7X03

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 7X03

SHEEEEEEE'S BAAAAAAACK !!! ייאייי ווילו !!!
לעוד מישהו הפואנטה של הפרק הזכירה את הפרק בעונה השנייה (או הראשונה) עם הילדה הבלתי נראית ? אבל מעניין אותי למה רק השדים ראו אותה אם היא חשבה שלא רוצים לראות אותה. אולי היא התכוונה שרק באפי, זאנדר ודון לא יראו אותה? אבל היא ממש מסכנה, למרות שאי-אפשר להאשים את באפי וזאנדר... "My mouth, My mouth saved the world!!!"

7X03

אחלה של פרק, כל כך פחדתי מהגו'ק הזה, ושהוא אכל אותה, ממש התחלתי לבכות, הוא אחד המפלצים שהכי פחדתי מהם... אחלה של פרק, רק לי ווילו הזכירה לי את ווילו של פעם הבישנית והשקטה?

../images/Emo58.gif 7X03

היא פחדה שהחברים שלה לא יקבלו אותה, בגלל זה כל האחרים כן יכלו לראות אותה. ואני מקנא בך. מצפים לך אחלה פרקים בהמשך

הייזל

New member
../images/Emo58.gif 703

הפואנטה של הפרק היתה שהסקובי גנג עדיין ביחד ועדיין אוהבים את ווילו. הילדה הנעלמת מהעונה הראשונה רצתה שיראו אותה, היא נעלמה כי אנשים התעלמו ממנה. כאן הפחד של ווילו מהפגישה עם הסקובי גנג, אחרי הכל היא ניסתה להרוג את באפי ודון, גדול כל כך שהיא לר רוצה שהם יראו אותה. אניה לא שייכת לסקוביס בעיניה ולכן אניה יכולה לראות אותה. אניה כבר מתייחסת אליה שאפשר לצפות מאניה להתייחס אליה וכמו שווילו חושבת שמגיע לה שיתייחסו אליה.

i love tara

New member
ניצול שירשור קטנצ'יק../images/Emo58.gif 7x01

היה לי משעמם היום אז ראיתי בפעם המאה את Something Blue מעונה רבעית ושמתי לב בקטע של תחילת הפרק שווילו ובאפי מפטרלות בקמפוס קופץ עליהם ערפד שגם מופיע Lessons שבאפי נותנת שיעור לדון בקטילה של ערפדים. רציתי לשאול אם ידעו לכם אל קטעים כאלו שהשתמשו באותו שחקן בפרקים שונים?

idanyd

New member
הדוגמא הכי מוכרת:

מי ששיחק את לוק בשני הפרקים הראשונים, שיחק גם את "השופט" בעונה השנייה. אבל שחקן ששיחק שני ערפדים שונים, ששניהם נקטלו? זה מוזר.

ספאפית

New member
היה גם... ../images/Emo58.gif6

1. אנדרו (אחד החנונים) היה חבר בכנופיה של הרמוני בפרק 5X02. 2. ראק (סוחר הקסמים של ווילו) היה הערפד המטורף מ helpless

idanyd

New member
../images/Emo58.gif 7X03

אחד הציטוטים האהובים עלי: .Anya: Spike's insane in the basement ?Willow: Spike's what in the what-ment .Anya: Insane. Base
אדיר. והמחשבה על לשכב משותק, בזמן שדבר כזה יקלף את העור מעלי, ויאכל אותו. ארררררג :-{. מצמרר...

Ronron21

New member
עוד קטע גדול ../images/Emo58.gif 703

הציטוט הבא--- פשוט קרע אותי :) Buffy: It's a rock cliff. Xander: Well, give him a break, Buffy. Maybe it's a vicious skin-eating rock cliff. Spike (giving Xander a contemptuous look): There's a cave in it. Look. (Looks to Buffy and Dawn.) I'm insane. What's his excuse?

לנצח1

New member
אני אהבתי ../images/Emo58.gif 7X3

את כל הפרק בכלליות וכמה קטעים בפרט
הקטע שדון משותקת- היה פשוט מצחיק ואני מצטערת, נהדר!!!! (בלי שום קשר לקטע של שניאת דמויות |דגש| רוני פשוט אהבתי את הקטע הזה)
את זה שבהתחלה לא הבנתי את הפרק ושהיא חזרה וראו את זה פעמיים אמרתי לעצמי: מה?!?! עוד פעם לולאה?! זה כל כך אדיוטי! זה קרה כבר!!!! ואז גוס הוכיח את גאונתו שוב! וונס אגיין, וויט פילינג! :))
הקטע שכמעט הכי אהבתי אם לא הכי זה הקטע שרואים את ווילו מדברת עם ספייק.....ואז הוא ממלמל שטויות וחושבים: טוב נו, הוא משוגע......... ואז הוא אומר: סומוון איזנט היר......... בטון בטון הוז גוט דה בטון( סליחה על הציטוט המסריח הזה- ועוד בעברית- אבל אין לי כוח ללכת לחפש את הציטוט אז תנסו להבין על מה אני מדברת) מיי מוני איז און דה וויטש...... ואז רואים אותו מדבר עם באפי, וזאנדר......... ואז מחברים הכל ורואים שהוא לא עד כדי כך משוגע כמו שהוא נראה לנו! זה היה פשוט הקטע הכי יפה,לפי דעתי:)) פרק |דגש| ענק!!!!!!!!!!!!

