805&806

bonzol

New member
../images/Emo58.gif805&806../images/Emo58.gif

אני קורא סמוי בפורום כבר מלא זמן ואני ממש עצוב מזה שאפחד לא פתח אפילו נושא! קיצר שני הפרקים היו ממש טובים לדעתי, 805 היה ממש עצוב בסוף..... וכיף שJD ואליוט ביחד והם חמודים [-:

TheLost

New member
../images/Emo58.gif805

ראיתי רק את 805. אוף, אני מתחיל ממש לשנוא את העונה הזאת על כל הבלאגן שהם עשו שם. אז זה בכלל היה אמור להיות הפרק הראשון? מה הקטע? מעצבנים. חוצמזה היה פרק מצחיק

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, תפסיק להיות קורא סמוי. אנחנו דורשים ממך להתחיל לדבר איתנו יותר ולהשתתף בשרשורים של הסופי שבוע. דבר שני, הפרקים היו מעולים. הסדרה משתפרת ככל השהפרקים מתקדמים.. הבחורה החדשה (שהיא די בוץ') מצחיקה אותי מאד. היא שינוי מרענן בסדרה. הקטע שבוב אמר לג'ורדן שאם היא היתה פונה אליו בצורה הזאת לפני עשרים שנה הוא היה משליך אותה על השולחן ומתנה איתה אהבה ושהיא ענתה לו משהו כמו i'd like that קרע אותי מצחוק
ג'ורדן
אהבתי את האיזכור לפרק הראשון שאליוט דפקה את ג'יידי בסבב המתמחים וסתם לחשה לו תשובה (אני אוהב שהכותבים זוכרים מה הם כתבו בשנים שעברו.. וזה מוסיף המון לאיכות הסדרה) -- אליוט בכלל מדהימה בעונה הזאת. ג'יי.די הפך לגבר סופסוף ולקח את עצמו בידיים (למרות שהוא עדין לא מצחיק אותי כמו פעם) הקטע שאליוט ביקשה מקרלה לא לשכב עם טרק היה גדול
גדול! ואגב, לאן קרלה נעלמה?... זה היה מוזר \; האם זה הפרק הראשון שהיא לא הופיעה בו לחלוטין? אני שמח שפרי קיבל את התפקיד, ובכלל, היחסים שלו ושל בוב אדירים (too soon, bob
) השרת מצחיק כתמיד ( my grandpa used to tell me.. JANITOR...
) הפסנתר שהם הניחו בכניסה היה אדיר
בקיצור, פרקים מצחיקים בטירוף.. בדר"כ אני לא זוכר יותר מדי פרטים, ועכשיו הכל די נשפך ממני. בהחלט שווה צפיה נוספת! רונה, אפילו אם יש לך לימודים, לכי לצפות בפרקים!

steelwater

New member
לא../images/Emo58.gif

היא כן הייתה בפרק 805, אבל אל הרבה. אליוט עוברת במסדרון וקרלה עוברת מולה ואליוט אומרת לה לא לשכב עם טרק וקרלה אומרת לה שססבה והיא לא תשכב איתו. את פרק 806 לא ראיתי עדיין אז אני לא יודעת אם היא שם או לא.

Roncha87

New member
לא קוראת ספוילרים! (משתדלת!!)

אני פשוט רוצה להגיב על המשפט האחרון שלך-- אני לא מצליחה לצפות בפרקים מבעיות טכניות (מילה שקשורה לירידה). חוצמיזה אם וויתרתי על המסיבה של יעל, אני כנראה אאלץ לוותר גם על סקראבס, אין ברירה, תקשורת שיווקית זה ה-רבה חומר

Roncha87

New member
אההההה

לא הבנתי אבל שיהיה זאת הייתה בדיחה מבחינתי אז מילא נחמד לדבר בקודים לא?

jess r

New member
אני חושבת

שזו היתה בדיחה בעקבות הניסוח שלך: "מילה שקשורה לירידה". ירידה - יכולה להתפרש גם כמילה גסה. ומכאן - "איכס, יש ילדים קטנים בפורום". לפחות זה מה שאני הבנתי. ואם לא זו היתה כוונת המשורר - ובכן... יש לי מוח מעוות.

