714 במילה אחת...

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif714 במילה אחת...

WOW!!!!!! סוף סוף הצלחתי להוריד את הפרק!!!! א-ו-ש-ר!!! YAY!!! YAY ON ME!!! איזה פרק מדהים ומצחיק בטירוף!! הוא ממש הזכיר לי את באפי של העונות הראשונות...!! FUN FUN FUN כל ה-dating conversations שלהם..LOL בהתחלה עם ווילו באפי וזאנדר...: Willow: Buffy's got a date!! Xander:You stole my thunder!!
LOL גדול!! איזה מפתיע היה כל הסיפור עם ווד.. באמת שחשבתי שהוא איזה סוכן של הרוע! זה היה מגניב ביותר איך שהוא ובאפי נלחמו ביחד בערפדים.. וידעתי!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! שאמא שלו זו זאת שספייק רצח!!!!!!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! אנדרו החמודי הזה... איזה בובון!!! אני חייבת לציין את הסצינה בהתחלה בה ג'יילס גילה את הצד האבהי שלו כלפי באפי...I want more then that for you... מרגש ביותר. וזאנדר המסכן... כנראה שגורלו נחרץ והוא תמיד ישאר demon magnet תגידו... רק לי הפריע הכינוי שבאפי נתנה לקנדי...?? your new GIRLFRIEND
this CAN'T be happening... לא כיף לי... אבל ווילו נראית מאושרת איתה... אוףףףף.... ניגוד אינטרסים...
...I hate when that happen זה פשוט לא מסתדר לי... it's too soon... מה עם טארה?? כבר נשכחה?? אה??? אה??? מה עובר בראש האדמוני שלך, ווילו החמודה והמבולבלת שלי?? אה???? מה???
ושוב לזאנדר.... I'm turning GAY Willow!! GAY me up!!! lets go!! Gay me up!!!!
...! Buffy: and then you will be a male demon magnet Xander: but I'll need some stylish clothes ע-נ-ק!! אני חולה על העונה הזאת!!!!!

WillowFreak

New member
אאאאהה!! ../images/Emo58.gif715

!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG!!!!!!OMG !!!OMG !!! OMGOMG !!!OMG !!! OMG!!!OMG !!!OMG !!! OMG *נחנקת* *מנסה לנשום* *לא הולך לי...
* אההה!!!!! אאייי!!!! (נא לקרוא בצרחות התלהבות של ילדה קטנה...) הקוטלת הראשונה!!! איייי!!! (כנ"ל..) המדבר שלה!!!!! איייייי!!! (ע"ע "אאאייי" מספר 1) ספייקי שלי חזר!!!!! הספייק הרע שאני אוהבת!! זה מהעונה השנייה!!! ה-מ-א-ג-נ-יב, ספייק חולה הנפש!!!! נשבעת לכם כשהיה את הקרב הזה בינו לבין השד ההוא עם המוסיקה והאווירה הכיפית הזאת רקדתי בכיסא ועודדתי אותו "GO SPIKE!!! GP SPIKE!!!" הוא חזר!!!!!! כמה התגעגעתי!! אני הייתי בהלם! כל הפרק! כשראו את באפי במדבר (ייפיי דו!!) פלאשבאק לרסטלס! האושר... העונג... עכשיו אני ירחף כך היום, יזמר שירי מיוזיקל, יהלל את ג'וס, ירקוד סטפס למרות שאין לי מושג איך..ו.... אויי... יהיה מאושרת??
זה הציל לי את כל היום הזה... יש לי בקו"ם שוב...
(מה לא ידעתם??? אני הרמטכ"לית הבאה!!! הההההקשב!) ולא אכפת לי לחזור לבקו"ם היום!!! לא אכפת לי!! בכיף!!! בסבבה אגוזים וגם תות בננה!!! (טוב אני מתחילה להפחיד את עצמי אז אני אפסיק עם זה תיכף ומיד... אבל האושר!!!) *מזילה דמעה קטנה*
ספייקוש שלי חזר!!
הפלאשבק לרסטלס
ווילו וקנדי רבו!! (כיף לי כיף, כיף לי!!!) טוב... נעבור לניתוח "קצת" יותר רציני..
כמובן הדבר הראשון שמתי לב אליו זאת מלחמת ההתשה הנפשית של הראשון בפוטנציאליות.. הנאום של באפי, כולל זה שהיא נכנסה בכולם, היה מאוד במקום ואולי זה העיר את כולם מהשאננות שלהם. אני בתקווה שהבאה שתתאבד תהיה קנדי (אם ג'וס אוהב אותי...) הקטע הזה שבאפי צעקה שהיא משתמשת בכוח שלה בשביל לקבור אנשים במקום להלחם היה חזק ומצמרר ביותר. ווילו - שוב מתעסקת עם כוחות חזקים ממנה. כל פעם מטפטפים לנו קצת מווילו הרעה... האם זה סימן לבאות??? ימים יגידו. דון - נהפכת לבנאדם מפרק לפרק. YAY ON HER מגיע לה ח"ח.. האמת... קצת קשה לי עם זה... oh well ווד - נו... מתי הוא יכנס בספייק?? מה זה כל המתח הזה??? FIGHT!! קנדי - מגעילה ביותר. מה היא חושבת לעצמה? שהיא הבוס? זה שהיא מבוגרת מהאחרות לא נותך לה את הזכות לפקד על אף אחד!! ומה זאת החוצפה הזו?? איך היא מדברת לבאפי ולווילו?? שתמות כבר שתמות. ג'יילס - איפה הוא?? בכל הבאלגן הזה. השיא של כל השיאים מבחינת גילוי מקור הכוח של הקוטלת ואיפה הוא? The hellmouth - אמאל'ה!!
איך באפי תתמודד עם זה??

הייזל

New member
קודם כל "מזל טוב לגיוסך"../images/Emo3.gif

בהצלחה בצבא מי ייתן ולא תהיי פקידה ולא תאלצי לעשות עבודות רס"ר, מטבח או שמירות. מי ייתן ולא תצטרכי להכין למישהו עם ברזלים על הכתפיים קפה/תה/שוקו ולהיפך שמישהו יכין לך! מ ר ו ו ח ס פ ו י י ל ר ע ו נ ה ש ב י ע י ת אני מבינה שאת מצטרפת בזאת רשמית למועדון "לא סובלים את קנדי!".
ברוכה הבאה.

WillowFreak

New member
תודה ../images/Emo9.gif !!../images/Emo58.gif716

כבר הצטרפתי מזמן
הייתי בטוחה בסוף הפרק הקודם שהן יפרדו אבל ג'וס לא אוהבת אותי (tell me something I don't know....) והן ביחד...
ועוד מתמזמזות על הספה..!! למה היו חייבים להראות לי את זה?????? ווילו וטארה סבבה, בכיף!! אבל ווילו וקנדי???? הקיבה שלי רגישה קצת התחשבות!!

למעלה