../images/Emo58.gif 7x15
גם
7x14 הם ממש בקטע של ספיצ'ים העונה הזו.. אני ממשיכה בחוסר חיבתי לקנדי-The couch.. אני חושבת שמתלהבת זו המילה הנכונה, והיא ממשיכה להוכיח לי כמה היא צעירה יחסית לסקוביז ובמיוחד יחסית לווילו(שאגב, שיער שחור, יאמי) ממש קיוויתי שבסוף היא תאמר לה משהו בסגנון(קנדי לווילו) I think I need a break או וואטאבר. לא קרה
. מה שחסר לי בווילו העונה זה ווילו עם הכישוף.. מה שראינו כמעט בכל הפעמים עד עכשיו שהיא עשתה כישוף רציני, היה איך שהוא משתלט עליה והיא הופכת ל-darkית וכו'. אז, שיער שחור, וכל המוטיבים של הכישוף השחור, אבל איפה ווילו בכל העסק הזה? היא שם לפני, ושם אחרי, עם ה-Puppy face, והרגשי אשמה, והפקפוק בעצמה, אבל באמצע- ? כאילו אין שום קשר, ואחרי סוף העונה השישית, ראינו שיש קשר. כל הרעיון של להשאיר אותם בלי באפי היה כיוון כל כך נכון, וחבל שלא השאירו את זה לעוד פרק. זה בהחלט היה מקדם את העניינים אצל כל אחד ואחד. וגם קלואי- לתלות את עצמה, למרות שדי חיבבתי אותה, זה היה מאוד ריאליסטי. דבר שנזכרתי בו היה- I guess we need to talk מהפרק הקודם, זה גם מה שריילי אמר לבאפי בסוף האש. אז היה אזכור לרביעית, הפרק היה אזכור לשישית ב- Buffy: U brought me back Willow: This is what I do והיה גם אזכור שמישהו הזכיר כאן לעונה הראשונה, עם באפי והמשקפי שמש. ספייק הפרק- שהיה חזרה נהדרת לעונה השנייה, כל התדמית, החיוך, צורת הלחימה- התגעגעתי. וכל הזמן יש אזכורים לאנג'ל(נו, מתי הוא קופץ לבקר- אל תענו לי על זה) Right to the begining Hey? ואל.
גם