707

Gal6

New member
../images/Emo58.gif אגב

ולכתוב משהו על הפרק עצמו ההצבעה של ג'ון (שאגב מזל שלא הוא עף בתור זה שהוסיף הכי הרבה) ("פאק יו" |מחזיק את הפתק|) לוקחת מקום שני אחרי ההצבעה של רוב קסטרנינו (או שמא זה צסט...) (למי שלא זוכר - "נהנהנהנה נהנהנהנה אה אה אה גוד ביי") סליחה על השני סוגריימים רצוף פשוט היה לי הרבה הערות וסנדרה המלכה. חוץ ממנה אני אוהב את ריינו התותח, אנדרו המאגניב וטיוואנה החמודה. איזה אפס רופרט איך הוא צעק על ג'ון בהתחלה. תינוק

axnholic

New member
שטויות../images/Emo58.gif

מאיפה אתה מביא את זה? עונה 7 ממש טובה. אתה יודע מה אני יקבל שזו לא העונה הכי טובה, אבל מתחת ל5? חוץ מזה שהפרק הזה היה מעולה, טוויסט חדש. אז מה אם זו לא עונה 1, תפתח קצת. 3 שבטים, רעיון גאוני (למרות שכבר חשבנו עליו). נכון שרופרט הגזים קצת בצרחות, אבל אפס? הגזמת ובגדול. רופרט הוא רופרט אתה לא יכול לפסול אותו ככה. אני לא יודע איפה היית בפרקים הקודמים אבל ג'ון ממש לא מוסיף המון, בסדר צחקנו מהטימטום שלו פעם אחת אבל הוא מתנהג כמו אידיוט כבר 7 פרקים.

Gal6

New member
סליחה../images/Emo58.gif

במקום 5 שורות שפוסלות כל מלה שכתבתי תבין שלכל אחד יכולה להיות דעה משל עצמו ודבר שני "אתה יודע מה אני יקבל שזו לא העונה הכי טובה, אבל מתחת ל5?" אהמ אתה לא ראית את עונה 5

axnholic

New member
רק הגבתי לא פסלתי

ושמעתי מספיק וראיתי מספיק על עונה 5

gah

New member
../images/Emo58.gif

כל אחד והדעות שלי אבל לפי דעתי הדעה שלך מטומטמת. בכל מקרה, בקשר לנאומים, מסכים הזה של ג'ון היה ענק, הזה של רוב סי היה ענק אבל אני חושב ששם למעלה נמצאים גם: "Next time you go to Vegas bet on black" של שון מ-4 "Jerri, jerri, jerri, the knock you keep hearing on your door, it's checkout time" של קולבי (2) וגם הנאום שג'רבס נתן בעונה הראשונה על למה הוא הצביע לקלי ואיך שהוא מקווה שהיא תזכה ותוכל לדחוף את כל הכסף בפנים של סוי ואז הוא נתו שתי טפיחות הלב, זה היה חזק.

gah

New member
../images/Emo58.gifתורי

במילה אחת: מדהים! זה היה פשוט מדהים, בפרק הזה קרו כל כך הרבה דברים שלא נראו מעולם. קודם כל, הטוויסט: רעיון ענק! מאוד אהבתי שהם קראו לעצמם האאוט קאסט, ידעתי שיחזירו אנשים וקיוויתי לראות את ברטון ומישל, לא ציפיתי שכל השישה יחזרו. לברטון היה אש בעיניים, ברטון היה רותח, וברטון, עדיין לא הפסיד שום תחרות בהישרדות שהוא השתתף בה. מעולם לא היו שתי מועצות בפרק אחד של שני שבטים שונים, כאילו, WTF, אף פעם לא חשבתי שאני אזכה להגיד כזה דבר בכלל. שדרייק הפסידו, רופ, קריסטה וסנדרה אשכרה באים ואומרים: בואו נשב דקה, תשכנעו אותנו למה כדאי לנו להשאיר אותכם....... מההה?! ממתי רואים כאלה דברים, ע-נ-ק. מורגן מכנסת ישיבת חרום ומחליטים להעיף את מי שלא יבוא ואז אוסטן תולה את המגבת. בית הדין - כל העולם ובעלו בטוח שג'ון עף ואופ, שון עף. דעה שלי? פחדו שהוא יתאחד עם ברטון. ובית הדין של מורגן, ואוו, אוסטן פורש, אף אחד לא מצביע, הלפיד שלו נופל על הרצפה, אחחחח הסמליות הסמליות... העונה הזו מצטיירת יותר ויותר כעונה הטובה בכל הזמנים, אפילו יותר מהעונה הראשונה (אבל את זה לא נדע עד הסוף). לפי דעתי הקולות של האוט קאסטס ילכו ככה: רייאן - ליליאן ליליאן - רייאן מישל - ברטון טריש - ברטון ברטון - מישל ושימו לב.... ניקול - ברטון אני לא חושב שלניקול יש קשר כל כך חזק עם ליל ואני די בטוח שהיא מבינה שמגיע לברטון. אם מישל תחזור גם, אני אהיה בשמיים, אני רוצה סוויטהארט! בכל אופן, פרק ענק לעונה ענקית.

