707

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזה טוויסט מדהים. היה פרק מעולה. אני מקווה שמישל תחזור. יחד איתה אולי ברטון. חח ניקול היתה כ"כ שמחה לזכות בתחרות, הרי בתחרות היחידה שהיא אי פעם השתתפה בה היא הפסידה. כמובן כנ"ל לגבי ליל וראיין. ג'ון: WTF? למה הם השאירו אותו? הוא השחקן הבוטה וגס רוח ביותר שאי פעם היה בהישרדות. הוא התחיל ריבים קולניים עם כל אחד ואחד בשבט שלו, והוא גם השורד היחיד שכשהוא כתב את הפתק בטרייבל אמר "פאק יו!" למי שהוא הצביע לו. חרא, שיעוף מהר. וכמובן שהכל הצביע על זה שהוא יעוף אז היה ברור שהוא יישאר. זה הזכיר לי את הפינאלי, שהפרק ממשיך אחרי הטרייבל. הגעתי למסקנה שאני אוהב את מורגן יותר מדרייק. מי יש בדרייק? 1. רופרט תותח. 2. סנדרה תותחית. קריסטה שהיא חצי, כי היא די בסדר אבל לא תותחית כמו רופ או סנדרה. ג'ון החרא, שכמובן השבט האידיוט משאיר אותו. שון שדווקא די חיבבתי וגם הוא היה חצי כמו קריסטה. ומי יש במורגן? 1. סאבאג' תותח 2. קרנף (ריינו) תותח 3. טי מותק 4. דארה חביבה אוסטן ממש טמבל. הוא חזק פיזית, ולא שהשבט שלו רואה בזה איום- להיפך- גם השבט שלו מת עליו, וסירב להעיף אותו פעמיים למרות שהוא התעקש שהם יעיפו אותו. אז אם תוסיפו את החוזק הפיזי שלו, לזה שהשבט שלו ממש רוצים שהוא ישאר ואוהבים אותו, תקבלו סיכוי ודאי להגיע לפיינל 4. אבל האידיוט שם לעצמו מקלות בגלגלים. היה ממש מגניב איך שהעיפו את אוסטן, במועצה גלויה, בלי פתקים וזה. לדעתי ג'ף היה גאון בקטע הזה- כי הרי זה היה רעיון שלו, פה אף אחד לא אמר לו לעשות את זה. זה רק מראה איזה מנחה דגול הוא. פעם ראשונה שזה קרה. אהבתי גם את זה שג'ף השכיב את הלפיד של אוסטן, ומה שהוא אמר "בקרוב יצטרף אליכם חבר שבט חדש, ואני יכול להבטיח לכם שהוא ירצה לשחק את המשחק". ובכלל- כל מה שג'ף אמר במועצה של מורגן היה גאוני. סיכום: פרק מדהים, למרות שהיה הכי טוב אם ג'ון היה עף במקום שון החביב. אני מאמין שבפרק הבא מייד אחרי שיחזירו שני שורדים יתבצע האיחוד. בעולם מושלם: 1. מישל תחזור לדרייק. 2. בורטון יחזור למורגן. (באמת מעניין איך יקבעו מי יחזור לאיזה שבט... בורטון במורגן יכול להיות מאוד מאוד מעניין, אם כי לא הוגן פיזית.) 3. ג'ון עף ראשון ולא נכנס אפילו למושבעים. תארו לכם ג'ון כועס ושיכור בטרייבל האחרונה. אפילו לא יהיה סטייל סו, סתם יהיה דפוק. 4. השבטים יתאחדו, ואז יווצר השבט המושלם ביותר בתולדות הישרדות- שבט שבו אני אוהב את כולם. 5. קריסטה חברת מושבעים ראשונה. 6. פיינל 4: רופ, ריינו, סאבאג' וסנדרה. פיינל 2 סאבאג' ורופרט או סנדרה. סאבאג' מנצח.

