815

creepy creep

New member
../images/Emo58.gif815

וול, הפרק היה מאכזב ביותר, בייחוד בתור המשך לפרק הקודם. הכל היה פשוט... לא מעניין וצפוי מדי. הקטעים החביבים היו בעיקר בסצנות עם הג'ניטור והחבורה הקטנה שלו. ובכל זאת לקראת סיום הפרק הצלחתי להנות(משהו מהקיטשיות..
). והביצוע האקוסטי לשיר של הגורילז

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אחרי שבוע שעבר שפחות התלהבתי מכולם, הפעם נהניתי מאוד. הסיפור הכי חלש בפרק היה של אליוט ו-JD, מהסיבה הפשוטה שאליוט התנהגה כמו דרמה קווין מפגרת ולא הייתה שום הזדהות עם הצד שלה whatsoever. בצד החיובי המשפט I love you more than Turk באמצע כל הקיטש היה מושלם ומפיל מצחוק. הופעת האורח של ביל לורנס הייתה מצחיקה, לבן אדם יש גם קצת acting chops בנוסף לכתיבה, לפחות בכל הנוגע לקומדיה. התאכזבתי כמובן שלא גילינו את השם של הג'ניטור, אבל יש להם עוד 3 פרקים בשביל זה - הבטחה זו הבטחה. סצינת החתונה עצמה הייתה מאוד טובה, רגעים כנים ואמיתיים של הג'ניטור הם מאוד נדירים בסדרה, וכשהם קורים זה תמיד נפלא (מישהו זוכר את הפרק המעולה ש-JD רואה אותו ב-"הנמלט"?). קוקס וג'ורדן גם פרחו בפרק הזה, אני מאוד אוהב את כל סיפור ההתקרבות ושבירת החומות שלהם בעונות האחרונות. אם בשבוע שעבר דיברתי על פיתוח דמויות לקוי, כאן הכותבים דווקא עשו עבודה טובה. היו עוד רגעים מצחיקים עם דאג ושות', ובסה"כ פרק מוצלח. עוד 3 to go..

MooTzk

New member
אה, ו

הקאבר בסוף היה ל-Hey Ya של אאוטקאסט, לא הגורילז. ביצוע אדיר.

yetush

New member
../images/Emo12.gif מתי היה את הקטע עם ג'יידי

שהוא מזהה את השרת בסרט הנמלט?

Angelus

New member
בעונות הראשונות

אז הוא מבין למה הוא כל-כך ממורמר מהחיים שלו.. משחקן לשרת. זה פרק מעולה.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif חחחחח אכן כן

זה מה שכל כך מצחיק בזה. שהוא באמת השתתף בסרט.

jess r

New member
../images/Emo58.gif לא ראיתי את הפרק

אבל הסוף כל כך מצחיק
הקאבר הזה ממש טוב, ו"אני אוהב אותך יותר מטורק" זה כזה אדיר
לא האמנתי שהוא אי פעם יגיד את זה. אני אוהבת את השרת. אני שמחה שיש לו סוף שמח. אי מחכה לפרק האחרון לגלות את שמו. אם קוראים לו ג'ון אני זורקת משהו על המסך. (היי מה דעתכם לקראת הפרק האחרון שירשור "שמות מגניבים לשרת" עם ניחושים פרואים ומגניבים לשם שלו? זה יכול להיות כיף*!
) *או לא. אני לא יודעת. אני ערה כבר כמה עשרות שעות אז אני מסירה מעלי כל אחריות למה שכתוב שם למעלה.

steelwater

New member
אחלה רעיון!

"אם קוראים לו ג'ון אני זורקת משהו על המסך" חחחחחחחחחחח!

Angelus

New member
אז מישהו העלה לפורום קטע קצרצר

מיוטיוב שבו כביכול נאמר השם שלו.. מישהו זוכר את זה? אני צריך לשקול טוב טוב מה הייתי חושב שקוראים לו.

Roncha87

New member
אני מניחה שמדובר על השרת

כי לא קראתי את הספוילרים (כן אני עדיין תקועה...). העלו פה איזה סרטון אבל הוא דיי שנוי במחלוקת כי אפשר לומר שהוא אומר גם דברים אחרים. אני לא מוצאת את הסרטון כרגע. אבל סביר להניח שלא גילו את השם שלו..

Roncha87

New member
אני עכשיו צופה בפרק

ביס שהוא מתחפש לאח שלו התאום ואפילו "אח" שלו לא קורא לו בשם, הוא קורא לו ג'ניטור

steelwater

New member
חחחח גדול!../images/Emo6.gif

הם עשו כל-כך הרבה דברים גאוניים עם זה לאורך השנים.

TheLost

New member
האמת שהפרק הזה עשה אותי עצוב ../images/Emo58.gif

אני לוקח קשה את הסדרות שלי, ומבאס אותי שהסדרה הזאת שפעם מאוד מאוד אהבתי ומאוד מאוד צחקתי ממנה, נתקעה באיזשהו שלב ופשוט לא יצא מהמקום בו היא נתקעה. הפרק הזה הרגיש לי לגמרי ככה, כביכול אמורה להיות כאן המון התקדמות- ג'יי.די אמר לאליוט שהוא אוהב אותה, מערכות היחסים של טורק/קרלה ופרי/ג'ורדן מתקדמות, השרת מתחתן (!), אבל.. זה כאילו ממש לא משנה. כל העונה הזאת בכלל היא אנטי-קליימטית להחריד, לא קורה בה כמעט כלום והדמויות איבדו מבחינתי כל קשר למציאות או אליי. כשאני חושב על זה, בבסיס של הבסיס, אני לא מת על השילוב של ג'יי.די ואליוט ובכל זאת הייתי רוצה לראות אותם ביחד בסוף הסדרה- אבל הם נמצאים ביחד כבר מתחילת העונה בערך וזה כזה לא קשור לכלום. לא ציפיתם שהם יהיו ביחד רק בסוף בסוף בסוף של הסדרה?!?! כמו רוס ורייצ'ל!
בקיצור, לא אהבתי את הפרק. אבל השיר בסוף היה יפה. ובאיזשהו שלב הקטע שהם שרו את המוזיקה של הרגעים המפחידים, זה פשוט הפסיק להיות מצחיק.

למעלה