קלואי1

New member
אויש... ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo58.gif 703

אני בחיים לא אשכח איך הקאתי את הנשמה שלי אחרי שראיתי את הדבר הזה אוכל את העוד של ווילו!! זה פרק מזוויע!!!!!!! אני לא הייתי מסוגלת להסתכל ועד עכשיו אני לא ראיתי את הסוף שלו.. העדפתי להמשיך לפרק הבא והנחתי שבסוף הם כן ראו אותה והיא אותם כי היא מופיעה גם בפרקים הבאים מן הסתם (זה לא נחשב ספויילר נכון?? כאילו מישהו באמת חשב שווילו לא תופיע בשאר הפרקים????) אז באמת, תספרו לי מה קרה בסוף???

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 703, 704

בסוף באפי הורגת את השד והם מצליחים לראות אותה בסוף. בסוף הפרק הם מבינים שווילו בעצם עשתה את הכישוף הזה בטעות כי היא פחדה שהם יראו אותה כי היא עדיין חששה מזה ובגלל זה יצא שרק הם לא ראו אותה. בסוף גם רואים אותה עושה מדיטציה כדי לחדש את העור ובאפי עוזרת לה כי היא חלשה. עכשיו לפרק הבא... נכון הבחור הזה (הרע הראשי של הדפוקים) מזכיר לעוד מישהו את לארי ??? וכשקאסי הסבירה לבאפי למה היא רוצה לחיות זה עשה מעין השלמה כזו שגרמה לבאפי להבין למה באמת היא צריכה להיות כאן? ועוד שני דברים: 1. נכון הסיפרייה החדשה ממש דפוקה
2. מוזר שלפי מה שהיה בפרק כל העתיד בעצם קבוע מראש וכל דבר יקרה בצורה זו או אחרת כמו שקאסי בסוף מתה מהתקף לב אחרי כל הדברים שבאפי הצילה אותה מהם... הרי כמה פעמים באפי והסקוביז עשו דברים ומנעו נבואות אפוקליפטיות? למרות שאני מאמין שיש משהו בזה שהעתיד קבוע כי בעצם זו הכל מחזוריות ומעגליות אבל תמיד יש משהו שונה... (מסובך לי מידי להסביר עכשיו...)

smgfan

New member
../images/Emo58.gif7x04

אוי, הרעיון של הפרק היה כל כך גרוע!!!!! התכוונתי לקטע עם הבנים שעשו את הטקס הזה וזימנו שד במקלט של ביה"ס.. זה היה ממש מביך- כי זה מאוד הזכיר לי את "המורדים" עם המסדר הדפוק הזה שלהם, ירידה ברמה ממש מפרק 3. מזל שבפרקים אחרי הכל משתפר פלאים!!!!

B a n j o

New member
לצערי(למזלי יותר נכון) ../images/Emo58.gif 704

אין לי מושג בקשר למורדים ובואי נגיד שלא נראה לי שבאפי העתיקו מהם... אהבתי שבאפי הזכירה את Blue Clam Cult כשבעצם הכוונה הייתה ללהקה Blue Oyster Cult שכתבתי עליה לא מזמן בהקשר לסוף עונה 6. אחלה להקה ויש להם שיר ממש מתאים שנקרא "Don't Fear The Reaper " וזה ממש הזכיר לי את הימים הטובים של הסקוביז בתיכון
תשמעו את השיר !!! הוא מצויין !!!

IDOffryn

New member
704../images/Emo58.gif

לדעתי הרעיון הגדול מאחורי הפרק זה שבאפי לא תוכל לעזור לכולם(וגם שם הפרק help לדעתי מתפרש גם כעזרה וגם כהצלה) הרי בגדול התפקיד של באפי הוא להגן\להציל את העולם בפני הרוע ולפעמים לא משנה כמה היא תנסה היא לא תוכל לעזור... כי גם באפי לא יכולה לשלוט בכל הדברים בעולם.

symptoms

New member
מיה! אנחנו בגמילה מספוילרים!../images/Emo123.gif

מה את עושה בשרשור של העונה השביעית?!?!

B a n j o

New member
../images/Emo6.gif

היא לא מכירה את העונה? ומי לכל הרוחות זו ג´ניפר קפריאטי?

B a n j o

New member
בדיוק נזכרתי ../images/Emo58.gif 704

ראיתם איך ווילו שמה אבן על המצבה של טארה ? זה אומר שהיא עדיין קצת יהודייה בפנים למרות שזה לא מסתדר לי עם הקטע של להרוס את כל העולם
אבל זה היה כל כך עצוווווובב !!!
טאאאאאאאאררררהההההההה !!!!

../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 7x03, 7x04

לא מסתדר לך? למה יהודים לא יכולים להשתלט על העולם?
. הקטע עם המצבה זה קטע כל כך עצוב!! 704 זה אחלה פרק.. במיוחד שאתה יודע שניתן למצוא את האתר של הקאסי הזאת כאן. יש אתר כזה ממש עם השירים שהיו בסדרה :). ודרך אגב- Gnarl!! איזה יופי של שד! my friends brought me a little gifty! ואל.

למעלה