714

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
המממ ../images/Emo58.gif

טוב שזה לא היה אחד הפרקים המיותרים... ההלוויה של הכלב של מישל? קראש של רורי שלא נראה הגיוני בעליל? הם לא יכול למצוא משהו יותר מעניין כדי למרוח אותנו? אפילו קלוז אפ במשך 38 דקות על התינוק של ליז היה יכול להיות יותר מעניין (משהו בסגנון הקליפ של HOF
*נסקל בידי הדס ואיילת*). אפשר לסכם את הפרק בשיעמום אחד גדול... לא מעניין, לא מצחיק, לא שנון, לא מרגש... לא כלום. למרות זאת אי אפשר להתעלם מה-2 דקות האחרונות של הפרק... you're the man that I want to want... מתי פעם אחרונה שמענו את המשפט הזה? או שמא זו הפעם הראשונה?
אני בטוח שהמשפט הזה נאמר בעבר הלא רחוק
רק לא זוכר מתי ואיפה. אבל הוא כ"כ נכון. בקיצור, כנראה שהפעם לור וכריס באמת סיימו אחד עם השני... לא כ"כ עצוב למען האמת, אבל לפחות היא גילתה לו (וגם לעצמה) את האמת.. סוף סוף היא הייתה כנה. אני מניח שזה פותח דלת חזרה ללוק אם הוא רק יתעשת כבר ויתחתן איתה.. אתם יודעים, סוף טוב הכל טוב. מספיק עם החפירות. יאללה ביי.

Alaithlos

New member
שמישהו יעצור אותי!../images/Emo15.gif

התחלתי לקרוא! אבל עצרתי אחרי השורה שכתבת באנגלית על הסוף של הפרק. וטוב שלא המכשתי לדעתי.

hbam

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo160.gif../images/Emo73.gif../images/Emo112.gif../images/Emo205.gif

אמצעי בריחה מאיילת^^

hbam

New member
אה הא!! נזכרתי ../images/Emo123.gif

ראיתי את הפרומו לפני כמה ימים ושמה הראו אותה אומרת את המשפט הזה.... איי וין

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifmy heart will go on.../images/Emo6.gif

טוב אז פרק..אממ..מעניין. מישל סתם היה מטריד ולא מצחיק בכלל. קיוויתי שלור תהיה יותר רגישה לגבי מוות של כלב, בהתחשב בעובדה שלה יש אחד.
סוקי, בכלל.
זה היה כ"כ לא בדמות..היא ממש אוהבת לבשל יתר על המידה ולהשקיע כשהכי לא צריך..ופתאום אה, כן שאריות.:X לא יודעת, סתם היה מוזר. וקירק. מוזר שזאת לא עבודה..זה כ"כ שובר שיגרה..כ"כ!!
למרות שהחלק עם הטיפ כבר התאים ושיעשע משו.
אמילי וריצ'ארד היו סבבה. אין מצב שבעולם..פשוט אין סיכוי שבחורה אומרת לחבר שלה שיש לה קראש על מישהו אחר והוא כזה "זה נורמלי לחלוטין, למה שאני אכעס?" אין מצבבבבבבב!!! היא הסמיקה, גימגמה..דיברה כ"כ בטיפשות..אה, לא זה כלום, סתם קראש.
כן. זה היה ממש מוזר. וגם זה שרורי מייעצת ללור מה לעשות עם כריס ומתעניינת, הזוי משהו. איזה כיף שהם נפרדו, זה היה ממש עצוב.
אני כבר רואה את התגובה של אמילי!!
המשפט הזה היה כ"כ נכון..איזה כיף שהיא הודתה שהיא רוצה אותו..כ"כ תודה, כ"כ חיכיתי לזה כבר!! עכשיו, היא בצרות.
כי הוא לא בכיוון. כאילו, ברור לי שהוא רוצה אותה חזרה..אבל הוא ממש מתכחש. בלה. לא יודעת כבר מה יקרה..
רק שיקרה כבר. איזה עונה מעפנה.

hbam

New member
אוו כן... בקשר לשיר ^^ ../images/Emo58.gifון

הוא ניגן אותו ממש יפה נכון?

Alaithlos

New member
מה?! זה היה נוראי! ../images/Emo15.gif

חשבתי שאני מתה, מזה ההחלפת אקורדים האיטית והלא זורמת הזאת?!

DarkMagic18

New member
אחד הקטעים המשעשעים-../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

את תמיד תהיי בצד שלי
גם אם אוסיף סעיף מיוחד בתעודת לידה שלך לשנות את השם שלך להילדברג
זה היה מאוד גילמורי וחזק
מאוד רורי מצדה שיהיה לה קראש על הפרופסור החמוד
מאוד לא רורי מצדה לספר ללוגן על זה
כאילו, הבנו, אתם רוצים להוכיח שהיא יותר בוגרת מלורליי בעניינים של מערכות יחסים, כמה אפשר להגזים עם זה

Alaithlos

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אחד הטובים, והיותר גילמוריים שראיתי!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif מוזר,

אני דווקא די חיבבתי את הפרק.
לא היה מעניין מדי, אבל לא היה מעיק. המורה המחליף הזה חמוד!
ורורי כזאת אהבלה.
האוכל שסוקי הכינה נראה טעים.
והסוף היה ממש עצוב... זה באמת סוף ל"סיפור האהבה" הזה שנמשך כבר שבע עונות, וזה היה במקום ומשוחק נהדר. עד כמה שאני אוהבת את לורליי וכריס יחד, זה באמת נכון הדבר הזה. רק חבל שזה פותח דלת ללורליי/לוק.
לוגן צריך למות.

נערתו

New member
דעה ../images/Emo58.gif

דווקא נורא שמחתי שכריס ולורליי סופסוף יחד....לא מבינה את התסריט ההזוי הזה. חבל.

למעלה