802?

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif802?

קומיקס שני, בכל אופן. יאאא! היה נהדר.
די, אני מאוהב. קראתם את התקציר בהתחלה? Oh, Dawn's a giant.
די, זה נהדר. זה גאוני. I'd like to test that theory! זה נהדר. זה באפי שוב. ^_^

OMRICH

New member
ספויילר

אהבתי!!!! איימי!!! היה מצויין!!! ווילו בסוף. מוזר לי עם דון...

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif802

ווילו
. גאד, זה היה הזוי. החלום של באפי, עם הנשיקה שלה לזאנדר פתאום, ואז הראש שלו עף. מזל שזה היה רק חלום, כי חשבתי שכבר עברנו את כל הזאנדר/באפי אי שם בעונה השנייה. האיש צבא הזה מבדר אותי. "אין בעיה גדולה מדי או מסובכת מדי שאי אפשר לפוצץ. כמובן שזאת לא מדיניות שאנחנו משתפים עם הציבור"
. ושוב = ווילו

NorthernStar

New member
רק אני לא אוהבת? ../images/Emo58.gif

למרות ההבזקים פה ושם (it gets exponentially prefixy), אני לא מזהה את הסדרה שאהבתי. לא רק שקשה לי אישית לעקוב אחרי קומיקס, וקשה להעביר הבעות פנים או אקשן מורכב בקומיקס, אבל העלילה מופרכת (גם בשביל ג'וס וידון) וגם לא ממש מעניינת, החוברת קצרה בהרבה מפרק ממוצע, וזה פשוט לא זה. נקודת האור היחידה היא וילו. הכריכה של החוברת הבאה מקסימה בהחלט. ושלא תבינו אותי לא נכון. ב2 במאי אני בהחלט ארוץ לnerd mart השכונתית, אבל for the record - זה לא זה.

Bajoran Priest

New member
אולי את מחפשת משהו שאי אפשר למצוא

כשקוראים את זה חייבים לזכור, שזה לא "סדרת הטלוויזיה באפי". משתי בחינות: 1. זה לא טלוויזיה. אין שחקנים. אין תנועות מצלמה. אין תנועות חיות, למעשה, בכלל. אין פס קול, אין מוזיקה. אין את הפתיח שליווה את באפי 7 עונות, ואין "גרר ארג" בסוף. כל הדברים האלה הפכו את "באפי" לטלוויזיה מצוינת. "באפי עונה 8" צריכה להיות קומיקס מצוין, ועל כן צריך לשפוט אותה בסטנדרטים של קומיקס, ועל פי כלים של קומיקס. סביר להניח שמי שלא אוהב קומיקס באופן כללי יהנה הרבה פחות מעונה 8, כמו שאם מישהו לא אוהב מדיה טלוויזיונית או קולנועית, סביר להניח שלא יתחבר לסדרת הטלוויזיה. 2. זה לא עונות 1-7. זו עונה חדשה לחלוטין, וידוע שבאפי משתנה מעונה לעונה- זה אחד הדברים היפים שבא (לדעת רבים). עונות 6 ו- 7 כבר היו שונות מאוד מעונות 1 ו -2, והסדרה משתנה ככל שהדמויות מתבגרות וסוג הבעיות שלהן משתנה. לדעתי האישית, אם "עונה 8" לא הייתה מציגה שינוי, התפתחות קיצונית לפחות כמו ההתפתחויות הקודמות, לא היה בה טעם. עם זאת, כמו שחלק מן האנשים לא אהבו חלק מן השינויים בעונות הקודמות (אלה שנחרדו מעונה 4, אלה שעונה 6 דיכאה אותם, אלה שהתייאשו מעונה 7), ככה סביר שיהיו אנשים שלא יתחברו לעונה 8.
801 אגב, אני לא חושב שהעלילה מופרכת. מה שראיתי עד כה נראה לי כמו התפתחות הגיונית ואפילו מתבקשת לאור אירועי סוף העונה הקודמת. הדבר היחיד שדורש עדיין הסבר הוא מאיפה הסקוביז השיגו את המשאבים החומריים והכספיים כדי להקים את צבא הקוטלות שלהם, ואני מקווה שזה באמת יתבהר בהמשך.

NorthernStar

New member
אתה יודע מה מציק לי?

צבא הקוטלות, ברבים. הרי כל העניין היה שיש רק קוטלת אחת, עם כל המיסטיקה שקשורה בזה, והאינטימיות של הקבוצה (שהלכה והתרחבה, אבל לפחות עד נקודה מסוימת, זה לא הפריע לי), עם ההתפתחות של כל אחת מהדמויות וההומור הפנימי. איך זה (ביחד עם העונה השביעית) בדיוק מתקשר לוגית לעונות הראשונות וללוגיקה העומדת בבסיס הסדרה? בכלל, כל ה"צבא" והמעורבות של הFBI או מה שזה לא יהיה הופך את העסק למין X Files בעונות המאוחרות, כשהגאונות המקורית טבעה באוקיינוס הקונספירציה.

