814 - My Soul On Fire, pt. 1

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif814 - My Soul On Fire, pt. 1

שם נורא קריטי לפרק הזה, שהיה דווקא די קליל. ראיתי מההתחלה שהוא עשוי וכתוב בצורה יותר טובה מהקודמים. נו, לא פלא, ביל לורנס נזכר לביים סוף סוף. אני אולי אכתוב בהרחבה בהזדמנות. היה לא רע. שונה מהרגיל. ולויד! דאג! לאונרד!

steelwater

New member
814../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק מעווווווווולה! !!!Best episode of the season צחקתי רוב הפרק, ובקול רם. זה הממממממון זמן לא קרה לי. כמה דברים שהפכו אותו לפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו:
ההתמקדות הייתה - בדמויות הראשיות של הסדרה. לא הראו כמעט בכלל את האינטרנס. הפרק אשכרה התמקד בג'ידי, טרק, אליוט, קרלה, דר' קוקס, קלסו ועוד.
הייתה אשכרה איזושהי אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס.
קצת שבירת שיגרה, פרק שונה במקום אחר. אלו הדברים החשובים ביותר, אבל מעבר לזה:
ג'ידי עם חזה חשוף במשך רוב הפרק. Epic Win!
דר' קוקס וג'ורדן לא משארים את הדלת פתוחה בשביל החולה חחחח!
כשגי'די אומר שיש זוגות שלא מסתדרים, ואז רואים אותו ואת טרק.
Brainstorm זה תמיד כיף ומצחיק. הקאפ בורד פייב וזה שדאג נכנס ויוצא מהחבורה כל הזמן חחח!
התפקעתי במשך שעות כשטרק קיבל את ההזמנה שכתוב עליו Black Doctor ולא הבין מה זה לאעזעזל. זה היה גדול!!!! אולי הבדיחה הכי טובה בפרק.
מוזר שעל ההזמנה של ג'ידי היה כתוב פשוט ג'ידי, וחבל שלא הראו כל-כך את של אחרים כי זה היה יכול להיות גם ממש מצחיק.
כל הקטע עם זה שטד לא מוזמן, ביחוד שהוא כן הגיע, היה קצת ארוך ומיותר.
אני מצטערת, אבל עם כל ה-Guy love שיש לי, אני ממש לא אוהבת את כל הקטע של ה- Downstaris.
השרשרת והשיר חחחח!
ג'ורדן שרה ראפ חחחחחחחח!
ה-High Five שהמורה של טוד נותן לו+הרעידת אדמה+ההערה שהם כולם יעשו סקס כדי לחגוג את זה שהם שרדו. חחחחח!
ג'ורדן מרימה להנחתה בשביל טוד.
המערכת יחסים בין פרי לג'ורדן כל-כך מעממת, הבדיחה שלא איכפת להם כל-כך חוזרת על עצמה ומעצבנת. שיפרדו כבר. אני שונאת אותם כזוג ואת ג'ורדן בכלל!
I always imagened being in some place like this with you. חחחחח!
I've got 2 words for you - Bannana and Hammock חחחחחחח!
They've got brothers on the money!
המחשב הנייד כמעט פוגע בטרק חחחח!

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

אולי בגלל שראיתי את הפרק ממש לפני כניסת החג.. אבל לא ממש צחקתי ממנו. לא שזה משנה, כי נהנתי. התלהבתי מהקטע שהם, בשעה טובה, יצאו מהבית חולים .. למרות שרואים שעלות ההפקה של הפרקים בסקראבס זולים בטירוף. ג'יי.די מעצבן, כרגיל. הקטע עם קרלה היה ממש מצחיק.. שהיא באה כמו אמא
גדול! ג'ורדן היתה מצחיקה, כרגיל.. ואני ממש מצפה לפרק הבא.

