7X21 ending happy LV

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif7X21 ending happy LV

אני מקווה שהסוף באמת יהיה טוב (של הפרק הזה ושל העונה..) אז זהו 4 פרקים לסוף העונה מתחילים היום.. אני במתח מי המיניטור קילר? מה עם הקוקון? מה יקרה לשרה? והאם ג'ורג'ה נשארת?

ואו המתח באמת גדול...

אני מצפה שאלו יהייו פרקים טובים, מעניינים ועמוסי GSR.

FeLL67

New member
ראית את המנקה מאחורה?

ג'יסז, ברגע שראיתי אותה אני כזה "O_O"

../images/Emo58.gif ראיתי את כל הפרק כרגע, ואו...

זה פרק מצויין, לדעתי בין הפרקים הכי טובים לעונה, אבל הוא גם קשה בו זמנית בגלל האווירה, העלילה עצמה, איך שרצחו את הבנות האלו, איך אחת מהן מתה בידיים של שרה, מה הודג'ס עשה כשאמא של אחת מהן התקשרה לסלולארי שלה, איך ווריק אמר לסבתא של אחת מהן שהיא נרצחה, ואיך ששרה החזיקה את היד ודאגה לרוצח בדיוק כמו לאותה אחת שמתה בידיים שלה... למרות שזה היה שקוף שאותו אחד הוא הרוצח, עדיין היה די קשה לראות את זה, לראות מה עובר על שרה, במיוחד כשהוא שכב בבית חולים והיא כזה לוקחת ממנו טביעות אצבעות ומסבירה לו הכל ומתייחסת אליו כמו לקורבן.אני לא מאמין ששרה לא קלטה שהוא הרוצח לפי העיניים שלו, המבט שלו.

FeLL67

New member
הדבר היחיד שאני מקווה שיקרה

זה שיהיה ברור מה עם שרה כבר בסוף העונה הנוכחית ולא ישאירו לנו אותה בבי'ח בתחילת עונה שמינית או כל דבר בסגנון. אך, בלי ג'ורג'ה זה לא יהיה אותו דבר, השמחת חיים הזאת שהיא מכניסה בשרה

CapitanSparrow

New member
שרה../images/Emo99.gif ג'ורג'ה../images/Emo99.gif

אוי אני זוכרת שראיתי פעם ראשונה ווגאס לפני איזה חצי שנה, התלהבתי מזה שהיא דומה ליועצת בבצפר שליייי
[לא כ"כ דומות, היא מזכירה אותה...] ואז התחלתי לצפות קבוע והתאהבתי בה קשות מהסצינה הראשונה שלה
אוחחחחחח מה יהיה CSI בלעדיייייה דאמט?

התאבדות המונית של הפורום?

נארגן מפגש וזה... סתם, אני באמת לא יודע, אם היא לא תמשיך אז אני לא בטוח שהסדרה תמשוך אותי כמו פעם, כמו אכשיו... פיטרסון ושאר הבמאים ייצטרכו לעשות עבודה טובה בלי גורג'ה כדי שאני לא אפסיק לראות את הסדרה. כי בלעדיה, אין GSR, בלי הקשר הזה שלה ושל גריסום אז הסדרה בשבילי תהייה כמו ניו יורק, טובה, אבל רגילה כזו...

ראניה15

New member
אוי,נו 100% שהיא חותמת..

זה סתם עושה רוח ויותר סקרנות - שמוביל לרייטינג...אני בטוחה שהיא תחתום [
] ואגב,זה פטרסון לא פיטרסון :p

DeepThoughts

New member
בהתחלה גם חשבתי ככה ש100% שהיא חותמת

אבל עכשיו אני חושבת שזה לא כ"כ חד משמעי. אני חושבת שהדמות לא תמות אבל כנראה תהיה פחות בעונה הבאה, זאת אומרת באופן חלקי ואפשר להבין את ג'ורג'ה לשחק 7 שנים אותה דמות שבעונה האחרונה זה היה רק בערך כבת זוג של גריסום ולא הרבה יותר מתחיל לשעמם וחוץ מזה ג'ורג'ה פעילה בארגונים למען זכויות בע"ח והיא כנראה רוצה לעבור לתפקידים "נקיים " יותר בכל מקרה זה יהיה מאוד מבאס אם היא לא תהיה בעונה הבאה אבל זה כולה סדרת טלביזיה, נתגבר ונעבור הלאה

ראניה15

New member
../images/Emo46.gif

טוב אבל עדיף תפקיד חלקי מאשר בכלל לא. אבל,סתכלו נגיד על אלה שמשחקים ביפים והאמיצים....87 שנים הם משחקים באותה סדרה ולא נמאס XDD אז לא נראה לי שזה כ"כ קשור למתחיל לשעמם..:[ אולי כן...? :[ :[ :[

FeLL67

New member
גם אני

מהרגע שראיתי אותה וקראתי קצת על הרקע של הדמות שלה היא כ'כ כבשה אותי
אמנם גריסום הוא הדמות האהובה עליי אבל חלק ניכר מהדמות שלו קשורה בשרה. היא כ'כ דמות חזקה ושמחה למרות הכל היא כ'כ זאת שלא תחסר לה איזה זריקת בטחון עצמי, אבל כ'כ לוחמת. בקיצור ה-אשה שלי. אחריי סקאלי כמובן

FeLL67

New member
ד''א

אדי כדאי שתכין את עצמך לתמיכה וחיבוק ממושך שתצטרך להעניק לי במידה וזה יקרה וכן אביה ירדן דרור[האהא] וקוק פרסי [רק כי את גרה קרוב] גם לכם אני לא אתן מנוח

DeepThoughts

New member
הצצה לפרק

http://youtube.com/watch?v=wlJHaJpxtnE שיט קמתי ממש מוקדם בשביל לראות קטעים בGSR ואין עדיין..

DeepThoughts

New member
recap

http://www.recapist.com/2007/04/27/csi-episode-721-ending-happy-0 GSR מדברים על סקס.. הממ

למעלה