלא היו עולים על זה...). ואם היא באמת חולה במשהו, אין סיבה שהיא לא תדפוק איזה התעלפות.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

כי באתר של UPN מראים את המתעלפת לכמה שניות ורואים שהיא עם שיער ארוך, חלק ובהיר (לא יודע למה כתבתי ברנדי, התכוונתי לרבקה)

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, אז לאחר ביקור באתר הנ"ל למדתי שני דברים - 1. הליפסטיק החדש של covergirl מחזיק אפ טו 8 שעות. 2. דפינטלי רבקה.

למעלה