../images/Emo58.gif Amish 107
לא חשבתי לכתוב על זה - אבל היות וסוף סוף ביקרו גם אצל אחינו היהודים אשר בל"א, עשיתי מעשה ופתחתי הודעה. בית הכנסת היה רפורמי. בארץ בטח לא היו משדרים את הפרק הזה
מצחיק שיש אשכרה קליפ-האנגר בסוף הפרק הזה. מעניין מה יהיה בשבוע הבא כשכולם ילכו לאמיש-קאנטרי. חוץ מזה, חבל שלא הראו יותר ממצעד הגאווה. הרד-קרפט היה נחמד. המייק-אוברים, ברובם, היו לא מורגשים. רק רות', ריס ומירים עשו ממש שינוי. ריס נראה ממש טוב
ועוד עם כל הסיפור הזה על סבתא שלו - גרם לי לרצות לתת לו חיבוק גדול
. די נמאס לי ממוז. אמנם רנדי הוא טיפוס די מיותר, אבל אפשר להתעמק קצת יותר בג'ונאס. הוא בטוח מעניין יותר ממוז. וויטני לפחות לא דיברה הרבה בפרק הזה. שידרוס אותה כבר איזה אוטובוס. והחבר של מייגאן היה ממש מוזר. היא כזו כוסית ומגניבית, והוא כזה חנאן דורקי. לחלוטין, לחלוטין, לחלוטין לא מובן. אבל מצד שני - זה תמיד ככה, בחורה יפה עם בחור מעפן, אף פעם זה לא חתיך מהמם עם איזו כונפה. אז מה תומר, מה אתה אומר על הפרק? (הרי זה רק אתה, רון ואני שרואים את זה... וחברה שלי - אבל היא מורידה מהחמור ורואה תמיד בהפרש של שבוע).
לא חשבתי לכתוב על זה - אבל היות וסוף סוף ביקרו גם אצל אחינו היהודים אשר בל"א, עשיתי מעשה ופתחתי הודעה. בית הכנסת היה רפורמי. בארץ בטח לא היו משדרים את הפרק הזה