7X12

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif 7X12

איזה פרק מרגיזזז!!! אחריי כל הפרקים המותחים האלה....... פתאום הפרק הזה!!! ואני חייבת לציין שממש ריחמתי על זאנדר, הוא היה כל כך מסכן עם מה שהוא אמר לדון.. איך שהוא רואה את כל החברים שלו נהיים יותר ויותר חזקים, מלאי עוצמה והוא-? הוא מתקן את החלונות....זה היה עצוב:( זה עצוב להיות זה שאם הוא ימות בתכלס, זה לא יגרום להם פחות להציל את העולם כי הוא במילא לא השפיע כל כך על החבורה... זה כל כך עצוב!!! :( מסכן זאנדר :\ קטעים דפוקים בפרק (מאוד דפוקים) אלה בלי העיניים- למה לעזאזל הם חיכו?! את כל שאר הקוטלות הם פשוט רצחו.. פתאום פה הם עוצרים מסתכלים (?) על דון... ולמה לעזאזל היא ברחה?!?! איזה טמטום!!!!!!!!!!! והקטע הזה שלפני שהילדה הזאת גילתה שהיא קוטלת אז היא הייתה חלשה, היא לא יכלה לעזור לדון ואז דון הושיטה לה את הדגל הזה ופתאום היא מתחילה גם ללכת מכות עם הדברים האלה וגם להרוג ערפד???? כאילו,מה?! רק בגלל שדון אמרה לה שהיא מיוחדת?! ומאיפה לעזאזל ספייק ובאפי הגיעו?איך הם הגיעו כל כך מהר לבית ספר? איך פתאום הם ידעו בדיוק מה קורה???? ואם הם כל כך רוצים להציל את הקוטלות אז למה הם הכניסו אותם לתוך החדר שם ופשוט הלכו!!! אם הן היו מתות?! זה לא היה הורס את כל הפואנטה? לא אהבתי את הפרק הזה ב-כ-ל-ל! מישהו רוצה לענות לי? :\

לiלה

New member
../images/Emo58.gif

למה? אני דווקא אהבתי את הפרק הוא היה ממש מותח לדעתי כי אני חשבתי כבר מנתחילת העונה על זה שאולי דון קוטלת אז הפרק היה ממש לא מעצבן.....

ציניכאן

New member
פרק מעולה!!! (בנג'ו קבל ../images/Emo58.gif)

למה את מחפשת את ההגיון בפרק? אמנדה לא נלחמה פתאום במקצועיות מרגע שקיבלה את המוט מדון, השחקנית הצליחה בהחלט לתת את ההרגשה לצופה שכל המכות מסתדרות לה במקרה, הרי בכל זאת אמור להיות בה משהו מולד. הייתי בטוח כבר לפני כמה פרקים שיש בה משהו מוזר, במיוחד כאשר סיפרה על כך שהיא "KICKED HIS ASS" על הבחור שהציק לה (בשיחה הראשונה אצל היועצת). בכלל כל הקרב הקצרצר הזה בסוף, והרגעים שלפניו פשוט מרגשים. חזרתי וצפיתי בדקות הללו מספר פעמים, פשוט לא יכולתי להפסיק. אוקיי, אז ה-BRINGERS נעצרו לרגע, התבלבלו לשנייה, כמו שרבים מאיתנו התבלבלו גם כן, זה לא הרס כלום. ודרך אגב למי שלא שם לב, זוהי דון אשר מפילה את BRINGER השלישי אחרי שתי מכות טובות של אמנדה. והנאום של זנדר...מעולה!!! פשוט עוד אחת מאותן נגיעות קטנות ורגישות של ג'וס...אחחח הוא פשוט קולע בול. חחח אני חוזר שוב להביט באותו קטע ממש עכשיו.

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif שביעית פרק 12

לפי דעתי זה פרק לא הגיוני, עם המון דברים טיפשיים.... ואחד הפרקים הכי גרועים בעונה(בעצם הפרק היחיד הכי גרוע עד איפה שאני ראיתי בכל אופן). והוא ממש ממש שיעמם אותי :\ לעומת כל הפרקים שהיו לפניו.........

matanbu

New member
הם השאירו אותן שם ../images/Emo58.gif 7X12

כדי שהם יפסיקו TO HOLD BACK ולחשוב שבאפי או מישו תמיד יהיה שם. כי הם לא. הם נתנו להם טעימה, ערפד אחד מול כמה זה היה, 5 קוטלות לעתיד? גם הצופה הראשון של באפי, לא עזר לה שהיא קטלה את הערפד הראשון שלה בבית הקברות. גם אנג'ל שהיה שם לא עזר. למה? כי צריך את זה. בקרוב כולם ילחמו בדברים יותר חזקים והגיע הזמן שהם יראו בעצמם ויקטלו בעצמם וירגישו בעצמם. וכן, הם אולי יצאו עם כחולים או עם יד שבורה - BUT IN THE LONG RUN - זה מה שיעזור להם במלחמה הגדולה. באפי מספיק אחראית בשביל שלא יקרה "אם הן היו מתות?!". בקשר לשאר הדברים -ענו כבר:)

למעלה