7x13

Skunk On Wheels

New member
כן, אבל הוא היה וויכוח של אם הפרק

יצא כבר או לא (עוד שעתיים אני יוכל לראות אותו .]]]]]])

ראיתי! ראיתי../images/Emo58.gif 713

פרק ממש טוב. וכל הפרק די נקרעתי אם לחבב את קנדי או לכעוס עליה על זה שאממ היא במקום טארה. ובסוף לראות את ווילו בוכה על זה שהיא שכחה את טארה ומגיעה לה העונש הזה (?) ואז הן התנשקו שוב (הנשיקה הזאת נראתה ותר טוב מהנשיקה הקודמת...) וקצת חבל לי שהם לא התייחסו יותר לגשות האשם של ווילו. אבל איכס לראות את וורן כל הפרק במקום ווילו?! סיוט.

Angelus

New member
|ספילר| 7X13 ../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה כזאת שאיבדו מהטעם של העונה קצת.. היה ביג-באד ובקושי מתמקדים בו כבר. אולי הם סתם עשו הפסקה. בכל מקרה, אנג'ל RULEZ.

BloodySpike

New member
אני לא בטוח אם אהבתי את הפרק או לא

הוא היה די בסדר אבל לא הכי גדול אבל הוא עדיין השאיר כמה שאלות מה בדיוק קרה לג´יילס? מה לאיימי וכל הסיפור? מה תחליט באפי בקשר לספייק?

אהבתי את הפרק... ../images/Emo58.gif

אבל לדעתי צריכים לעשות משהו עם ווילו וקנדי, כלומר, מה, היא עכשיו כל החיים תפחד שאם היא תכנס לקשר היא בעצם "תהרוג את טארה", כמו שהיה פה? והגזימו קצת עם איימי, כאילו, היא שיחקה כלכך כמו רעה שחשבתי שהיא הראשון!

Better Man

New member
פרק נחמד, ממש ממש לא יותר מזה

צפיתי להרבה יותר בגלל הפרומו המופלא. היו צריכים להתרכז לדעתי בפרק הזה רק בווילו ולא להוסיף עוד 2 סיפורים חלשים כדי למשוך זמן. הקטעים עם באפי וספייק היו אמיומים!, כל כך משעממים ומעייפים, הקטע עם ג'יילס גם היה דבילי במיוחד כי מתי שהסקוביז כבר חשדו שיכול להיות שהוא "הראשון" כבר אז היה ברור שזה ג'יילס האמיתי. כמו שאמרתי בהתחלה, היו צריכים להתמקד בפרק הזה רק בווילו, הרעיון של הפרק ממש לא נוצל עד הסוף וזה חבל, ממש פספוס.

IDOffryn

New member
אמממ ../images/Emo58.gif713

אמממ הפרק לא היה משהו... לפי השם שלו חשבתי כבר יקרה משהו באמת מעניין.. הפרק היה בנוי בצורה האיומה. העיברה בין בסצנות הייתה מעצבנת. איימי הייתה ממש סתם תקועה.(גם אני חשבתי בהתחלה שהיא הראשון) אם כבר גילו שג´יילס באמת חי למה עדין לא הסבירו מה קרה לו באנגליה למה למשוך עוד פרק הסצנה היחידה שאהבתי זה הסוף שוילו\וורן ירד\ה על הרכיים וצעקה לטארה כל שאר הפרק היה סתמי..

Angelus

New member
החוק של הספויילרים יותר חשוב! החוק

של הזכויות בלה בלה בלה זה שטויות .. אבל אנחנו מכבדים את זה בכל מקרה. זה חוק של תפוז או של הפורום הזה בלבד? בכל מקרה אני חושב שזה שלא תדברו על זה פה זה לא ממש משנה וזה סתם שטויות כי לי שולחים מסרים כל כמה ימים על איפה איך ומתי.. וגם אתה וכולם מורידים ממקורות לא מוסמכים. tough.

Angelus

New member
7X13 ../images/Emo58.gif

הנשיקה של הבנות לא הייתה משהו.. ואני מתגעגע לטארה

i love tara

New member
בכלל לא רע ../images/Emo58.gif 7x13

פרק נחמד הרעיון המרכזי באמת היה חזק, הוא לא נוצל עד הסוף בקטע של ווילו וגם לא הוזכר מספיק העונה כל הקטע אם טארה.(אני מאוד מתגעגע לאמבר) חוץ מזה אני דיי מתלהב מקנדי היא יפה ושחקנית חמודה. העונה ממשיכה לגרור אותנו למתח השאירו כמה קצוות פתוחות לפרקים הבאים. זה רק אני או שכל פעם שווילו צועקת "baby" בצורה מדהימה אני מרגיש איזה דמעה בקצה שמחכה להתפרץ

IDOffryn

New member
נכון בקטע ..|713 ספוילר

שהיא נפלה על הברכיים וצעקה לה היה ממש קטע יפה! וכמה שקנדי חמודה אין על טארה! לפחות ראינו אותה ב"פרקים הקודמים"

TheNobody

New member
שאלה בקשר לBUFFY 7X13 !!ספוילר!!

בסוף הוציאו לספייק את השבב מהראש או שלא אמרו כדיי להשאיר אותנו במתח?

למעלה