../images/Emo217.gifאני מסכם
אז רגע לפני שאני קורא את התגובות של כולם (אני יודע בדיוק מה עדי תגיד על זמן המסך של סוזי...), אני רוצה לפתוח בכך שהיה פרק איכותי. אני לא יודע אם זה כי הורדתי את רמות הציפייה שלי או שיצא משהו באמת יוצא דופן העונה אבל פשוט נהנתי!
הערות כלליות:
מילה טובה לעורך - מי שהגה וערך את הקטע בהתחלה בו הרופאים מתקשרים לפול ולסוזי - גאון! דקה של הנאה צרופה!
היה אחד הפרקים המצחיקים העונה לדעתי.
מסיבת ההפתעה בביה"ח לסוזן היתה משוחקת נהדר! גבי...
אנדרו רזה ממש והוא נראה נעים מבעבר. אלכס הזדקן, רגל אחת בקבר. כאילו לא שמעו על איפור בסט...
לינט נראתה בסוכנות מכוניות כמו נערת ספורטס אילוסטרייטד. כוסית על!
לינט נראתה נורא בקטע עם טום (עדי אל תהרגי אותי!!!). היה לי לא נעים להסתכל עליה
פול בכה! אני לא זוכר שזה קרה בעבר...!
הבחור שהציע לטום עבודה נראה כמו נער המים של הסדרה. ליהוק רע בעיני
הבגדים של ברי החמיאו לה ממש
גברת מקלסקי - הו אלוהים! היא דמות המגה-משנה הכי טובה בסדרה ללא ספק
סוזן-פול-כליה: קולולולולולולולולולולולולולולו! צאו לרקוד ברחובות! נמצאה לסוזי כליה והסיפור המעיק הזה נגמר. אני שמח שלא נצטרך לשמוע מהמטרד הזה יותר! אם במטרדים עסקינן, מה מייק רצה מאיתנו הפרק הזה? לזכותו של צ'רי יאמר כי לא חזיתי את הסוף ככה - הצליח להפתיע אותי. לרגע לא חשבתי שפול יוותר! אני די אוהב את פול האמת, הוא שחקן טוב ודמות עקבית מאוד. חבל שהוא נגרר לויכוח הזה עם סוזן. הייתי בטוח שהמאבק ילך איתנו עוד דרך ארוכה וילווה אותנו בהמשך העונה. נכון היה לסיים את סיפור הכליה. ויפה שעה אחת קודם.
פול-פלישיה הגיע במנות קטנות ומדודות. לא בטוח מה התרומה העתידית של כל היחסים בינהם לסדרה (נראה לי שכבר כיסינו הכל בסיפור הזה) אבל בפרק הם השתלבו נהדר.
טום-לינט מערכת היחסים של לינט עם העציץ מעיקה. עלינו ועל לינט. הקטע הזה שכל פעם שלינט (וגם גבי) רוצות משהו מהבעלים שלהן הם משחררות קצת סקס נראה פתטי. אני חושב שדווקא בויכוח הפעם הצדק על פניו היה עם טום. לא בגלל שאני חושב שקרלוס הוא לא אגואיסט שמנצל את טום אלא בגלל שלשניה לינט לא עצרה לשאול את טום האם זה באמת מה שהוא רוצה ומדוע הוא כל כך מסרב. אם התשובה היתה באמת ובתמים בגלל קרלוס - הייתי מקבל את המניפולציות שלה. אבל היא חייבת להבין שיכול להיות שהיחסים עם קרלוס הם רק תירוץ למשהו אחר... בכל מקרה - טוב עשה שלקח את העבודה החדשה. קצת עוינות בגיזרה הזו של סוליס-סקאבו לא היתה לנו כבר הרבה זמן.
רנה וגבי מערכת היחסים בינהן מהנה מאוד ומספקת את מרבית ההפוגות הקומיות בתקופה האחרונה. מי שכותב את הדיאלוגים מצליח בשני דברים - ליצור דיאלוג שנון מאוד ועדיין לא לוותר על האופי והסגנון של כל אחת מהן. מעניין אותי האם הדמות של רנה תתפתח (אולי בחסות גבי) או שהיא תישאר על תקן ממלאת מקום אידי חסרת הרגשות והרגישות?
אנדרו וברי אתחיל בכך ששניהם נראו הפרק נהדר. אמנם בהודעה קודמת התלוננתי על נושא המיחזור אבל אני חושב שהפעם הנקודה שעברה היתה חזקה. מין חצי קלוז'ר וחצי פתיחה של סיפור. אני רק מקווה שלא ימרחו את הסיפור הזה על פני פרקים נוספים. הוא היה מדוייק במידה ואין סיבה להוסיף! ולפינתי הסמי-קבועה
רמאות!!!(3) באחד הפרקים לינט אומרת שהיא קשרה חצוצרות (ככה אומרים את זה בעברית?). ומה קורה לנו בתחילת הפרק הזה? לינט וטום משתעשעים עם בדיקת הריון. יכול להיות שאני לא מבין בתהליכים רפואיים אבל על פי מיטב ידיעתי - אם זה קשור שם למטה אין דרך חזרה. בקיצור - רמאות!