7X12

Darth Rosenberg

New member
../images/Emo58.gif 7X12

7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
7x12 - Potential
אז ככה... אולי כבר דיברתם על זה, אבל מזמן לא הייתי כאן, ורציתי לוודא: אני הוזה או שבאפי אומרת לפוטנציאליות ש"המוות שלי יכול להפעיל אחת מכן"? מה נהייה? הרי היא כבר לא הקוטלת, בהא הידיעה, אלה פיית´ היא הקוטלת, ורק אם פיית´ תמות אחת הפוטנציאליות תאוקטב... מה שמעלה גם את השאלה - למה ה-Bringers או איך שלא קוראים ליצורים הרצחניים האלה עם הסכינים, לא רדפו אחרי פיית´ לחסל אותה במושבה הקבוע בכלא בLA??? אז אם זאת תעוט - נמאס כבר מהאי דיוקים האלה. כמו גם לפני מספר פרקים כשהfirst מענה את ספייק ובשלב מסויים מכניס את הראש שלו למים - ערפדים לא נושמים! הם מתים! אז למה ספייק מתנשף ויורק??? ולא חסרות דוגמות כאלה בסידרה... וחבל! יום טוב!!!!!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif7x12

מה שמוזר שאף פעם לא הוזכר שרק עם פיית´ תמות תבוא קוטלת חדשה.. זו סתם תאוריה שהצופים פתיחו בגלל שלא באה קוטלת אחרי שבאפי מתה.. גם לי זה נראה מוזר מה פתאם הם אומרים את זה הרי הם ראו שבאפי מתה ולא באה קוטלת... אבל זה נראה לי מוזר שג´וס לא ישים לב לכזאת סתירה אז אני מקווה שיהיה לזה פתרון ובקשר לספייק זה כמו שהוא חנק את דרוסילה בהתהוות... מה שעצבן אותי בפרק שאחת הק"פ מהפרק הקודם פשוט נעלמה לה בלי שום הסבר! וגם פה לא נראה לי שג´וס לא ישים לב לכזאת טעות.. אני כבר מחכה לפרק הבא!(אוף עוד שבוע...) וברוכה שובך! באמת הרבה זמן לא היית פה...

talrv

New member
../images/Emo58.gif 7X12

לי נראה שלא היו סתם מזכירים את זה. וג םלא פעם אחת, פעמיים. יכול להיות שיש לג´וס תוכניות. ויש כמה פאשלות, ציינתם את הבולטות שבהם, אבל תזכרו שבשבע וחצי עונות קשה לו לעשות פאשלות גדולות, במיוחד שמדברים על עלילה לא פשוטה וחוקים לא חד משמעיים. אז כמה טעויות מתגמדות בתמונה הכללית. איזה פוטנציאלית נעלמה?

Angelus

New member
משהו מוזר.. מישהו מוכן להסביר לי

איך זה שאמרת שבע וחצי עונות ובעצם שהסידרה תסתיים נגיד שבע עונות היו? אני דיסלקט אני יודע יש בטח הסבר ממש היגיוני ואני לא שם לב.. אז מישהו מוכן להאיר את פניי?

talrv

New member
אופסי, שש וחצי ../images/Emo13.gif

ההסבר ההגיוני הוא, שאני רושמת לעיתים שטויות... מצטערת.. (אני אסיים כל הודעה מעכשיו ב"מצטערת" הא?)

idan3k

New member
לדעתי היא סתם לא רצתה לסבך אותם

ולבלבל אותם עם הקטע של שתי קוטלות וזה אז היא פשוט התעלמה מפיית´ וגם היא רצתה שהם לא יתלו בה ויתרגלו לרעיון היא לא תהייה שם כשהם יצטרכו להלחם.

max2k

New member
נכון

הריי באופן רישמי הם לא אמורות לדעת יותר מדיי על פיית´. הם למדו עליה רק בפרק הקודם.

