7X05

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 7X05

וואי, איזה פרק טוב !!! ממש ממש ממש ממש אהבתי אותו. ועוד אחרי הייתי ב- SUGER RUSH של באפי באמצע הלילה אחרישקיבלתי את העונה השלישית וישבתי במפגש פורום DVD עם Idanyd וראינו את הפרק המוזיקלי על מסך 4X4 מטר עם מקרן ומערכת סראונד ושרנו לנו את השירים בע"פ
בכל מיקרה, ממש אהבתי איך שהפרק סגר קצוות מכל העונות כמעט. מביקומינג, סופסוף ווילו גילתה שזאנדר שיקר לבאפי בקשר למה שהיא אמרה על אנג'ל, ומעונה 5... אולאף !!!!
וההמשך של המחזמר, היה כ"כ טוב!!! I'LL BE HIS MISSISS... חבל שזה לא בדיסק
ממש היה עצוב לי על אניה... היא כ"כ חמודה וחבל לי לראות אותה סובלת כ"כ. ובכלל, עזבו ספאפים או קרוסים, הכי חשוב לי שזאנדר ואניה יהיו ביחד בסוף... כל כך התעצבנתי בסוף הפרק כשהם נפגשו בסוף והוא דיבר איתה וצעקתי על הטלוויזיה "תחבק אותה, תחבק אותה!!!" ואז הם הלכו לכיוונים אחרים... לא
כ"כ התעצבנתי על זאנדר, שוב הוא עם הנאומים שלו, למרות שהפעם יש לו נסיבות מקילות הוא עדיין כ"כ חסר טאקט בקשר לווילו. אבל סופסוף באפי השתיקה אותו
והיה לי עצוב לראות את ווילו שוב חוטפת שאריות קריז של רוע, מי היה מאמין עליה בעונה הראשונה. אבל כשבאפי תקעה לאניה את החרב בחזה, למרות שהיה לי ברור שהיא לא תמות, צעקתי לא!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט בכיתי. ובקשר לזה שבסוף האלפרק מתה, זה היה די ברור, תסלחו לי. אבל מי אמר שזו ססיל? לא אמרו בפרק הזה שזו ססיל? ואני עדיין לא מבין מה הקטע עם הארנבים אם היא כ"כ אהבה אותם פעם...

../images/Emo58.gif705

פרק אדיר, סוף כל סוף פרקים על אניה! אני נורא אהבתי, ואי היתי בטוחה שאניה עוזבת את העונה עכשיו, כאילו שהיא מתה, והתחלתי מזה מזה לבכות:/ פרק ממש טוב.. וגם לי היה עצוב מווילו והקריז:/

לנצח1

New member
אני מתה על הפרק הזה ../images/Emo58.gif 705

פרק ענק! כל כך יפה.. וסוף כל סוף על אניה!!!!!!!!
אני גם לא מבינה מה הקטע עם הארנבים.... פעם היא נורא אהבה אותם- מעניין אותי מה קרה :\
אני לא ידעתי שהיא לא תמות.... וכשבאפי תקעה לה את החרב בחזה אני צרחתי : לללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ובכיתי. ואז הבנתי כמה אני אוהבת את אניה! ואחריי זה שאניה דיברה עם השד הזה הייתי עם דמעות :\ פרק ענקקק!!!!!
ווילו- אהבתי את הקטע שהיא הפכה להיות לשבריר שנייה רעה. ושהיא אמרה לה לשתוק כל הכבוד!
מסכנה הילדה..... איזה התחלה מפחידה שווילו נכנסה לבית וראתה את כולם רעים...........יאאבה...
איך כעסתי על הזאנדר הזה מה שהוא אומר לבאפי!!! בלע עליו! באמת אהבתי שהם החזירו אותנו לביקומינג ומה שהוא אמר לבאפי! ממש ממש טוב.. ונורא מעניין אותי אם הם ידברו על זה בפרקים הבאים!!!! פרקענק! אחד הפרקים הטובים בעונה בהחלט! (כל פרק מתעלה על השני!)

לiלה

New member
פרק עצוב פחד....!

וזה רק אני או שקשה לדמיין מיהו עם זקן בוכה (בנג'ו יש לך זקנון נכון?)?

B a n j o

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 2

אתם יודעים למי אני מתגעגע??? ללינדסי...

B a n j o

New member
כי ../images/Emo58.gif לעונה 2 אנג'ל

הוא היה הדמות הכי נורמלית בוולפרם אנד הארט

SO NOT ../images/Emo58.gif2 אנג'ל

הלוו. לילה?! היא הדבר הכי שווה שיש באנג'ל! רק בגללה שווה לראות אנג'ל... והיא הולכת ונהית יותר טובה מעונה לעונה

Schnickelfritz

New member
תומכת ב 100 אחוז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

ליילה היא הדמות הכי שווה שיש באנג'ל
והיא באמת הולכת ונהיית יותר טובה מעונה לעונה
את לינדסי אף פעם לא אהבתי במיוחד...

למעלה