Amish 107

maya567

New member
../images/Emo58.gif Amish 107

לא חשבתי לכתוב על זה - אבל היות וסוף סוף ביקרו גם אצל אחינו היהודים אשר בל"א, עשיתי מעשה ופתחתי הודעה. בית הכנסת היה רפורמי. בארץ בטח לא היו משדרים את הפרק הזה
מצחיק שיש אשכרה קליפ-האנגר בסוף הפרק הזה. מעניין מה יהיה בשבוע הבא כשכולם ילכו לאמיש-קאנטרי. חוץ מזה, חבל שלא הראו יותר ממצעד הגאווה. הרד-קרפט היה נחמד. המייק-אוברים, ברובם, היו לא מורגשים. רק רות', ריס ומירים עשו ממש שינוי. ריס נראה ממש טוב
ועוד עם כל הסיפור הזה על סבתא שלו - גרם לי לרצות לתת לו חיבוק גדול
. די נמאס לי ממוז. אמנם רנדי הוא טיפוס די מיותר, אבל אפשר להתעמק קצת יותר בג'ונאס. הוא בטוח מעניין יותר ממוז. וויטני לפחות לא דיברה הרבה בפרק הזה. שידרוס אותה כבר איזה אוטובוס. והחבר של מייגאן היה ממש מוזר. היא כזו כוסית ומגניבית, והוא כזה חנאן דורקי. לחלוטין, לחלוטין, לחלוטין לא מובן. אבל מצד שני - זה תמיד ככה, בחורה יפה עם בחור מעפן, אף פעם זה לא חתיך מהמם עם איזו כונפה. אז מה תומר, מה אתה אומר על הפרק? (הרי זה רק אתה, רון ואני שרואים את זה... וחברה שלי - אבל היא מורידה מהחמור ורואה תמיד בהפרש של שבוע).

זה עדיין בהורדה מחר אני אראה ...

אבל לפי מה שקראתי מאגניב שהם יבקרו סופ סופ במסורת היהודית ... אני אראה מחר ויאמר לך .. איך את מספיקה להוריד כזה מהר אני לא מבין ...חחח ותאמרי לחברה שלך שתוריד מהדבר המוזר הכחול הזה מין עיגול עם שני חיצים ושתבוא לפורום ותיתן את דעתם ..חחח

../images/Emo58.gif איימיש בעיר פרק 7

ווואו מאיה במילה אחת ווואו ! זה היה הפרק שהכי רציתי שלא יגמר (כל הפרקים היו מדהימים אבל זה הכי אהבתי ) אולי כי גם אילו ריס אהב אותנו הוא רצה למשיך לשמוע את הרב ! אבל מבכן גם אני רציתי לתת לו
איך שהוא התחיל לבכות בכזאת מהירות כאב לי הלב !... וואי איך אהבתי את מיירים בשטיח האדום !! היא כזאת יפה ! ניק היה אחלה כל הפרק והכי הרג אותי שריס מייגן ונראה לי וויטני ישבו מתחת למקום שבו הדואר יורד ושהוא ירד הם צעקו זה הרג אותי .. גם שרות ניתקעה בשמשה בצניחה בדלתות סגורות היה מצחיק מאוד ! מאיה אני מסכים מוז מתחיל להימאס הוא סגור מידיי מעצבן כאילו באת לחוות חוויה תחווה אותה עד הסוף ! חחח החבר של מייגן הרג אותי איך היא כזאת יפיופה בוחרת כזה #@$@%^$%%? מצעד הגאווה היה שולתת חח ריס פשוט זהר ! וואי איך אהבתי תעריכה לקטע האחרון כככו...וווללל....כככ...םםם תתת...ללל...כ...ווו ל....אאאיייי....מממייי...ששש!! והבט של כולם היה פשוט טוב .. אני אל יודע למה הפרקים שאני מרויד כבר אין בהם "נקסט טיים און סורביבר" ככה זה במירצ וגם באיימיש מרגיז . בכל אופן אהבתי מאוד את הפרק רק מחזק את הרצון שלי לראות בטירוף תפרק הבא ! הולך להיות מעניין ובכלל אני חושב שמוז יחזור לאיימיש ושאר האיימיש לא יחזרו אבל מאיה ורון אחרי הפרק הלפני אחרון הולכים לעשות הימורים ... כנט וויט פור דה נקסט טיים ! עכשיו אני חייב לטוס לסוציולוגיה ..! חח איך שקמתי ראיתי תפרק בייי אני אגיע ב2 וחצי יום נעים כולם .

למעלה