7x08

../images/Emo58.gif 7x08

אימאלה! עוד מישהו הרגיש בסוף כאילו זה צעקה? עם הגלימה השחורה והסכין, מיני סרט אימה ! העונה הזאת נעשית מאיימת ומסקרנת כאחד יותר ויותר, מה שהרוע הזה לא יהיה, יותר נכון- Super Mega Evel. Amime mann משעשעת- Man, I hate playing in vampire towns הפרק הזה היה ממש פרק מעבר ל..משהו שיקרה בפרקים הבאים. גם המוזיקה עד עכשיו היתה ממש טובה וראויה לציון, משקיעים משקיעים. מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים. ועוד משהו, ששרה מישל גלר לפחות תשתדל לא להכניס לדמות שלה את חוסר שביעות הרצון שלה וכמה שהיא רוצה לעוף כבר מהסדרה, כי ממש נראה שהיא לא משתדלת, וזאת כל כך לא באפי, הבאפי הצדקנית, שחייבת לעשות מה שנכון, בעונות קודמות היא ידעה להעביר את זה בצורה אמינה, בצורה שגם אנחנו נבין אם לא נסכים למה צריך לעשות את הדבר הנכון, למה היא צריכה לעשות את זה. אבל עכשיו? אני לא יודעת מה זה בדיוק, אבל באפי מאבדת את הקסם שלה בצורה דרסטית מאז סוף העונה השישית, ואני מאוד מקווה שזה לא ימשיך ככה. אם יש בתגובה שלכם ספויילר לפרקים הבאים- הודיעו מראש. ואל.

ועוד משהו- לא ממש ספויילר..

פשוט השם Alan J. Levi משך את תשומת ליבי, הוא ביים את הפרק. יש למישהו מושג מי הוא? ואל.

../images/Emo58.gif אנג'ל 4x08

Blurry blurra כל המתח הזה והמסורים החשמליים ברקע.. כבר מתחיל להימאס לי מזומבים. וגאווין מת! הוא באמת הגיע לשפל ההשפלה הפרק ותהיתי מתי יעיפו אותו. מה הקטע עם אנג'ל? המצבי רוח שלו מדהימים, כל מי שלא ממש מוצא חן בעיניו, שיעוף מהעיניים שלו. אני לא מאשימה אותו כל כך (לוקחת רגע לבטא את הגועל, קונור וקורדי שמאוהבת באבא של קונור ? ! ) אבל זה כבר כ"כ צפוי..
. מאז תחילת העונה הדבר היחיד בערך שאהבתי זה ווסלי, לא ווסלי ליילה- פשוט ווסלי. ROUGH demon hunter indeed. ואל.

הממ..

היו יותר מדי נקודות בסוף המשפט. עכשיו את ממש סיקרנת אותי. לא פייר. ואל.

למעלה