811 - My Nah Nah Nah

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif811 - My Nah Nah Nah

עוד מישהו ראה חוץ ממני? אני לא יודע למה, הפרק הזה היה לי ממש ממש שונה מבחינת הבימוי, ונראה כאילו כולם שיחקו ממש גרוע, העלילות היו לא קשורות, כאילו הם המציאו פרק. מה עבר עליהם בהפסקה הזאת? והפי אנדינג? בלי הסבר אפילו? אפילו בהאוס זה נראה הגיוני יותר.

alkai

New member
עוד לא ראיתי, אבל...

השלמתי את 10 הפרקים של העונה, וזאת עונה גדולה! אולי הפרק הראשון והשני לא משהו, אבל השאר מצויין.(זה לא ספוילר, זאת מציאות לא מפורטת) זה הפתיע אותי לטובה. חשבתי שבטח זאת תהיה עונה סתמית, אבל אני צוחק יותר מבעונות הראשונות.(לא מגזים) אני אצפה בפרק החדש מחר אני מקווה. נראה על מה האכזבה שלך.

creepy creep

New member
../images/Emo58.gif

משום מה נורא הצחיקה אותי ההזכרה של יום כיפור בתחילת הפרק. אממ, הסיפור עם הילד המשותק באמת היה קצת מוזר וטו גוד טו בי טרו, אבל נסלח להם. אהבתי את העלילה של ג'ורדן וקוקס, גם היא הייתה טיפה מאולצת. אליוט וג'יידי מתחילים לעלות לי על העצבים.

Angelus

New member
ראיתי - בשעה טובה ../images/Emo58.gif

שכחתי בכלל מה הסטטוס של המערכת יחסים של פרי וג'ורדן (נשואים, לא נשואים) וזה היה פרק טוב מבחינתי להיזכר בזה ואפילו לקדם את זה קצת. אני מאד נהנתי מהפרק; אמנם הוא לא היה מצחיק מדי, אבל הוא היה פשוט טוב - עלילה טובה (קצת מדי אליוט, כמובן) וזה מספיק בשבילי מבחינת סקראבס. ציון 8 אז.. כמה פרקים לעונה?

dorin99

New member
Lets face it

הפרק הכי גרוע בתולדות הסדרה. טיפול חסר סיכוי שמצליח? קריינות דביקה וטיפשית? ג'י די ואליוט שמבליחים לכמה שניות לעשות את הקטע המיותר שלהם ועוזבים? דיאולוגים אומללים? מה זה פה, פרק באנטומיה של גריי? ג'ורדן היתה כמובן ג'ורדן ועל זה אנחנו אף פעם לא מתלוננים. אבל ג'י די. דאמט, הוא על סף חוסר נסבלות. מה יש לו? ואיפה המתמחים? אוף. אוףאוףאוף.

למעלה