Bajoran Priest

New member
ובכן ../images/Emo58.gif 801?

כמו שאני רואה את זה, אחת הנקודות המשמעותיות בעלילה של העונה השביעית הייתה שבאפי היא כבר לא לבד כקוטלת (למעשה, היא לא הייתה לבד עוד מהעונה השנייה, אבל עכשיו זה כמובן הרבה יותר מודגש). בעצם הייתה פה מעין סגירת מעגל מהבחינה הזו. אבל מעבר לזה, הסדרה מלווה את הדמויות, ומתפתחת איתן (לטוב ולרע). אחת ההתפתחויות המשמעותיות של העונה השביעית הייתה שבאפי מתאוששת מהשפל שאליו היא הגיעה בעונה השישית, ויותר מזה, מתבגרת באופן כללי אחרי כל מה שעבר עליה ב-7 השנים והופכת להיות מנהיגה של ממש. מהבחינה הזאת, זו סגירת מעגל מבחינת הסדרה. כמובן, שלהנהגה יש קשיים חדשים, וגם מזה הספקנו לטעום עוד לפני שנגמרה עונה 7. ואני חושב שזה צריך להיות אחד הנושאים המרכזיים של עונה 8, קשיי המנהיגות. עכשיו היא לא צריכה רק להתמודד מול הגורל של עצמה, אלא להנהיג גורל של רבות. בנוגע לסוגיה של הסקוביז והדינמיקה הקבוצתית. נכון, הדינמיקה הלכה והתחרבשה לאורך העונות. הסקוביז של פעם כבר לא ביחד כמו שהם נהגו להיות. הם לא Hangin Out במסדרונות בית הספר (או הקולג'), הם לא יוצאים לבלות בברונז. והם "עזבו" את סאנידייל. זה נגמר. למה? כי הם התבגרו. הם כבר לא בני נוער. הם Grown Ups. לכל אחד מהם יש תפקידים ומחויבויות ועולם משל עצמם, ומערכות יחסים משל עצמם, וזה לא תמיד קשור לשאר הסקוביז. באפי אומרת את זה ב- 801 במפורש: "I miss the Gang" אבל זה לא אומר שהם כבר לא חברים, וזה לא אומר שהם לא הולכים להיעזר זה בזה ולסמוך זה על זה, כמו שגם אפשר להתחיל לראות בעונה 8, כשבעצם הם עובדים ביחד כדי להנהיג את "צבא הקוטלות". בשורה התחתונה, הסקוביז התבגרו, הם עברו הלאה, החיים ממשיכים. כדי להנות מהאווירה של עונות 1-3 (וקצת 4), צריך לחזור לעונות ההן. בחיים האמיתיים אי אפשר לחזור לתיכון או לקולג', אבל למזלנו עם פרקים של בבאפי אפשר. אז תהני

NorthernStar

New member
Grown ups suck

והאמת, אני ההוכחה שבהחלט אפשר לחזור לאוניברסיטה ולהישאר שם לתמיד. חיים אמיתיים? בלעכס!

QuiteSimply

New member
אני רק בראשון.

לא רציתי לכתוב את הודעה שבשרשור על הראשון כי ידעתי אף אחד לא יקרא אותו... קניתי בעולמות את החוברת הראשונה, ואוף, זה ממש מגניב אבל not nearly as long as it should be.

avishai55

New member
מידע כללי על הקומיקס?

מישהו יכול לתת קצת מידע על הקומיקס?, כי לא כל כך הבנתי.... מה המטרות שלו? כותבים/מציירים? מספר גיליונות? יהיה קומיקס עונה שישית לאנג'ל? אשמח אם תסבירו על מה שאתם יודעים\ות על הקומיקסים של באפי ובתקווה של אנג'ל, כי אני מרגיש טיפש ולא מבין על מה אתם מדברים... תודה אבישי

nick at noon

New member
מטרות?

פשוט להמשיך את העלילה של באפי והסקוביס למי שרוצה לשמוע מה קורה להם... בערך אותה מטרה שהייתה לתוכנית. הכותב העיקרי הוא ג'וס (ווידון, יוצר התוכנית) שכותב חלק מהחוברות ומפקח על העלילה של האחרות. חוץ ממנו יכתבו חלק מהעלילות על ידי כותבים מהתוכנית ועל ידי כותבי קומיקס ידועים. מספר גליונות - כרגע מדברים על 50, אבל דבר כזה יכול להשתנות. עד שיגיעו לגיליון 50 בכל מקרה יעברו כבר לפחות 4 שנים. יש דיבורים על קומיקס של עונה 6 של אנג'ל אבל בהנחה שיהיה זה יתחיל לצאת רק בעוד איזה חצי שנה או יותר. אני אישית עדיין לא קיבלתי את גיליון מס' 2 אז אני מחכה.

מישהו יודע....