TheLost

New member
../images/Emo58.gif

משהו מוזר. באתי לראות היום בבוקר "סקראבס", שמתי את הפרק, ופתאום גיליתי שאני רואה....... "סקראבס"! WTF! איך זה יכול להיות?! האינטרנז נחמדים אבל הם לא הסיבה שלשמה התכנסנו ונסחבנו במשך 8 עונות שביניהן היו כמה באמת נוראיות. אז הנה, הם לא היו כאן בכלל, וטוב שכך- לא ברור לי איך כל הקאסט הראשי הצליח להצטלם ביחד לפרק, חשבתי שיש להם דברים טובים יותר לעשות מלשחק בסדרה הזאת, אבל נו כנראה שאיכשהו הלו"ז שלהם הסתדר וסופסוף קיבלנו פרק שלפחות נראה כאילו הוא מהעונות המוקדמות יותר (וגם דאג ולויד היו שם!!!). חוץ מזה, היציאה מבית החולים הייתה טובה והביאה פרק מיוחד ושונה. חוץ מזה, גם היו הרבה קטעים מצחיקים שהזכירו לי אישית את העונות הראשונות יותר- נאמר כבר, האינטרקציה בין ג'יי.די לקוקס.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק סביר פלוס, כמו רוב העונה הזאת. הבעיה המרכזית של סקראבס היא כזו - מצד אחד, הקאסט המרכזי לא מצחיק יותר כמעט בכלל, ואחרי 8 עונות רוב הדמויות הפכו להיות קריקטורות של עצמן, ואותם סטוריליינים נטחנים שוב ושוב (מי יכול לספור כמה פרקי "ג'יי די צריך להתבגר" קיבלנו בעונות האחרונות?). מצד שני, האינטרנז החדשים אמנם מצחיקים יותר ומרעננים, אבל בעונה השמינית לסדרה, על אחת כמה וכמה שזו העונה האחרונה, זה לא המקום להכניס כל כך הרבה דמויות חדשות ובכזו כמות. היו כמה בעיות שקשורות בהפקה - כל שחקן היה חייב לא להופיע בשני פרקים מטעמי תקציב, והאינטרנז החדשים הוכנסו בתחילת העונה כדי ליצור את האופציה להמשיך את הסדרה בלי זאק בראף, כפי ש-ABC רצו לעשות בהתחלה. זה מסביר את העובדה שהם מופיעים כל כך הרבה ואת זה שיש פרקים שלמים בלי אליוט/ג'יי/קוקס וכו', אבל בסופו של דבר זה לא תירוץ - כי הנה, גם בפרק עם הקאסט המלא (ועוד הרבה דמויות שלא ראינו הרבה זמן) הסדרה לא ממש התרוממה מעבר ל-"נחמד, משעשע". בקשר לאינטראקציה בין JD לקוקס - אני לא מבין מה הלחץ של אנשים פה לגבי שניהם. הקשר ביניהם מוצה ונלעס כבר מזמן, הרי ברור לכולם איך ה"אינטראקציה" הזאת תלך - JD ינסה להיות חבר של קוקס, קוקס ירד עליו, ובמידה וזו העלילה הראשית של הפרק - בסוף יהיה גם איזה גילוי חיבה/הערכה כלשהו מצד קוקס לג'יי די. הפרק הזה לא היה שונה בכלל, ודווקא לפני כמה פרקים, כשקוקס נכנס לתפקיד הקלסו ו-JD נכנס לתפקיד קוקס, זה היה הרגע המעניין באמת שהיה להם מאז סאגת שלושת החולים של קוקס בסוף עונה 5. הסדרה הזאת גמרה את הסוס. היא עדיין נחמדה והכל, אבל לא יעזרו התירוצים, האינטרנז החדשים ובעיות התקציב - הכותבים והקאסט לא מספקים את הסחורה כמו פעם. זה הכל. עכשיו רק אפשר לקוות שיהיו עוד כמה פרקים מוצלחים לפני שהסדרה, שלמרות הכל היא אחת האהובות עליי אי פעם, תשודר בפעם האחרונה.

