7x09

../images/Emo58.gif 7x09

WOHO! זה היה אחד הפרקים הכי מפתיעים ומחרידים אי פעם..אקשן רצוף. החקירות של זאנדר ואניה, LOL! קודם כל, המנהל (?), והמשרתי הרוע הראשון שבחיי, חוסר העיניים והגלימות והתזוזות המהירות(מהירות?ספידיות) ממש הפחידו אותי, הם תמיד מגיעים משום מקום.. מה שכן, צל"ש לדון, she learned some moves hey.. אני תוהה למה ווילו אחרי ההצהרה של ה-I am death etc etc, לא השתמשה בשום כישוף נגדם. והמועצה, וואו, כל כך לא ראיתי את זה מגיע !! זה אפילו לא היה ברור לי לגמרי עד שקראתי את זה בתקציר..הייתי חייבת לאשר.. קשה להאמין, ואני חייבת לומר שזה ממש מייאש, הרוע הראשון, ספייק והמחשבות שלו, הערפד הראשון(קוצ'י מוצ'י) הולך להיות סוף עונה מדהים יותר מהכל, ורק מוח כמו של ג'וס יכול למצוא מפלט ממה שהוא הכניס אותם ואותנו אליו. אם יש בהודעה שלכם ספויילרים לפרקים מתקדמים, אנא ציינו. ואל.

לנצח1

New member
בהחלט ../images/Emo58.gif שביעית פרק 9

זה אחד הפרקים האהובים עליי! מזה נקרעתי מצחוק על איך שהיא חקרה אותו.. ואיך שספייק התנפל עליו!1 זה היה שווהההההה!! אני ממש אוהבת את הפרקים בעונה הזאת.. ונכון עכשיו שאת מסתכלת על המפלצת הזאת בסוף כל פרק את כבר לא ממש מתה עליה ולא ממש חושבת שהיא חמודה?? (שמת לב לדמיון בינהם?) הפרקים הבאים ממש ממש שווים!! היי! נזכרתי עכשיו שחלמתי חלום גם על ספייק!!!!!!!!! זה היה מפחיד כי הוא התחיל לשיר ואני הייתי באפי.. אבל משומה פחדתי להתמודד איתו אז כל פעם שהוא התחיל לשיר ובא לתקוף אותי אני הבאתי את פיית שתתמודד איתו.. טיהי..אבל פיית לא הייתי פיית זה היה מוזר:\ אבל הוא בא לנשק אותי ואז אני לא זוכרת מה קרה.. :\ באסה הא?? ספייק היה בחלום שלי..שווהה :) אה וניצול שרשור: לעוד מישהו דון נראית בתמונה שבדף הראשי כמו ערפד????

Schnickelfritz

New member
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif (נטול ספויילרים)

היא לא נראית ככה בתמונה המקורית. פשוט תפוז כווץ אותה בגלל הגודל של התמונה..

ציניכאן

New member
התאוריה שלי לגבי סוף הפרק הנ"ל.

זו רק דעתי ללא שום מידע מבוסס. סוכן הרשע בתוך המועצה הוא לדעתי...העוזרת של ראש המועצה. זו אשר רואים עם השמלה הכחולה, הוא מנחם אותה לרגע קצר שלאחריו היא עוזבת את החדר. ספויילר ל-10
באפי כל הזמן מספרת על כך שהיא כבר ראתה בעבר את ה-THE FIRST , מתי זה קרה בדיוק? ודרך אגב, שוב ללא מידע אחר. האם עוד מישהו כאן חושב שגיילס שלנו הוא לא הגיילס הרגיל? קשה לי לראות כיצד הוא מתחמק מאותה מכת גרזן בסוף הפרק ה-8 . משום מה אני חוזה "סכין בגב" מצידו ברגעי השיא של העונה, אם זה בכלל הוא.

לנצח1

New member
../images/Emo58.gifשביעית פרק 9 (10?)

טוב ואל אל תקראי את זה כי אני חושבת שזה לעשר אבל אני לא בטוחה: בכל מקרה.. היא נלחמה נגדם בפרק אמנדס.. את זוכרת? שזה שהם רודפים אחריי אנג'ל ואז הוא כמעט מתאבד- דבר מוזר זה... שהיא גילתה את זה בחג המולד- בדיוק מתי שהם הופיעו עם אנג'ל................. :\ ואני ישר הבנתי את זה שראיתי שאין להם עיניים.

למעלה