7x15

../images/Emo58.gif 7x15

גם
7x14 הם ממש בקטע של ספיצ'ים העונה הזו.. אני ממשיכה בחוסר חיבתי לקנדי-The couch.. אני חושבת שמתלהבת זו המילה הנכונה, והיא ממשיכה להוכיח לי כמה היא צעירה יחסית לסקוביז ובמיוחד יחסית לווילו(שאגב, שיער שחור, יאמי) ממש קיוויתי שבסוף היא תאמר לה משהו בסגנון(קנדי לווילו) I think I need a break או וואטאבר. לא קרה
. מה שחסר לי בווילו העונה זה ווילו עם הכישוף.. מה שראינו כמעט בכל הפעמים עד עכשיו שהיא עשתה כישוף רציני, היה איך שהוא משתלט עליה והיא הופכת ל-darkית וכו'. אז, שיער שחור, וכל המוטיבים של הכישוף השחור, אבל איפה ווילו בכל העסק הזה? היא שם לפני, ושם אחרי, עם ה-Puppy face, והרגשי אשמה, והפקפוק בעצמה, אבל באמצע- ? כאילו אין שום קשר, ואחרי סוף העונה השישית, ראינו שיש קשר. כל הרעיון של להשאיר אותם בלי באפי היה כיוון כל כך נכון, וחבל שלא השאירו את זה לעוד פרק. זה בהחלט היה מקדם את העניינים אצל כל אחד ואחד. וגם קלואי- לתלות את עצמה, למרות שדי חיבבתי אותה, זה היה מאוד ריאליסטי. דבר שנזכרתי בו היה- I guess we need to talk מהפרק הקודם, זה גם מה שריילי אמר לבאפי בסוף האש. אז היה אזכור לרביעית, הפרק היה אזכור לשישית ב- Buffy: U brought me back Willow: This is what I do והיה גם אזכור שמישהו הזכיר כאן לעונה הראשונה, עם באפי והמשקפי שמש. ספייק הפרק- שהיה חזרה נהדרת לעונה השנייה, כל התדמית, החיוך, צורת הלחימה- התגעגעתי. וכל הזמן יש אזכורים לאנג'ל(נו, מתי הוא קופץ לבקר- אל תענו לי על זה) Right to the begining Hey? ואל.

ועוד ../images/Emo58.gif 7x15

איזכור לסוף השישית- כמו בסוף השישית, גם כאן זאנדר(פחות או יותר, הוא לוקח אותה ברגע המתאים) מציל את ווילו מהכישוף. ואל.

smgfan

New member
7x10, 7x11 ../images/Emo58.gif

טוב, ראיתי את הפרקים האלה. פרקים טובים. השד החדש הזה (צ'אקה-קהאן) באמת נראה מאיים ללא-ספק, והוא עשה לבאפי חיים קשים (כמעט מוות) יותר מפעם או פעמיים. מפחיד, ממש מפחיד! יש!! דרוסילה החמודה הזאת!! סופסוף רואים אותה!! למרות שזה ה"ראשון"- עדיין... :) מסקרן אותי מאוווד, מה המנהל הזה רוצה, מה הוא יודע? מי הוא בכלל?? בטח הוא הראשון!! השערה שלי- בפרקים היותר מוקדמים זה היה באמת המנהל, ובפרקים האלה המנהל מת איכשהו וה"ראשון" מחליף אותו! ווילו ניסתה כישוף נגד הראשון סופסוף- ואיזה מגניב שהראו לנו את המפלצת מהעונה ה-3! שהפחידה את "באפי" מתחת לאדמה בפרק Amends (פרק מעולה!) מסכנה מה קרה לה אחרי זה... ולמה בדיוק כישופים לא עובדים נגד הסופר מגה ערפד הזה??!?!? מה בכוח כדי להראות לנו שבאפי יכולה להילחם נגדו?!?! ואיזה חמודות כל הקוטלות החדשות!! כ"כ כיף לראות את כולם ככה ביחד! זה נותן הרגשה של כ"כ הרבה גירל-פאוואר!! ואני עדיין לא מבינה איך יכול להיות שג'יילס בחיים?!!? איך??? איך?? איך???? הוא מת!!! איך הוא פתאום יכול להיות בחיים?!?!? וד"א, מי זאת בדיוק הנביאה הזאת שווילו כל הזמן מתקשרת איתה- שהיא אומרת לה שיש קוטלת פה ושם כל פעם- מה, פתאום צמחה מהאדמה נביאה שיודעת את כל הסיפור ועוזרת לווילו כל הזמן?!?!? ומה זה השכל הזה שאניה וג'יילס הלכו אליו??? נראה לי כמו משהו מצבי הנינג'ה! אבל יפה שכל הקטע הזה עכשיו הוא כ"תופעת לוואי" בגלל שבאפי חזרה לחיים!! פרקים טובים: לכל אחד אני אתן 3 וחצי כוכבים. עכשיו ההסבר והתלונה שלי:ב-3 הפרקים 9,10,11 היה סיפור גדול על הערפד החדש של הראשון ועל הקוטלות החדשות שבאות וכל זה.. אבל לצערי זה ממש איכזב. היו הרבה קטעים בפרקים שהיו ממש משעממים. הפרקים נמרחו יותר מדי וההרגשה שלי היתה שהם היו יכולים לעשות את כל מה שקרה בפרקים האלה בפרק וחצי גג!! פשוט לא היה אקשן או משהו שממש שווה לצפות בשבילו בהרבה קטעים! ואיך לעזאזל בדיוק באפי היתה יכולה לתקשר עם ווילו וזאנדר טלפתית??? בקיצר הסיפור היה טוב, אבל איך שעשו אותו היה ממש בינוני