jt7785

New member
ERIN

תשמע (או תשמעי, אבל אני אנסח את כל ההודעה בלשון זכר כי אני לא יודע...) יש לך דברים מעניינים להגיד, גם אם אני לא מסכים וגם אם כן, אבל אתה פה בקביעות... למה שלא תצטרף אלינו לפורום בתןר חבר עם שם משתמש?

amitooshacham

New member
707../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה. ה-45 דקות עברו כל כך מהר שכשהיה כתוב To Be Continued אני לא הבנתי מה קרה.. באמת המועצה של מורגן היה מאוד מעניין, לראות את ג'ף יורד על אוסטן, בצדק. הלוואי שהמקומות יהיו: 1 - סנדרה (משתנה בינה לבין קריסטה מדי פעם) 2 - קריסטה 3 - רופרט 4 - מקום רביעי שלי משתנה כמעט כל פרק, בין אנדרו, דארה, טיחואנה וריינו. כרגע מקום 4 שלי זה אנדרו. 5 - כרגע - טיחואנה. 6 - ריינו. 7 - דארה. 8 - לילאן (במקרה שהיא תחזור) 9 - ברטון (במקרה שהוא יחזור) 10 - ג'ון חוץ מג'ון, כל שבט "אאוטקאסט" יותר נמוך מהשורדים שנמצאים במשחק. מה לעשות, למדתי להכיר ולאהוב את השורדים (חוץ מג'ון!!). אגב, ירון: ניקול ריאן וליל לא מכירים את ברטון מישל וטריש! לכן, לדעתי מורגן יצביעו למורגן, ודרייק יצביעו לדרייק. לדעתי ההצבעות יהיו: ניקול - לילאן ריאן - לילאן לילאן - ריאן ברטון - מישל מישל - ברטון טריש - ברטון

Boran

New member
../images/Emo45.gif

ג'יי טי (איך קוראים לך?) כל הכבוד על הגישה

g.o

New member
../images/Emo58.gif

לא יצא לי בכלל להכיר אף אחד מהשורדים, בגלל זה ממש לא אכפת לי שכל אחד יעוף. ועוד שהשורדים מקבלים זמן מסך רוב הדברים שהם אומרים קשור להפסדים שלהם ולתחרויות. בינתיים גם אפשר לשים לב שאין חברויות אמיתיות בין השורדים (אולי קריסטה ורופרט .. אבל זה גם לא בטוח.) רוב השורדים שנבחרו משעממים ואולי בגלל זה ההפקה צריכה להמציא טוויסטים על מנת להסתיר את העובדה הזאת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 707

I'LL BE DAMN !!! פרק מדהים. מסוג הפרקים שעושה אותי שמח שאני לא קורא ספויילרים עתידיים. טוויסט מארץ הטוויסטים. ברטון וליל נראים כמי שמסוגלים עוד להשפיע על המשחק. אני מאמין שהם יהיו השניים לחזור פרק הבא. אוסטן - הללויה. הרכיכה בחוץ. אפילו לא הלכו להצביע על זה, וג'ף היה נראה ממש מאוכזב ממנו ובצדק. השכיב את הלפיד הכבוי כאות מחאה על ההתקפלות של אוסטן, ואפילו דברי פרידה לא היו לו. מצד שני דרייק הפתיעו אותי שזרקו את שון ולא את ג'ון. אולי הם מפחדים ששון וברטון (למרות הבגידה של שון בברטון) ייתאחדו שוב יחד וייצרו איזשהוא מרכז כח קטן בתוך השבט. אני בכלל הייתי מחזיר את מישל וניקול - כדי שיהיה על מה להסתכל כי העונה הזו לוקה בתחום הזה, למרות שהיא מפצה על זה באיכותיות שלה. אני כבר לא יכול לחכות ליום שישי הבא. אגב התחרות די ממוחזרת מעונה 5, אבל אני לא אשב ואבכה על זה, כי זה היה מותח וצמוד והיה מדהים לראות את כל הכלובים מלמעלה בצבעים השונים - זה נותן פרספקטיבה למה בדיוק הולך שם.

