../images/Emo58.gif 7X12
איזה פרק מרגיזזז!!! אחריי כל הפרקים המותחים האלה....... פתאום הפרק הזה!!! ואני חייבת לציין שממש ריחמתי על זאנדר, הוא היה כל כך מסכן עם מה שהוא אמר לדון.. איך שהוא רואה את כל החברים שלו נהיים יותר ויותר חזקים, מלאי עוצמה והוא-? הוא מתקן את החלונות....זה היה עצוב
זה עצוב להיות זה שאם הוא ימות בתכלס, זה לא יגרום להם פחות להציל את העולם כי הוא במילא לא השפיע כל כך על החבורה... זה כל כך עצוב!!!
מסכן זאנדר :\ קטעים דפוקים בפרק (מאוד דפוקים) אלה בלי העיניים- למה לעזאזל הם חיכו?! את כל שאר הקוטלות הם פשוט רצחו.. פתאום פה הם עוצרים מסתכלים (?) על דון... ולמה לעזאזל היא ברחה?!?! איזה טמטום!!!!!!!!!!! והקטע הזה שלפני שהילדה הזאת גילתה שהיא קוטלת אז היא הייתה חלשה, היא לא יכלה לעזור לדון ואז דון הושיטה לה את הדגל הזה ופתאום היא מתחילה גם ללכת מכות עם הדברים האלה וגם להרוג ערפד???? כאילו,מה?! רק בגלל שדון אמרה לה שהיא מיוחדת?! ומאיפה לעזאזל ספייק ובאפי הגיעו?איך הם הגיעו כל כך מהר לבית ספר? איך פתאום הם ידעו בדיוק מה קורה???? ואם הם כל כך רוצים להציל את הקוטלות אז למה הם הכניסו אותם לתוך החדר שם ופשוט הלכו!!! אם הן היו מתות?! זה לא היה הורס את כל הפואנטה? לא אהבתי את הפרק הזה ב-כ-ל-ל! מישהו רוצה לענות לי? :\
איזה פרק מרגיזזז!!! אחריי כל הפרקים המותחים האלה....... פתאום הפרק הזה!!! ואני חייבת לציין שממש ריחמתי על זאנדר, הוא היה כל כך מסכן עם מה שהוא אמר לדון.. איך שהוא רואה את כל החברים שלו נהיים יותר ויותר חזקים, מלאי עוצמה והוא-? הוא מתקן את החלונות....זה היה עצוב