Boran

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

פרק ענק. עונה ענקית. גל אתה זכאי לדעה שלך כמובן, אבל אני חייב לציין שאני לא מסכים איתה בכלל. הישרדות 7 עונה ענקית. נכון, הטוויסט לא הוגן יותר מדי, וקצת נוגד את חוקי המשחק בזה ששורדים שעפו כבר חוזרים, אבל שמע אי אפשר 7 עונות אותו דבר. זה היה טוויסט גאוני לדעתי. ומה לעשות, הפרק הזה סיכם יום אחד בלבד, לא שלושה כמו כל פרק רגיל. לכן מן הסתם לא יהיו יותר מדי דיבורים. מה גם שצריך להכניס שתי מועצות ותחרות בפרק אחד, אז מתי יהיה זמן ל-20 דקות דיבורים כמו בפרק רגיל?

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני או שכשג'ף אמר לאוסטין שהוא עוזב, לפי בקשתו ואז אמר "go home" בפרצוף ממש עצבני זה נראה לרגע כמו החוליה החלשה... אני כבר מת לראות את ג'ף ואוסטין נפגשים בתוכנית סיום.. מעניין מה יהיה לג'ף לומר לו..

gah

New member
../images/Emo58.gif

אוסטן נשאל בראיון למה הוא חושב שג'ף פחדן אז הוא ענה: "א, כי הוא פחדן...."

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 707 באמת פרק ענק אבל...

ממש הפריע לי שבמורגן לא הצביעו הרי ג'ף אמר שאין טעם לבזבז זמן ולהצביע כי כולם מציביעים לאוסטן אבל גם אוסטן צריך להצביע למישו ונראה לי שאסור להצביע לעצמך לא ? אז מישו היה מקבל קול אחד וזה די חשוב להמשך...

jt7785

New member
להיפך! ../images/Emo58.gif

מכיוון שהוא רצה לפרוש, אין טעם שהוא יצביע למישהו... הרי מי שהוא היה מצביע נגדו, זה לא באמת היתה כוונתו, ואז המישהו הזה באמת היה נדפק... אני ממש קיוויתי שאוסטן בכלל לא יצביע ושמחתי כשראיתי מה קרה. ככה אף אחד לא נדפק, וזה יצא מעולה. ובכלל, מי שפורש, לא מגיע לו אפילו להצביע.

jt7785

New member
ככה ../images/Emo58.gif

אין דפיקות לחינם. אם אוסטן כן היה מצביע, הו אז הייתי מתרגז.

axnholic

New member
נכון../images/Emo58.gif

באמת עדיף שהוא לא הצביע לאף אחד. אבל התכוונתי שזה לא בסדר מצד ג'ף, זה נוגד את חוקי הישרדות. זה לא שזה טוויסט או משהו ואז זה בסדר, זה עבירה על החוקים!

gah

New member
../images/Emo58.gifאתה יודע מה?

ג'ף היה כל כך עצבני על הפרישה הזאתי שזאת הייתה החלטה שלו ורק שלו, החלטה מוצדקת ב-100 אחוז, מארק ברנט אמר בראיון שהוא תמך בהחלטה של ג'ף מאה אחוז. לאוסטן לא הגיע להצביע, נקודה.

Boran

New member
לא רק זה ../images/Emo58.gif

לדעתי זה לא היה הוגן אם היו מכריחים אותו להצביע.

למעלה