כל כמה זמן ייצא גליון?
איפה ואיך ניתן להשיג את הגליון הראשון/השני?
נתקלתי בכנס עולמות בגרסה מיוחדת (שהמוכר קרא לה "variant", אאל"ט). מה ההבדל בין הגרסה הזו של הגליון הראשון לבין שאר הגרסאות? תודה
עידו.

nick at noon

New member
תשובות

כל חודש (חוץ מלפעמים שיהיה רווח של חודשיים) ניתן להשיג בחנויות קומיקס כמו קומיקאזה. הגרסה השונה היא פשוט בעלת תמונת שער שונה. בתמונה של החוברת הרגילה יש תמונה של באפי עם הגרזן המיוחד ההוא בגרסא המיוחדת (פשוט כי יש פחות ממנה) יש תמונה של באפי נלחמת במפלצת.

yotem 16

New member
יש לך מושג אולי../images/Emo83.gif

מה התאריך המדוייק? אגב, אני הזמנתי את החוברת הראשונה מקומיקס וירקות ועוד לא קיבלתי..חרא >< ואם למישהו יש לינק לעטיפה של החוברת השלישית, יתקבל בברכה

nick at noon

New member
אוקי

החוברת הראשונה יצאה בארה"ב ב14.3 השניה ב4.4 אני לא יודע למה לא קיבלת כי אני לא קונה בקומיקס וירקות אבל אתה בטח יכול להתקשר אליהם לשאול מה קורה. יש לי לינק לעמוד שיש בו את העטיפה של החוברת השלישית אבל בצד כתוב מה קורה בקצרה בחוברת אז תתאמץ לא לקרוא את זה. את העטיפה של חוברת 4 לא כדאי לך בכלל לחפש כי אם עוד לא קראת את חוברת 1 אז העטיפה של 4 היא ספויילר.

yotem 16

New member
מאיפה אתה קנית?../images/Emo83.gif

דווקא הם נראו לי סבבה, ודיברתי איתם ביום רביעי אם אני לא טועה ואמרו לי שכנראה ישלחו בחמישי-שישי.. אבל זה מעצבן, זה קומיקס, אני רוצה לקבל את זה סמוך לזמן שהחוברת יוצאת ולא שנה אחרי. ואת החוברת הראשונה קראתי באינטרנט ואז החלטתי להתחיל לקנות את הכל..^^ אגב, אתם לא חושבים ש-50 חוברות זה מוגזם? כאילו, עם כל האהבה שלי אל באפי וכמה שזו סדרה מעולה וכל זה, בעוד ארבע שנים הסיכוי שמישהו יסתכל עליה בכלל הוא אפסי.

nick at noon

New member
אני קניתי בקומיקאזה

אני יודע שהם קיבלו את גיליון מס' 1 ב28 למרץ והם יקבלו את מס' 2 ב11 לאפריל. גם אצליהם אפשר לבקש שישלחו לבית ואני לא יודע כמה זמן לוקח להם לעשות את זה. אני בכל מקרה נסעתי וקניתי, צפון תל אביב זה לא בעיה בשבילי. בקרוב הם עוברים לדיזינגוף סנטר וזה יהיה לי יותר בעייתי. אני ממש לא חושב ש50 חוברות זה מוגזם. עוד 4 שנים אתה חושב שלאנשים לא יהיה אכפת מבאפי? לדעתי דווקא יהיה. הקהילה של מעריצי באפי תמשיך להיות חיה וקיימת. עד כמה שהיא חזקה כאן בארץ בארה"ב היא ממש גדולה וחזקה. זה מתבטא בכך שהמכירות של גיליון 1 של הקומיקס היו ענקיות, זה מתבטא בכך שהפורומים של באפי מלאים, זה מתבטא בכך שכל חודש בכמה מקומות בארה"ב מציגים את המחזמר על במה וזה מתבטא בכך שאוניברסיטות בארה"ב עדיין עושות קורסים על באפי. כבר כמעט שלוש שנים מאז שאנג'ל בוטל ועדיין באפי חיה. מעניין באמת איך באפי תשרוד במבחן הזמן, האם עוד 20 שנה היא תשאר תוכנית מכובדת וידועה (אולי אפילו יותר ממה שהיא היום?) או שהיא תעלם בזיכרון.

Bajoran Priest

New member
תשמע יותם

יש סדרות "ישנות" בהרבה מבאפי, שאנשים עדיין צופים בהם. סדרות בנות 15, ו-20, ואפילו 40 שנה (במקרה של Star Trek) שיש להן עדיין קהילת חובבים חזקה (שהולכת ומתגברת, נכון, אבל שרירה וקיימת). אז לא הייתי מציע להיות כל כך פסימי. ובנוגע לקומיקס, חלק גדול מחוברות הקומיקס המיינסטרימיות האמריקאיות של גיבורי-על מתפרסמות כבר למעלה מ- 45 שנים (או אפילו הרבה יותר, במקרה של סופרמן לפחות), אז ככה ש-4 שנים זה באמת לא יותר מדי.

למעלה