Adrienne

New member
חוץ מזה באפי היא לא ג´וס...

היא לא אמורה לדעת הכל... היא יכולה גם לטעות... והיא יכולה גם לשקר בשביל לגרום להם לפחד או להתאמן יותר או מה שזה לא יהיה... חוץ מזה שאם באפי תמות אז להרוג את פיית´ לא תהיה בעיה... כאילו תהיה אבל אם הצליחו את באפי פיית´ היא כלום(אלא אם כן אנג´ל יחליט להתערב שוב)... בקשר לפוטנציאלית שנעלמה... אממ אני לא יודע למי אתם מתכוונים אבל אל תשכחו שאחת מתה(היא ברחה)...

IDOffryn

New member
ספוילרים מעליי!!

וגם פה
7x12 הנה הסבר לאיך נעלמה קוטלת ב710 באו 3 ואחת מתה נשארו 2 בפרק 711 ראינו שעוד 3 חדשות הגיעו וגם רונה בתחילת הפרק ככה זה כבר 6 אז גלינו שאיב כבר מתה אז נשאר 5 קוטלות! ו712 היו רק 4! ואם אמנדה זה 5 אז לאן קלואי נעלמה??(חח איזו יופי אני אפילו מתחיל לזכור את השמות של כל אחת מהן..)

Adrienne

New member
אופס... סורי... זה לא קורה לי הרבה.

712 אולי היא הלכה עם ג´יילס? הרי גם הוא לא היה שם אם אני זוכר טוב...

Better Man

New member
כן אז../images/Emo58.gif

למה גם דון אמרה באותו פרק שבאפי צריכה למות כדי שהיא תהיה קוטלת?

14מתן

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד לכם ../images/Emo70.gif 7X12

אמרתי לכם ! אני כל הזמן אמרתי שזאת סתם תאוריה שאם באפי תמות שוב אז לא תבוא קוטלת חדשה אבל אתם זילזלתם בי, עכשיו יש לי הוכחה !

Darth Rosenberg

New member
אז תסביר ../images/Emo58.gifסוף 5 + עונה 6

סוף עונה 5 (לא יודע אם זה נחוץ אבל שיהיה) אז תסביר איך לא הגיעה עוד קוטלת אחרי שבאפי מתה בסוף עונה 5? הרי ג'וס לא היה מתעלם מכזה דבר גדול והיה מנצל את זה למשהו ומפתיע אותנו בדיוק כמו שהופתענו כשקנדרה הופיעה... בקיצור, מתן, אני לא סגוא על זה ש"הוכחת משהו"... מצד שני לא סגור על זה שלא... אולי...
<b>ספוילר סוף עונה </b>6
- אל תגידו שלא הזהרתי... מ ר ו ו ח ס פ ו י ל ר
אולי כמו הסיבה שווילו לא יכלה להחזיר את טארה - כי היא מתה ע"י אמצעים טבעיים, אז בגלל שבאפי לא מתה באמצעים טבעיים (מה שאיפשר החזרתה לחיים) יכול להיות שזה מנע הפעלה של קוטלת אחרת? ואם באפי תמות מוות מאמצעים טבעיים שוב אז כן תאוקטב קוטלת? סתם תהייה... אתם מוזמנים להגיב...

max2k

New member
מי יודע../images/Emo58.gifעד712+תאוריה לאמוכחת

יש הרי ספרים של שלוש קוטלות. אולי הופעלה איזו קוטלת בסנטא קרוז בוליביה שאנחנו לא יודעים עליה ויש לה חלק החרכי לעונה השביעית.

14מתן

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד לכם ../images/Emo70.gif 7X12

אמרתי לכם ! אני כל הזמן אמרתי שזאת סתם תאוריה שאם באפי תמות שוב אז לא תבוא קוטלת חדשה אבל אתם זילזלתם בי, עכשיו יש לי הוכחה !

למעלה