לiלה

New member
../images/Emo58.gif להנ"ל

הדבר הזה עם העיניים... הוא מציק לי בזמן האחרון... אני לא מבינה את המטרה שלו או את מה שהוא התכוון כשהוא אמר שבאפי היא זאת שגורמת לראשון להיות כל כך חזק. מישהו אולי יכול להסביר לי?

הייזל

New member
../images/Emo58.gifבאפי 710-711 תשובה ללולה

מצטערת לא זוכרת מספר פרק בדיוק אבל זה על הקטע עם העין. העין אמר שלראשון יש חופש פעולה כי הקמת לחיים של באפי שיבשה את האיזון והכוחות שמגינים על הקוטלת לא מאופסים. הרוע הראשון לא יותר חזק הוא רק יותר חופשי לפעול.

ובכלל ../images/Emo58.gif 7x10-7x11

זה לגמרי שיבש את איך שהדברים צריכים לקרות, קוטלת מתה-אז היא מתה, היא לא חוזרת לחיים. ברגע שהתאפשר ל'טובים' להחזיר אותה, ניתן להם בעצם יותר כוח. וכל ה'כוחות' לגמרי לא היו מאוזנים. ולכן באמת כביכול 'מגיע' לרוע הראשון לפעול יותר בחופשיות גם כן. ואל.

אהם האהם! ../images/Emo58.gif 711-710

הוא לא אמרה שזאת באפי, הוא אמר שזאת הקוטלת... אני עדיין חושדת שזאת פיית' במיוחד אחרי ש
718 T h e y H a d i t c o m i n g ! שפיית' באה לבאפי בפרק הבא!

smgfan

New member
7x05../images/Emo58.gif חור בעלילה

טוב, הקודם צפיתי לי להנאתי בפרק "המשאלה" מעונה-3, בסוף הפרק ג'יילס מזמן את אניה(נקה) והיא מכסחת לו את הצורה - עד שהוא קורע ממנה את השרשרת שמביאה לה כוח ואז כבר אין לה כוח יותר. זאת אומרת, שהשרשרת הקסומה הזאת מביאה לה כוח (פיזי וקסמי). בפרק Selfless, בסוף כשבאפי נלחמת עם אניה. אניה היתה חזקה באופן מפליא ביותר!! אבל לא היתה לה את השרשרת הזאת. אז איך לעזאזל היה לה מספיק כוח שכמעט השתווה לקוטלת?!?!