steelwater

New member
המממ

אני מסכימה עם די הרבה ממה שכתבת, למרות שחשבתי שהיה פרק מעולה. חשוב לי הקטע של האינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס גלל שהז הדבר הכי מעניין בסדרה. זו מערכת היחסים הכי מעניינת בסדרה ובעונות הראושנות, דוגרי הסרה הייתה מבוססת על זה. ויש להם לאן להתפתח! הם בעונה האחרונה וזה הזמן שבו הם צריכים להתחיל לשבור את המחסומים בניהם. בסוף העונה הזאת אנחנו צריכים לקבל את החיבוק שאנחנו מחכים לו כבר כל-כך הרבה זמן, ומין רגע כזה של הערכה בין ג'ידי לדר' קוקס, מין קפיצת מדרגה ביחסים בניהם. אני מסימכה איתך שההתקדמות היחידה מאז העונה החמישית במערכת יחסים שלהם, הייתה פחות או יותר הסיפור הזה שעכשיו ג'ידי הוא היחיד שמתעמת עם דר' קוקס. העונה החמישית הייתה מעולה והיה אפשר ממש לראות התקדמ ות ביחסים שלהם. הם ממש לאט לאט התקרבו, עד לקראת סוף העונה השהיה הסיפור המעולה עם החולים ואיך שדר' קוקס יותר נחמד לג'ידי, גדר' קוקס עוזר לו, ג'ידי עוזר לדר' קוקס ודר' קוקס קורא לו בשמו. ואז בום הפילו עלינו את קים המעצבנת, כל הכתובים התחילו, או הפסיקו, לקחת סמים, ושכחו לגמרי מכל מה שבנו עד עכשיו.

MooTzk

New member
יש משהו במה שאת אומרת

בהחלט יכולים לקחת את הסיפור של שניהם למקומות מעניינים, ואני חושב שאם היו מכניסים את קוקס לעמדת ה-Chief of Medicine מוקדם יותר היה אפשר ליצור שם טרנספורמציה אמיתית בדמויות - לצורך העניין אם הסטוריליין הזה היה מתרחש בעונות 1-3 (או כשהכותבים היו טובים כמו בעונות 1-3) היינו רואים הרבה יותר את קוקס מתחבט עם העבודה החדשה שלו, ואת JD מנסה להשלים עם זה שהוא עבר מעמדת המנטור לעמדת ה-"אויב". אני מסכים איתך שלאורך הסדרה היחסים בין שניהם היו הטובים והמעניינים ביותר. אני פשוט למדתי לצפות מהכותבים שכל פעם שיש ביניהם איזשהו סיפור, זה יהיה לפי נוסחת ה-"JD מנסה להיות חבר, קוקס יורד עליו, רגע מרגש בסוף של התחברות", ואז בפרק הבא שוב קוקס יורד עליו וכו'. בכלל, אני חושב שרוב הדמויות איבדו מהאינטגריטי ומהאופי שלהן, ונשארו רק המניירות המצחיקות. קלסו הוא היוצא מן הכלל, לדעתי.

steelwater

New member
כן, הם יכלו לעשות עבודה יותר

ממש חבל לי שהם איבדו את זה מתישהו בדרך. אני מסכימה לגמיר עם המשפט האחרון, למרות שהייתי מכניסה גם את קלסו למשוואה הזאת. הסדרה בכלל ממש איבדה מהעומק שלה. פעם היית רואה פרק וממש צוחק ואז הם גם היו מביאים לך בסוף של הפרק איזו תבונה לחיים שהתחבא בין כל המהלכים הקטנים ושאתה חושב אחורה אתה רואה את הסיפור בשלמותו. היום הם מאכילים אותנו בכפית עם המוסרי השכל הנדושים שלהם. נכון שזו הנוסחא, למרות שזו נוסחא כייפית רוב הזמן, אבל באמת הייתה התקדמות לאורך השנים, עד שהיא די נעצרה בעונה השישית. אם הם היו עושים דברים אחרים טובים בעונות האחרונות, הם גם כנראה היו עושים את זה טוב.

jess r

New member
אה... לא. פשוט לא.

בפעם הבאה שאני רואה איזו נקבה מעצבנת שלוקחת מילה וחצי שחבר שלה זרק לה והולכת משם בעצבים אני זורקת את הטלוויזיה שלי מהחלון.

למעלה