816

elisesss

New member
../images/Emo58.gif816../images/Emo58.gif

כרגע סיימתי לראות פרק עמוס במידע ונחשו מי עובד בשביל מי... פרק מעולה, פותח את המסע אל סוף העונה טוב מאוד

elisesss

New member
הייתי חייב להוסיף ציטוט

Jack: Sorry to keep you waiting. I was just finishing up a lovely brunch. Ba'al: Impudence. Jack: No. Tuna.

deathcaster

New member
הנה עוד ציטוט ../images/Emo58.gifנחמד מ - 816

major shepard : how about m4h-212 ? sgt. bates : naaahhh, crawlin' with JENNAI spies major : do you know that for a fact sgt. or is your spidy-sense tingelling

Echelon

New member
../images/Emo58.gif האם הוא עשוי בצורה טובה?

קודם כל, התפתחות הפרק הייתה ממש מעניינת. אנו רואים את כל הכוחות הגדולים פועלים שוב, כולם ביחד, זה יוצר Climax אדיר. הבעיה היחידה שלי עם הפרק זה שההתפתחות שלו הייתה מוזרה, למשל למה כמעט לא הזיז לג'ק שדניאל נעלם חוץ מבהתחלה? לא ולא ראינו כמעט שום קרב בין הג'אפה? נכון שזה אולי קצת קטנוני וממילא היו צריכים לדחוס הרבה מידע בפרק הזה, אבל לדעתי עם קיצרו פה ושם יותר מדי. מבחינת עלילה, זה מהווה לנו ממש פרק טוב לתחילת התקופה של סיום העונה, אבל לדעתי היה אפשר לדחוס עליו עוד קצת. החללית של ת'ור נראתה הפעם כאילו בנו אותה מלגו. כאילו, האפקט שלה היה ממש גרוע הפעם לדעתי. בקיצור, זה לא פרק מצטיין, אבל מהווה פתיח טוב לשאר לדעתי, והסוף בכלל היה מעניין.

Echelon

New member
../images/Emo58.gif עכשיו כשאני חושב על זה

המממם שקלתי מחדש את המילים שלי. בעיקרון זה פרק טוב, אבל במקום כלשהו היה חסר לי קצת האקשן שבונה את כל הדברים האלה. אבל מבחינת עלילה זה פשוט היה מצוין, כל הקצוות כמעט של סטארגייט מתחברות ביחד, אנוביס החביב בעל הפרצוף הנחמד שלו חוזר, ומה לא קורה :).

elisesss

New member
../images/Emo58.gifעלילה

הפרק הזה עמוס בכל כך הרבה דמויות משנה שקשורות בכל כך הרבה נושאים שונים הטוויסט בסוף מקשר בינהם יפה מאוד לפי דעתי כמעט כל דבר שלא ציפית לו קרה בפרק הזה repliCarter יוצאת למסע ציד גואולד דניאל נחטף(בפעם המי יודע כמה) טוקרה שרוצים לעזור לגואולד המרד מגיע לנקודת שיא סופו של ת'ור? באל & אנוביס

lulit

New member
../images/Emo58.gif חייבת לשאול שאלה

זה הפרק שבו מגלים חברי SG1 על העיר העתיקה שבה יש את הנשק שיכול לחסל את הגוואולד??? (או שאני לא בכיוון בכלל?) זה הפרק שדניאל "חוזר מהמתים"?

Echelon

New member
את בכלל לא בכיוון ../images/Emo58.gif עונה 7

את מדברת על פרקי התחלת עונה 7 וסוף עונה 7.

lulit

New member
אז מה שאתה אומר פה בעצם

הוא שדניאל חוזר??? יש למה לחכות.. יוווווהוווווווו

Echelon

New member
../images/Emo58.gif בהודעה מעל o_O לעונה 7

פעם הבאה תסמני ספוילר בבקשה, העונה השביעית עוד לא שודרה. ובתכלס, כן הוא חוזר.

../images/Emo58.gif 816

מישהו בהפקה התבלבל וחשב שה הקליפ-ההאנגר
יופי של פרק. באמת יופי. פשוט יופי. כשראיתי את בעל מחכה לג'ק פשוט נשפכתי. ללא ספק, טלוויזיה מעולה. אפשר לבקש רק שאף דמות לא תמות? גם אף גואולד או סיסטם לורד?

../images/Emo58.gif 816

נשפכתי מצחוק שוולטר אמר : "הוא כבר מגיע" ואז אחרי הפסקה קטנה וולטר אומר לבעל : " so... " ואז ג'ק נכנס... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע

[TNT]

New member
../images/Emo58.gif

זה באמת הי קטע גדול!!! ווולטר מקבל את הכבוד בראוי לו וקיבל שתים מהבדיחות היותר טובות בפרק הזה
ובכלל היה פרק מצוין, פרק חשוב מאוד ועמוס מאוד. ואגב סתם משהוא שחשבתי עליו הרבה פעמים לפני פרקים מהסוג הזה עושים פרקים כמו הפרק הקודם. כלומר לפני פר חשוב פרק עמוס מבחינה עלילתית עושים פרק "מנוחה"

shlo50s

New member
הסברים בבקשה

א תגידו לי אם אני טועה אבל מה קרה לכל הססטם לורד שהיו בספנה עם יו הם מתו על ידי סמנתה המשכפלת ? ב סמנתה ציינה שיש משהו בכוכב שטילאק נמצא בו שיכול להשמיד אותה ובעל ציין שהמשהו הזה משמיד את כל החיים חוץ מאנוביס גם גאולד אז אם מישהו סגור על תשובה טובה אני אודה לו ומה אמור לקרות לתור הוא ימות יש עוד לפחות שלושה פרקים לסוף איך הם ימשו את כל הבלאגן בתודה מראש שלמי הקדמוני נ.ב הייתי רוצה לעזור אבל זה נגד החוקה שלנו נראה לי שהם יחזרו בזמן

Chakotay

New member
פשוט ענק!!

פרק ענק! ג'ק ענק! נשפכתי לא מעט פעמים בפרק הזה! וכנראה פרק הבא יהיה מפוצץ לגמרי באקשן!

למעלה