אולי את מחפשת משהו שאי אפשר למצוא
כשקוראים את זה חייבים לזכור, שזה לא "סדרת הטלוויזיה באפי". משתי בחינות: 1. זה לא טלוויזיה. אין שחקנים. אין תנועות מצלמה. אין תנועות חיות, למעשה, בכלל. אין פס קול, אין מוזיקה. אין את הפתיח שליווה את באפי 7 עונות, ואין "גרר ארג" בסוף. כל הדברים האלה הפכו את "באפי" לטלוויזיה מצוינת. "באפי עונה 8" צריכה להיות קומיקס מצוין, ועל כן צריך לשפוט אותה בסטנדרטים של קומיקס, ועל פי כלים של קומיקס. סביר להניח שמי שלא אוהב קומיקס באופן כללי יהנה הרבה פחות מעונה 8, כמו שאם מישהו לא אוהב מדיה טלוויזיונית או קולנועית, סביר להניח שלא יתחבר לסדרת הטלוויזיה. 2. זה לא עונות 1-7. זו עונה חדשה לחלוטין, וידוע שבאפי משתנה מעונה לעונה- זה אחד הדברים היפים שבא (לדעת רבים). עונות 6 ו- 7 כבר היו שונות מאוד מעונות 1 ו -2, והסדרה משתנה ככל שהדמויות מתבגרות וסוג הבעיות שלהן משתנה. לדעתי האישית, אם "עונה 8" לא הייתה מציגה שינוי, התפתחות קיצונית לפחות כמו ההתפתחויות הקודמות, לא היה בה טעם. עם זאת, כמו שחלק מן האנשים לא אהבו חלק מן השינויים בעונות הקודמות (אלה שנחרדו מעונה 4, אלה שעונה 6 דיכאה אותם, אלה שהתייאשו מעונה 7), ככה סביר שיהיו אנשים שלא יתחברו לעונה 8.
801 אגב, אני לא חושב שהעלילה מופרכת. מה שראיתי עד כה נראה לי כמו התפתחות הגיונית ואפילו מתבקשת לאור אירועי סוף העונה הקודמת. הדבר היחיד שדורש עדיין הסבר הוא מאיפה הסקוביז השיגו את המשאבים החומריים והכספיים כדי להקים את צבא הקוטלות שלהם, ואני מקווה שזה באמת יתבהר בהמשך.