../images/Emo58.gif 7X05
וואי, איזה פרק טוב !!! ממש ממש ממש ממש אהבתי אותו. ועוד אחרי הייתי ב- SUGER RUSH של באפי באמצע הלילה אחרישקיבלתי את העונה השלישית וישבתי במפגש פורום DVD עם Idanyd וראינו את הפרק המוזיקלי על מסך 4X4 מטר עם מקרן ומערכת סראונד ושרנו לנו את השירים בע"פ
בכל מיקרה, ממש אהבתי איך שהפרק סגר קצוות מכל העונות כמעט. מביקומינג, סופסוף ווילו גילתה שזאנדר שיקר לבאפי בקשר למה שהיא אמרה על אנג'ל, ומעונה 5... אולאף !!!!
וההמשך של המחזמר, היה כ"כ טוב!!! I'LL BE HIS MISSISS... חבל שזה לא בדיסק
ממש היה עצוב לי על אניה... היא כ"כ חמודה וחבל לי לראות אותה סובלת כ"כ. ובכלל, עזבו ספאפים או קרוסים, הכי חשוב לי שזאנדר ואניה יהיו ביחד בסוף... כל כך התעצבנתי בסוף הפרק כשהם נפגשו בסוף והוא דיבר איתה וצעקתי על הטלוויזיה "תחבק אותה, תחבק אותה!!!" ואז הם הלכו לכיוונים אחרים... לא
כ"כ התעצבנתי על זאנדר, שוב הוא עם הנאומים שלו, למרות שהפעם יש לו נסיבות מקילות הוא עדיין כ"כ חסר טאקט בקשר לווילו. אבל סופסוף באפי השתיקה אותו
והיה לי עצוב לראות את ווילו שוב חוטפת שאריות קריז של רוע, מי היה מאמין עליה בעונה הראשונה. אבל כשבאפי תקעה לאניה את החרב בחזה, למרות שהיה לי ברור שהיא לא תמות, צעקתי לא!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט בכיתי. ובקשר לזה שבסוף האלפרק מתה, זה היה די ברור, תסלחו לי. אבל מי אמר שזו ססיל? לא אמרו בפרק הזה שזו ססיל? ואני עדיין לא מבין מה הקטע עם הארנבים אם היא כ"כ אהבה אותם פעם...
וואי, איזה פרק טוב !!! ממש ממש ממש ממש אהבתי אותו. ועוד אחרי הייתי ב- SUGER RUSH של באפי באמצע הלילה אחרישקיבלתי את העונה השלישית וישבתי במפגש פורום DVD עם Idanyd וראינו את הפרק המוזיקלי על מסך 4X4 מטר עם מקרן ומערכת סראונד ושרנו לנו את השירים בע"פ