America's Next TM 301

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifAmerica's Next TM 301

פעם ראשונה שראיתי פרק של הסדרה. דווקא די נחמד. ממש לא כמו שציפיתי שזה יהיה, אבל. הקטע עם ה- Bar Fight היה גדול. טיפני הזאת מלכה. אמנדה צריכה לנצח. אמרתי את זה גם לפני שהיא סיפרה על העיוורות שלה, אז זה לא בגלל זה. אני לא אמשיך לכתוב הרבה, כי נראה לי שאני היחיד שרואה את זה כרגע.. אם מישהו אחר יכתוב תגובה, אני יוסיף עוד.

הטופ מודל הבאה של אמריקה ../images/Emo58.gif

וואו ! בשתי מילם מדהים לאללה ! עמית קודם כל אתה פאנטי לחירשים לעיוורים לקטועי רגל חחחח כל החולה והחולה .... לא אבל אמנדה נחמדה נראה מה יהיה איתה בהמשך.. חבל שנהרס לי בגלל הפרק היום כל העונה השנייה ששם הראו מי הזוכה ... היה פרק מהמם הקטע עם הבר מאגניב לאללה.. כל האודישנים הכל היה כיף זאת כזאת תוכנית טובה עשויה רבק טוב ... ממש כיף הרזה הזאת הפחידה אותי קצת מפחד לגעת בה שלא תישבר או משהו .. מעניין מי מתוכן תהיה הטופ מודל הבאה .. אני אמשיך לצפות בהנאה מרובה .. מת כבר לראות תפרק הבא!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אמרתי כבר, שאהבתי את אמנדה גם לפני שהיא גילתה שהיא עיוורת. חוץ מזה, אני לא פנאטי לקטועי רגל. חוצפה מצידך להאשים אותי סתם ככה. גו אמנדה!

|ספוילרון|

חחחח נראה מה יצא בסוף ממנה.. גם בעונה שניה לקחו בעעעע והציאו אותה "מלכת הברבורים" גם לך נהרסה עונה נשיהה בגלל הפתיח ?

C o s m i C

New member
LOL

Hey guys I moved back to Canada and I can't type in Hebrew on my friends computer right now but I can read it. Anyways...LMAO the funniest audition was the one that she was like "I am used to being the prettiest girl in my school" "my friends call me barbie cause the way I talk and dress"... and then when Tyra was like "but don't you think..." the girl just STORMED out? haha it was hilarious! oh and i wanted Nargis and Mary to get to the last round! :'(

maya567

New member
איך בקנדה? איך היה בארה"ב?

והכי חשוב, מסרת ד"ש לניקול?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif301

ליאה
עוד מהתמונות באתר היא הייתה הפייבוריטית שלי. היה נחמד.. קצת עצוב לראות את כל הבנות האלה מתאכזבות כי הן לא זכו והייתי בהלם מהתגובה של הבנות שטיירה נכנסה בהתחלה..קצת נסחפו. וזאת שזכתה בעונה 2. זה מה שנקרא מהפך.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 301

בטח אף אחד לא יקרא את זה כי השרשור לא יקפוץ בכל מקרה, ליה הכי יפה שם. וגם זו שלבשה שמלה של דגל ארה"ב, הבלונדה. וגם ג'ניפר. את ה"גדולות מידה" אני לא אוהב. וגם את העיוורת. היא בסדר. אבל יש לה עיניים שטניות ומפחידות. והיה חבל לי ש... איך קראו לה, נו, זו עם השם המוזר שהיתה גם באודישנים בעונה הקודמת... בכל מקרה, היה ממש חבל לי שהיא לא עלתה, היא היתה הרבה יותר יפה מהרבה מהבחורות שכן עלו. הזכירה את אריאן מהמ"ל 3.

למעלה