8X02../images/Emo58.gif
וואו. כ"כ הרבה חיכיתי לחלק השני, והנה הוא הגיע... אני אתייחס אליו בנקודות: - כמה נחמד לראות את ג'יילס. גם נחמד שהקומיקס מאפשר לא רק להסתיר את הזקנה, אלא להראות דמויות צעירות אפילו יותר מאיך שהן נראו בתחילת הסדרה
ואגב, שמתם לב שזאנדר ממש רזה? מה שכן, כבר בעמוד הראשון שהראו את ג'יילס הוא היה כולו.... ג'יילסי. בעיקר כשהוא החמיא לקוטלות על הלחימה, אז ציין שהיא חסרת תועלת. - "Would the three of you please kick my ass?" "You're making me thing i need a new look, See ma after" באפי, כבר דיברתי איתך על עשייה ועל ילדים באותו ההקשר? - אני מדמיין או שעברו כ7 שנים מאז העונה החמישית? ואם אני לא מדמיין, למה דון עדיין פקאצה ברמות של קלי (אם בא לכם להבין מי זו קלי, http://www.youtube.com/watch?v=tYnn51C3X_w), ולמה היא ובאפי עדיין רבות בדיוק כמו פעם (ב8X01)? "היא שונאת אותי", בוכה דון לזאנדר. וואו. כמה סתומה את יכולה להיות, יותר נכון להישאר? תתבגרי! יש לה בעיות רציניות, וממש לא רק חרדת הנטישה המפורסמת שיש גם לאחותה. - אנשי הצבא האלה מצטיינים בלא להיות מעניינים או מפחידים יותר מדי. שיעשו משהו קיצוני. שיראו לנו שבאפי שמה עליהם, כדי שנוכל לשים עליהם גם. - לדמותה המפחידה של איימי מסוף הפרק הקודם יצאה כל הרוח מהמפרשים. מה הקטע עם הנשיקה שבאפי אמורה לקבל ממישהו שמאוהב בה אהבת אמת? ומי זה היה שם?! יש מצב לספייק או לאנג'ל? אם כן, ייהרס משהו מהסוף של "אנג'ל". אם זה ריילי, אני מתחיל לשנוא רשמית את העונה. אבל אני די בטוח שזה לא אף אחד מהם, ואין לי מושג מי הבחור! בכל מקרה איימי בעיקר דיברה הרבה. וילו, יפה כמו בציור, גרמה לה להיראות די קטנה ונקמנית. כמו בעונה שעברה. - לעוד מישהו התקפת הזומבים מלמטה מזכירה טיפה את ערפדי העל בגיהנום בסוף הסדרה? סה"כ, פרק טוב. פחות מהראשון, אבל מעניין, מושקע וממשיך את התחושה שזה אכן ג'וס מלמעלה.