Angel 4x10

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifAngel 4x10

טוב עכשיו ראיתי את הפרק, עכשיו מה שמעניין אותי.. שאם הדרך שבה אנג'ל הרג את המפלצת הזאתי (נו מה שלא באמת קרה והיה רק בראש של אנג'ל ושהוא התעורר בתור אנג'לוס), מעניין אם זאת גם הדרך האמיתית להרוג את המפלצת.... והיה לי עוד משהו בקשר לפרק הקודם שרציתי לכתוב אבל שכחתי... כשייזכר יכתוב. ועוד משהו, באיזה פרק בעונה 3 של אנג'ל הופיע כל הקטע של דרלה-בהריון ובאיזה פרק בדיוק קונור נולד? רק בשביל לראות אם ג'וס עוד יותר החליט שזה ייראה צירוף מקרים מוזר אם אחד מהם קרה בפרק 7 בעונה השלישית (שאם אני לא טועה זה מספר הפרק בעונה הרביעית שהמפלצת יוצאת מהאדמה בדיוק איפה שקונור נולד (שבצורה מוזרה הסמטה מזכירה לי את הסמטה שיש בסוף של השיר פתיחה של אנג'ל, כל הסמטאות בסדרה בצורה מוזרה מזכירות את הסמטה בסוף של השיר פתיחה של אנג'ל!!))

Skunk On Wheels

New member
הדבר ששכחתי! (נטול ספוילרים,

אבל עם דעות אישיות על איכות של עונות). זה רק אני או שבאיכות של העונות 6,7 של באפי ו3,4 של אנג'ל יש הקבלה? כי לדעתי עונה שישית של באפי הייתי באופן כללי חלשה יחסית לעונות אחרות, וגם העונה השלישית של אנג'ל חלשה יחסית ל2 העונות של הסדרה שהיו לפניה (בעיקר כי גררו וסחבו עד שיצא מכל החורים דברים בעלילה שם). אולי זה נובע מהעובדה שאת עונה 6 של באפי ראיתי בשבוע שלם, וככה גם את העונה ה3 של אנג'ל (טוב נו, אחרי 3 פרקים עשיתי מתישהו הפסקה ארוכה לטובת צפיה חוזרת בפרקים של באפי ובפרקים חדשים של באפי). ובבאפי עד עכשיו עונה 7 מעולה, וגם מה שראיתי מעונה רביעית של אנג'ל מעולה. אה ובהמשך
לעונה שביעית של באפי (מה ששודר) ועונה רביעית של אנג'ל (עד הפרק שראיתי לפחות.. (4X10)): זה רק אני או שיש יותר מדיי דמיון בזה שבבאפי הרשע הראשון שלט בספייק ושבאנג'ל המפלצת הזאתי שגרמה לגשם של האש ושהשמים בלוס אנג'לס חסרי שמש שאפשרי שהיא שלטה באנג'ל? וגם יותר מדיי מזכיר שעל הרשע הראשון אין בבאפי ממש מידע ועל המפלצת הזאתי באנג'ל אין בכלל (אלה אם שכחתי כרגע משהו) מידע?

Better Man

New member
לדעתי העונה.. ( ../images/Emo58.gifאנג'ל 2 )

השלישית של אנג'ל הרבה יותר טובה מעונה2. בעונה 3 יש קו עלילתי אחד שמגיע לשיא בפרק האחרון, העונה ה2 של אנג'ל היית נורא מבולגנת,בהתחלה דרלה, אחר כך לנדסי והעורכי דין, וסוף העונה הביאו 3 פרקים לא קשורים בכלום לעלילה העונתית (למרות שהם היו פרקי פנטזיה מעולים). העונה השלישית שומרת על מתח לכל אורכה, העונה הריבעית התחילה חלש, אבל ב3 פרקים האחרונים היא פשוט מדהימה ושמה בכיס הקטן את העונה השביעית של "באפי".

Skunk On Wheels

New member
אמממ, נכון שעונה 2 מפוזרת קצת

אבל משום מה עונה 3 נראתה לי בכללי חלשה..... את כל העלילה של העונה מרחו עד שכבר יצא לי מכל החורים בפרקים האחרונים.. עונה 4 באמת התחילה לא טוב (רק לי קורדיליה נראתה בתחילת העונה מפגרת לגמרי??) אבל אחרכך השתפר וזה מדהים ו.......... הנה סיים להוריד לי הרגע את פרק 11 .]]]]

למעלה