7X21

lost my life

New member
ריצ'ארד ../images/Emo58.gif

אמר ללורליי, תני לי לצלם ואת תהני מהטקס של הבת שלך its your day as much as her או משהו כזה.....לא זוכרת מה בדיוק

DarkMagic18

New member
אני יודעת מה הוא אמר..../images/Emo28.gif

פשוט אמרתי שזה לא היה קשור

saritoosh22

New member
דווקא לאורך השנים

מראים קשר יותר חם בין לורליי לאבא שלה מאשר לאמא שלה. כמו בעונה הראשונה שהוא מאפשר לה לברוח מהחלון כשאמא שלה כופה עליה דייט או כשהיא עוזרת לו לבסס משרד חדש והוא לא כ"כ רוצה שהיא תעזוב אותו . או כשהיא צריכה ביטוח ומבקשת ממנו עזרה, או כשהיא לא מדברת עם אמא שלה לאורך העונה החמישית, אבל עם אבא שלה כן, ויש עוד המון דוגמאות של קרבה בינהם. זה נראה שהרבה יותר קל לה עם ריצ'ארד מאשר עם אמילי. זה נראה שיש בינהם הרבה פחות מטענים מאשר עם אמילי, ריצ'ארד מעריך את לורליי ואת מאמציה לעומת אמילי שמזלזלת ולא מבינה על מה ולמה לורליי מתאמצת כשיש להם כ"כ הרבה כסף. הרבה פעמים נדמה לי שאילולא המורכבות בין אמילי ללורליי, לורליי הייתה מסתדרת עם אביה הרבה יותר טוב, שהרי לשניהם חוש הומור (כשריצ'ארד מרשה לעצמו לא להיות "תפוס" כמו אמילי) שעוזר להם להתמודד.

DarkMagic18

New member
../images/Emo58.gif 7X21../images/Emo28.gif

חיפוש קצר בגוגל מראה שבפרק 22 בעונה השלישית אנחנו מגלים לראשונה את השם המלא של רורי
וחיפוש טיפה יותר מורכב אפילו מראה שזה מתרחש (משעשע
) כשהיא מקבלת את התעודה של צ'ילטון
ANNOUNCER: Lorelai Leigh Gilmore. LORELAI: This is it. EMILY: She looks so solemn. RICHARD: Like a Gilmore. [Rory walks on stage and receives her diploma] HEADMASTER: Congratulations, Rory. RORY: Thank you, Headmaster. מוזר, לא מתאים לי להיות כלכך לא עצלנית ולחפש את זה..
אממממ אני אהבתי את הפרק אם כי היו כמה דברים שלא יצאו הכי טבעיים.. בעיקר השיחה של לורליי עם לוק והשיחה של לורליי עם ההורים שלה... אבל היה פרק טוב. כל הקטע עם לורליי ולוק- זה מטריד שמשאירים את זה כל כך פתוח... יש עוד פרק אחד לסגור את זה רק
מה הם חושבים שהם עושים

יסמין@

New member
שאלה על סיום 7X21 ../images/Emo58.gif

הפרק הסתיים בזה שרורי נאנחה וסגרה את האור ונשאר מסך שחור, או שקרה משהו אחרי זה?

iahshai

New member
../images/Emo207.gif מוטיב מעניין. ../images/Emo58.gif עונה 5/6

בסוף העונה החמישית רורי מקבלת זימון לבית משפט לתאריך June 3rd... נשמע מוכר?? זה בדיוק התאריך המפורסם של האין-חתונה בעונה השישית..

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif

למרות שכן אהבתי את שניהם ביחד, שמחתי לראות שרורי אמרה ללוגן "לא" ונשארה נאמנה לעצמה ולמה שהיא רוצה. אחרי הכל, כל העניין בב"ג הוא שהן נשארות עצמאיות, ואם רורי היתה מסכימה אז היא היתה מוותרת לחלוטין על החופש שלה, והקריירה שלה היתה יורדת בסדר העדיפות וכו'. לוגן באמת יצא פוץ מפונק כשאמר שמבחינתו זה "הכל או כלום", ובמיוחד אחרי ההצעה ליד כולם. בקיצור, אני שמחה, בעיקר שעכשיו ג'ס הוא שוב אופציה.
(כן, הא?) אהה, והקטע עם ריצ'ארד ואמילי היה מצוין

Alaithlos

New member
רק אני עוד לא ראיתי? ../images/Emo10.gif

נראה לי אראה את השניים האחרונים ברצץ.

למעלה