904

../images/Emo58.gif 904

אוקי, אז בבוקר ראיתי כמעט עד הסוף אבל אז הייתי צריך ללכת... החלק שראיתי היה פשוט מצוייין!!!! נקרעתי כל הזמן, שווה בטירוף... ואז חזרתי הביתה, ראיתי את הסוף ו... בווווווווווווווז הקרב היה טיפשי ממש והסיום עם הפסל של קיאנו ריבס פשוט מפגר... מה קרה???

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

חחחחחח איזה פרק אדיר!!! הכי קורע היה כשהוא כל הזמןהריח את הלורד, הפסל של קיאנו ריבס, ליפנים אין נשמות ועוד משהו ששחכתי...

כרמל 1

New member
אהה נזכרתי ../images/Emo58.gif *שכחתי ד"א....

כשהרפובליקן אמר "הא קא קא קא! לא, לא אתה לא אומר את החלק הזה.. לא, לא אתה לא אומר את החלק הזה האקאקא" XXXXXDDDDD וואוו מעניין אם היותי אתאיסט קשורה להילריטיות בשבילי בפרק הזה...?

elcool

New member
פרק פשוט... ענק!! ../images/Emo58.gif

ציטטות קלאסיות, קני, קרטמן, שדים, מלאכים, קיאנו ריבס, לורדים, הגיהנום, מורמונים, יפנים, מכונות הנשמה, צוואות.... 10/10. פשוט פרק מצויין

../images/Emo58.gifהיה

די בגובה הדשא. היו כמה קטעים מצחיקים, אבל הפרק לא התרומם.

richter

New member
היה נחמד ../images/Emo58.gif

לא צחקתי יותר מידי אבל אהבתי את הפרק. לא יצא לי עוד לראות את קונסטנטין אז יכול להיות שפיספסתי חלק מהאזכורים אליו. אם שמתם לב השטן קרא לעוזר שלו (מזכיר את "לשון נחש" משר הטבעות") קווין בסיום. אני מניח שיש לזה סיבה שקוראים לו דווקא כך אבל לא מצליח לחשוב על משהו. למי שבמקרה לא יודע הסיפור של קני מבוסס על טרי שיאבו האמריקאית, שלאחר היותה צמח במשך כ-15 שנה נותקה מצינורית ההזנה לאחר מאבק מתמשך בין בעלה להוריה. טרי מתה היום לאחר שנותקה מצינורית ההזנה לפני 13 ימים. לכתבה ב-Ynet

TRIPLEfnH

New member
פרק ענק !!!

קודם כל מדהים כמה שהוא רלוונטי ומעודכן. הסיפור של האשה במכונת ההנשמה בארה"ב הוא רק בן שבוע. פרק ענק !!!

richter

New member
הם תמיד היו מעודכנים

כמו למשל פרק סיום העונה השביעית (chrismas time in canada) שבסוף הפרק תופסים את סדאם....יומיים בערך לאחר שתפסו אותו באמת וזה מה שעלה לי לראש כרגע, בטח יש עוד הרבה דוגמאות לאקטואליות של סאות' פארק

richter

New member
ולא רק זה [../images/Emo58.gif]

גם העניין של הסוני PSP, אשר רק השבוע הגיע לחנויות ארה"ב, הוא דוגמא נוספת. ועוד משהו, הפרק שודר הלילה, ולאחר מספר שעות מתה טרי שיאבו (שקני בוסס עליה). קצת spooky
. ואם כבר, אז ניתן לראות (שוב) בפרק את סאות' פארק הפרובוקטית שהכרנו, שבעוד שכל ארצות הברית סוערת סביב הסיפור של טרי, מאט וטריי עורכים פארודיה על חשבונה. מעניין מה התגובות (אם יש) בארה"ב על הפרק.

wanna get high

New member
פרק מעולה!

רק חבל שלא ראיתי את קונסטנטין לפני... והקטע של קיאנו ריבס מזכיר לי בדיחה מעולה מ-family guy שלקיאנו ריבס יש נקר על הראש... קטע טוב אבל זה כבר במקום אחר...

למעלה