WillowFreak
New member
../images/Emo58.gif714 במילה אחת...
WOW!!!!!! סוף סוף הצלחתי להוריד את הפרק!!!! א-ו-ש-ר!!! YAY!!! YAY ON ME!!! איזה פרק מדהים ומצחיק בטירוף!! הוא ממש הזכיר לי את באפי של העונות הראשונות...!! FUN FUN FUN כל ה-dating conversations שלהם..LOL בהתחלה עם ווילו באפי וזאנדר...: Willow: Buffy's got a date!! Xander:You stole my thunder!!
LOL גדול!! איזה מפתיע היה כל הסיפור עם ווד.. באמת שחשבתי שהוא איזה סוכן של הרוע! זה היה מגניב ביותר איך שהוא ובאפי נלחמו ביחד בערפדים.. וידעתי!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! שאמא שלו זו זאת שספייק רצח!!!!!!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! אנדרו החמודי הזה... איזה בובון!!! אני חייבת לציין את הסצינה בהתחלה בה ג'יילס גילה את הצד האבהי שלו כלפי באפי...I want more then that for you... מרגש ביותר. וזאנדר המסכן... כנראה שגורלו נחרץ והוא תמיד ישאר demon magnet תגידו... רק לי הפריע הכינוי שבאפי נתנה לקנדי...?? your new GIRLFRIEND
this CAN'T be happening... לא כיף לי... אבל ווילו נראית מאושרת איתה... אוףףףף.... ניגוד אינטרסים...
...I hate when that happen זה פשוט לא מסתדר לי... it's too soon... מה עם טארה?? כבר נשכחה?? אה??? אה??? מה עובר בראש האדמוני שלך, ווילו החמודה והמבולבלת שלי?? אה???? מה???
ושוב לזאנדר.... I'm turning GAY Willow!! GAY me up!!! lets go!! Gay me up!!!!
...! Buffy: and then you will be a male demon magnet Xander: but I'll need some stylish clothes ע-נ-ק!! אני חולה על העונה הזאת!!!!!
WOW!!!!!! סוף סוף הצלחתי להוריד את הפרק!!!! א-ו-ש-ר!!! YAY!!! YAY ON ME!!! איזה פרק מדהים ומצחיק בטירוף!! הוא ממש הזכיר לי את באפי של העונות הראשונות...!! FUN FUN FUN כל ה-dating conversations שלהם..LOL בהתחלה עם ווילו באפי וזאנדר...: Willow: Buffy's got a date!! Xander:You stole my thunder!!