xander55

New member
710 711 715 ../images/Emo129.gif ../images/Emo58.gif

יש כאן תשובות לכל שאלותיכם. לעין\שכל הזאת שאתם קוראים לה, שמה הוא האורקל, והיא חיה במימד אחר, ואכן כמו שאמרתם, העובדה שהחזירו את באפי מהמתים, כשאני אומר את זה אני מתכוון ל: ווילו, טארה, אניה, זאנדר, הם שיבשו את כל קן הקוטלות וזה החליש אותן, והרוע הראשון החליט לתקוף עכשיו, ולכן הברינגרז מחסלים את כל הקוטלות והצופים שלהם, אני אישית יותר כבר מי פוצץ את המועצה, ואחרי שתראו את שני הפרקים הבאים אתם גם תבינו, אלא אם כן אתם קוראים ספויילרים ואתם כבר יודעים. בקשר לאורקל, מי שרואה מכושפות וראה פרק 401 ראה את האורקל בדמות של אישה, אבל כעיקרון אותו רעיון. לערפד קוראים אוברוואמפ, למי שתהה. ובקשר למה שאמרתם על הפרק החמישי עונה שביעית ו-616
אניה קיבלה את כוחותיה בפרק 16 עונה שישית, את לא יכולה לדעת אם היא קיבלה את כל הכוחות שלה ואפילו יותר חזקים, מה שהיה בפרק המשאלה, עם הקמע, בתוך הקמע הייתה טמונה המשאלה של קורדליה, וברגע שהוא ריסק את זה הכל שב לקדמותו. מצטער אם שכתחתי לסמן ספוילרים.

smgfan

New member
אבל הקטע הוא ש...../images/Emo58.gif7x05

ב"משאלה", אניה היתה חזקה (פיזית) רק עם הקמע. וב- Selfless - היא היתה חזקה בכלל מעצם היותה שדה.

resputin

New member
|ספויילר| אניה.

היא לא הייתה חזקה כי הקמע היה עליה.. היא הייתה חזקה כי הקמע היה מרכז הכח שלה. -כשמרכז נשבר, גם הכח שלה נעלם. כנראה לאניאנקה היה מנהג של להביא את השרשרת כמתנה או משהו לנערה על מנת שתאמין לה ואכן תבקש משאלה- ומניסיון מר היא הפסיקה, או שאניאנקה פשוט הייתה מסתובבת עם האבן [מרכז הכח בעקרון, לא כל השרשרת] עליה, כי ככה היא הייתה חזקה ולא יכלו לאיים עליה בכך שגונבים את האבן, או היא לא הייתה תחת הסכנה שישברו את האבן וכוחותיה יעלמו, כי היא הייתה עליה. ובעונה השביעית, כאשר היא הייתה שוב שדת נקמה, היא כנראה למדה מניסיונות מרים והחביאה את השרשרת איפשהו, בשביל שלא יאתרו אותה וינפצו אותה. כן בעונה השלישית, וכן בעונה השביעית- אניאנקה הייתה חזקה כי היא הייתה שדה, פשוט בעונה השלישית היא לא נלחמה כלל בג'יילס, אלא בלי שימוש רב בכח הרימה אותו מהגרון. אני מניח שאם היא הייתה הולכת מול הקוטלת אז, היינו רואים שהיא חזקה מכיוון שסך הכל, היא שדה.

resputin

New member
תשובות ל"smgfan"(מניח ש|ספויילר|..)

הנביאה שווילו מתקשרת איתה, אם אני לא טועה- הייתה בחוות טיפול ההיא באנגליה והיא בעזרת כמה אנשים מאתרים עוד ועוד פוטנציאליות. ובקשר לכל עיניין התקשור בטלפתיה- כמו שרובכם שמתם לב, הייתה שם פאשלה. זאת אומרת, אוקיי- ווילו היא המתקשרת. באפי קראה לווילו אם היא יכולה לשמוע אותה, היא ענתה והן אספו גם את זאנדר למטבח. -שם, ללא מילה, ראינו איך מתנהלת שיחה בין באפי לווילו, זאנדר לווילו ולבסוף, זאנדר אמר משפט לבאפי. עכשיו, השאלה הגדולה היא...איך באפי שמעה? אז כמובן שאפשר למרוח בכך שווילו היא חזקה, ושזה אולי ככה ואולי פתרון כזה או אחר.. אבל זו סתם פאשלה קלילה, אין מה לעשות. :)

Adrienne

New member
אממ... אפשר להסביר את זה ככה,

מישו אי פעם שיחק יאקי? (הטאקי באינטרנט הזה). אז למי שלא יודע יש מישו שמפעיל את המשחק והוא השרת, המישו הזה נותן לאנשים את האיי פי שלו וככה הם מתחברים אליו וכולם משחקים. בדיוק כמו ווילו - ווילו היא השרת, השיחה התקיימה במוח שלה והיא ניתבה את כל ההודעות...

למעלה