Angel 3x17- Forgiving

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif Angel 3x17- Forgiving

טוב ראיתי שוב את הפרק בשביל להיות בטוח במה ששמעתי כשראיתי פעם קודמת. אז הנה מה שסג'ן אומר בקשר לנבואה שבגללה אנג'ל הוא "האויב" שלו: "the one sired by the vampire with the soul will grow to manhood and kill Saz'an" מבחינת מה שכתוב במשפט זה לא באמת חייב להיות קונור שיהרוג את סג'ן לפי זה אז לא מבין מה הקטע של סג'ן בכלל... ו
באפי 6X22 מבחינת העונה השישית של באפי (סוף עונה שישית) זה יכול גם להיות קשור לספייק ולא דווקא לאנג'ל!!! סוף ספוילר לבאפי ועוד משהו, טעיתי במה שחשבתי.. סג'ן לא שינה שוב נבואה בשביל שתהיה הנבואה שווסלי תירגם.. הוא כתב אותה בעצמו לפי מה שהבנתי והעביר אותה אחורה בזמן או משהו...

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עונה שלישית

כל הכבוד. לא שמתי לב לזה. אבל זה לא יכול להיות ספייק. אנג'ל לא עירפד אותו אלא דרוסילה. ובכל מקרה מכיוון שערפד לא מתבגר (מילד לגבר או מילדה לאישה) זה חייב להיות מישהו חי ולא ערפד. ומכיוון שהיצור החי היחיד שאנג'ל הוא אביו זה קונור... אז הציטוט לא ממש עזר לך

הייזל

New member
../images/Emo58.gifבאפי סוף 7 , אנג'ל שלישית

זה לא יכול להיות ספייק אפילו אם התכוונו למישהו שיוולד ממנו. כשמדברים בנבואות על ערפד עם נשמה זה תמיד אנג'ל. תמיד. ספייק לא מופיע בשום נבואה. אולי בגלל שאף אחד לא חשב על משהו כמו היוזמה או על הרעיון(המפורך) שערפד יתאהב כל כך בקוטלת שהוא ילך להשיג לעצמו נשמה.

Skunk On Wheels

New member
אבל זה העניין בנבואות

הם מנבאות דברים שיקרו.
- אנג'ל עונה 3, באפי עונה 6 לא התכוונתי שאולי ספייק הוא זה שיהרוג את סג'ן, אלה אפשרי שבעצם סג'ן אמור לחשוב על ספייק בתור האויב המושבע שלו... וכמו שכבר כתבתי למעלה, שזה כל הקטע בנבואות, שהם ינבאו את העתיד, גם אם זה קשור בחיילים שמשחקים אותה גיבורים בלשים שבבים בראשים של מפלצות....

S1ndrome

New member
נבואות שמבואות

מצטער על הכותרת המזלזלת, אני לא טוב בכותרות. ספויילר אפשרי לעונות 6-7 של באפי ו 3-4 של אנג'ל עכשיו... כנראה שלג'וס לא אכפת יותר מבאפי, או לפחות אכפת לו פחות מאשר לכמה הוא דואג לאנג'ל עדות אחת היא שאנג'ל נהייתה סדרה מעולה והרמה של באפי ירדה לאט לאט( כולם שוכבים עם כולם ובאפי חוזרת לחיים) בקיצור מה שרציתי להגיד זה שבאפי ואנג'ל הפכו להיות 2 סדרות נפרדות לגמרי והדבר היחיד המשותף ביניהן הוא העבר של אנג'ל ושל באפי. לכל סדרה יש אפוקליפסה משלה וכו'. ולכן סז'ן לא רואה בספייק כאויב שלו בגלל שספייק לא קשור בכלל לאנג'ל.

הייזל

New member
../images/Emo58.gifעונה שלישית אנג'ל

זה לא זה בכלל. אתם שוכחים שסז'ן יכול לנוע בזמן. נראה לכם שהוא לא היה מגלה שלספייק תהיה נשמה? ובכל זאת הוא רודף אחרי אנג'ל וקונור. אז מה זה אומר לכם? אני לא יודעת מה ג'וס מרגיש לגבי הסדרות שלו אבל אני מסכימה ששתי העונות האחרונות של באפי שונות מהחמש שבאו לפניהן. אולי זה בגלל שהם עברו ערוץ, אולי בגלל שהדמויות התבגרו וג'וס מנסה לעשות אותן יותר בוגרות. אני יודעת שבעונה 7 חסרים לי מאד ההומור והשנינות. ועדיין לדעתי עונה 7 היא עונה מאד מוצלחת למרות שמוקדם מדי לדעת העונה לא הסתיימה. זה מאד תלוי מה אתה מחפש. אני אוהבת את השכבות הרבות שיש בסדרה ואת זה בעונה השביעית יש בלי סוף.

למעלה