Roncha87

New member
מחשבה כזאת עלתה לי לראש

ואז אמרתי "לההה זה אפילו לא מצחיק" אבל מסתבר שכן אנשים, את אנשים מסוימים

steelwater

New member
805../images/Emo58.gif

פרק די מעולה, סקראבס איכותית שוב! אולי לא היו בו המון קטעים ממש מצחיקים, אבל הוא היה הרבה יותר טוב וזורם, והוא לא הרגיש מאולץ ודבילי כמו הרבה פרקים אחרים של סקראבס בעונות האחרונות. אהבתי את הרעיון של הפרק, היה ממש מגניב שהשתתפו בו בובות מרחוב סומסום חח. זה היה ממש חמוד ומצחיק.
היו הרבה קטעים מצחיקים, אני לא ממש זוכרת את הכל.
הקטע שאלמו, ג'ידי והמתלמדת רוקדים היה מצחיק חחחח!
אה וכמובן - "What's Elmo? A seal? חחחחחחחחחחחחחח!
קרלה לא שוכבת עם טרק בגלל שאליוט ביקהש ממנה למנוע ממנו סקס.
"Three times and his Adam's apple pops out." חחח ענק!
"No can do other Indian guy." חחח אני חולה על הבדיחות הלא פוליטיקלי קורקט שלהם. בהתחלה לא אהבתי אותו אבל עכישו מתחילה לחבב אותו. הוא מצחיק.
"I lives on the street. Well,not the real strret, Seasme street"
"I'll be watching you John Dorian! And be careful, my eyes never close." ואז מוישה אופניק פותח את העיינים שלו אפילו יותר חחח!
אליוט צוחקת על ג'ידי במקום שדר' קוקס כדי שזה יכאב לו פחות, וגם מה שהיא אמרה היה ממש מצחיק חחח.
אני אוהבת כשג'ידי עושה "Let's do this!"
כל הקטע עם הבובה והיד שבתוכה ענק חחחחחחח!
JD: "Dude, have you been having fantsis about muppets all day too?" Turk: "No, I'm straight" חחחחחחחחחחחחח!
היו קטע לא מובן, שאליוט וג'ידי חזרו ולא היה כמעט שום דבר שמראה את זה בכל הפרק. אם לא הייתה רואה את הפרק לפני זה לא היית יכול לדעת חוץ מבקטע שאליוט אומרת למתלמדת שהם חזרו להיות ביחד. הם לא התנשוק, לא התחבקו, לא החזיקו ידיים וכלום. קטע שהיה מעצבן היה שג'ידי הסביר בתחילת הפרק בפעם האלללללללללללללף שלדר' קלסו יש אספקה לכל החיים של מאפינס ולכן הוא ממש לשבת שם. שמתם לב לזה? קלסו קצת מעצבן אותי עכשיו. הדמות שלו די התרככה ונהרסה ואני מרחמת עליו זה לא כיף לי. אני מבינה שהם רוצים להשאיר אותו, אבל אז בשביל מה הם פיטרו אותו? צריך לעשות את הדמות שלו פחות עצובה. הדמות שלו יכולה לשמש ממש כקטליזטור טוב בסדרה. שכל הזמן דר' קלסו יהיה זה שגורם לאנשים לראות את הדברים אחרת פתאום וגורם לאנשים להשתנות, כמו שהוא גרם לאליוט וג'ידי להבין שהם צריכים להיות ביחד.

DivineComedy

New member
5 לא אהבתי, 6 היה מעולה

הייתי רוצה שיחזירו קצת את הקרייזינס של טורק, ב 5 לא היה לי ברור מה בכלל הסיפור או המטרה של הפרק.

למעלה