Angel 3x09 - Lullaby

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifAngel 3x09 - Lullaby

הרגע ראיתי את הפרק הזה (החלטתי לראות את הפרקים של אנג´ל שלא שודרו בכלל בכלל בארץ, עכשיו נמצא בפרק הזה) ופשוט
!! פשוט איך שדרלה הרגה את עצמה והיא התאפרה והתינוק לא (זה לא אמור להיות שגם הוא? אבל אחרי הכל שכנראה הPTB מגינים עליו שהוא יוכל להיוולד) והולץ הזה! בסוף הפרק כשהוא נותן לאנג´ל ללכת חשבתי שהוא החליט לוותר על זה כי הוא ידע שלאנג´ל יש נשמה והכל וחשבתי הוא נהיה פתאום רגיש בגלל זה אבל לא! אמממ, מי שראה את הפרקים הבאים, הולץ הולך להיות מניאק ולצוד את אנג´ל למרות זה שיש לאנג´ל נשמה?

nAm250

New member
הצעה שלי

חכי לראות את הפרקים הבאים ואל תקראי ספויילרים או הודעות של אנשים. העונה ה-3 של אנג´ל מאוד מותחת מפרק לפרק ולכן ההפתעה שתיווצר מכל פרק תהיה הרבה יותר גדולה. וחוץ מזה
אנג´ל 3x09 . . . . . . . הפרק באמת היה יפה מאוד, אחד הטובים שבעונה. כל פרק עם דרלה הוא תמיד פרק מצוין, רק חבל שהיא מתה
(שוב!)

נכון.. ../images/Emo58.gif 3x09

זאת היתה עונה שניצלתי בה מספויילרים לגמרי, וגורם ההפתעה די משחק בעונה הזאת תפקיד חשוב. ועוד מישהו חשב כשהוא ראה את דרלה getting all dust, ´מה?! דרלה מתה?!´ אירוניה, מי שמותה היה חשוב לנו כקליפת השום בעונה הראשונה , מעוררת עצב במותה השני. חיבבתי אותה באנג´ל. ואל.

nAm250

New member
השני?../images/Emo58.gifאנג´ל עד 3.9

האישה מתה כבר איזה מיליון פעם! הבה נשחזר: 1)כשהיא הייתה אנושית ונהפכה לערפד-פעם 1. 2)נקטלה ע"י אנג´ל בעונה ה-1 של באפי- פעם 2. 3)הוחזרה לחיים ע"י W&H ואז נהפכה לערפד שוב ע"י דרוסילה- פעם 3. 4)התאבדה
-פעם 4. אבל היא באמת הייתה דמות נהדרת....

../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif אנג´ל

מה, ערפד הוא לא בנאדם? אין לו רגשות? לא, הם לא ממש מתים בעיניי כל עוד הם נמצאים על המסך ..
. ואל.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif3x09

טוב ידעתי שהיא תמות (קראתי ספויילרים), ושהיא תתאבד, אבל לא ידעתי בדיוק מתי ואיך וזה היה כזה מפתיע שרגע אחד מדברת אל אנג´ל ברגישות והכל ופתאום הורגת את עצמה. מה שכן ממש נגע לליבי שהיא אמרה שהתינוק שלהם כנראה ימות בסמטה שם, ושגם אנג´ל מת בסמטה...

Skunk On Wheels

New member
נסלח למרות שאני החלטתי לא

לסלוח לאנשים.. זה יותר תלוי במקרה, פה זה כלום.. פשוט היית עצלן להסתכל בפרטים (מצטער אם זאת בת, אני גם אוכל וגם מקליד באותו הזמן, אין כוח לפתוח פרטים)

למעלה