805../images/Emo58.gif
פרק די מעולה, סקראבס איכותית שוב! אולי לא היו בו המון קטעים ממש מצחיקים, אבל הוא היה הרבה יותר טוב וזורם, והוא לא הרגיש מאולץ ודבילי כמו הרבה פרקים אחרים של סקראבס בעונות האחרונות. אהבתי את הרעיון של הפרק, היה ממש מגניב שהשתתפו בו בובות מרחוב סומסום חח. זה היה ממש חמוד ומצחיק.
היו הרבה קטעים מצחיקים, אני לא ממש זוכרת את הכל.
הקטע שאלמו, ג'ידי והמתלמדת רוקדים היה מצחיק חחחח!
אה וכמובן - "What's Elmo? A seal? חחחחחחחחחחחחחח!
קרלה לא שוכבת עם טרק בגלל שאליוט ביקהש ממנה למנוע ממנו סקס.
"Three times and his Adam's apple pops out." חחח ענק!
"No can do other Indian guy." חחח אני חולה על הבדיחות הלא פוליטיקלי קורקט שלהם. בהתחלה לא אהבתי אותו אבל עכישו מתחילה לחבב אותו. הוא מצחיק.
"I lives on the street. Well,not the real strret, Seasme street"
"I'll be watching you John Dorian! And be careful, my eyes never close." ואז מוישה אופניק פותח את העיינים שלו אפילו יותר חחח!
אליוט צוחקת על ג'ידי במקום שדר' קוקס כדי שזה יכאב לו פחות, וגם מה שהיא אמרה היה ממש מצחיק חחח.
אני אוהבת כשג'ידי עושה "Let's do this!"
כל הקטע עם הבובה והיד שבתוכה ענק חחחחחחח!
JD: "Dude, have you been having fantsis about muppets all day too?" Turk: "No, I'm straight" חחחחחחחחחחחחח!
היו קטע לא מובן, שאליוט וג'ידי חזרו ולא היה כמעט שום דבר שמראה את זה בכל הפרק. אם לא הייתה רואה את הפרק לפני זה לא היית יכול לדעת חוץ מבקטע שאליוט אומרת למתלמדת שהם חזרו להיות ביחד. הם לא התנשוק, לא התחבקו, לא החזיקו ידיים וכלום. קטע שהיה מעצבן היה שג'ידי הסביר בתחילת הפרק בפעם האלללללללללללללף שלדר' קלסו יש אספקה לכל החיים של מאפינס ולכן הוא ממש לשבת שם. שמתם לב לזה? קלסו קצת מעצבן אותי עכשיו. הדמות שלו די התרככה ונהרסה ואני מרחמת עליו זה לא כיף לי. אני מבינה שהם רוצים להשאיר אותו, אבל אז בשביל מה הם פיטרו אותו? צריך לעשות את הדמות שלו פחות עצובה. הדמות שלו יכולה לשמש ממש כקטליזטור טוב בסדרה. שכל הזמן דר' קלסו יהיה זה שגורם לאנשים לראות את הדברים אחרת פתאום וגורם לאנשים להשתנות, כמו שהוא גרם לאליוט וג'ידי להבין שהם צריכים להיות ביחד.