axnholic

New member
../images/Emo58.gif707

לפי דעתי הפרק הכי טוב בתולדות הישרדות או לפחות שווה לפרק בעונה 1. אני לא יודע מה להגיד מרוב הפתעה. בחסינות היה מצחיק לראות את הפנים שלהם כשכל מי שהעיפו חוזרים. כמו תמיד היה נחמד לראות את מורגן נכשלים, גם הכישלון של דרייק לא היה נורא כי רציתי שג'ון יעוף (מי אמר שמשאלות מתגשמות?). המועצה של דרייק לא הייתה מיוחדת במיוחד חוץ מזה ששון עף ולא ג'ון. אצל מורגן הסיפור היה אחר. קודם כל ג'ף ווידא שכולם מתכוונים להצביע לאוסטין (אחרי תחקיר ארוך למדי) ואז הוא פשוט כיבה את הלפיד שלו, הפתעה גדולה מאוד כי חשבתי שמורגן יעיפו מישהו אחר בגלל ה"חוזק" של אוסטין ואז ג'ף הניח את הלפיד, ממתי זה קורה??? אישית אני לא רוצה קריסטה תעוף, מגיע לה להיות בפיינל 4 (למה? כי אני אמרתי) לפי דעתי צריך להחזיר את ברטון ולילי כל השאר סתם חסרי חשיבות.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

או סוף סוף מישהו איתי! ולפחות יביאו טוויסט טוב אבל הם עשו משהו שאמנם משאיר אותך עם פה פעור בשניה הראשונה ("השורדים שעפו יהיו שבט שלישי") אבל זה בכלל לא ככה... הם כולה מתחרים כדי לחזור. בכלל זה לא פייר שכל השש שעפו בכלל יהיו במשחק לפני 6 שורדים שבמשחק עכשיו. זה כאילו שהרעיון זה "מי שגרוע במשחק ישרוד!" חבל לי על עונה שלמה של הישרדות

gah

New member
../images/Emo58.gif

וואו, אני ממש אבל ממש לא מסכים עם שניכם.. תמיד הישרדות היה ככה, שלושה הפסדים רצופים שוברים אנשים אין מה לעשות... תמיד אם היית מפסיד תחרויות היו מתבאסים כי אחרי הכל התחרויות קובעות מי עף... חברויות אמיתיות? למי אכפת? אנשים לא מעניינים? הישרדות 7 זאת אחת מהעונות היחידות שאני מוצא את עצמי מתחבר לכל כך הרבה אנשים, כל כך בצורתו שלו... רק בהישרדות 1,2 ו-3 הרגשתי אותו דבר וגם בהם היו לפחות אחד שלא התחברתי, פה אולי רק לניקול לא אבל לכל השאר אני ממש מחובר, שוב, בין אם זה לשנוא אותו\להעריך אותו\לאהוב אותו. אבל שוב, כל אחד בדעתו שלו... כמו שאני חושב שהעונה השישית היא הייתה העונה הכי פחות טובה של הישרדות ואתם חולים עליה...

Boran

New member
שמעו ../images/Emo58.gif

השורדים הראשונים שעפים מכל עונה בד"כ לא זוכרים אותם ולא ממש זוכים להכיר אותם באמת. פה מחזירים אותם ונותנים לנו אולי אפשרות להכיר אותם. נכון, לדעתי זה לא הוגן שעפו שני שורדים כדי ששניים שעפו כבר יחליפו אותם, אבל זה לא עושה את זה טוויסט גרוע. בעונה הזו אני מסכים שבהתחלה חוץ מרופרט לא היה אף שורד עם אופי ולא היה את מי לאהוב, אבל מפרק 5 בערך, התחילו להתפתח כ"כ הרבה אנשים. כמו שאמרתי כבר, אנדרו וריינו התגלו כאחלה אנשים, וגם סנדרה. ג'ון כמובן לדעתי לא היה צריך להיות בעונה הזו מלכתחילה. לדעתי העונה הזו ענקית. אתם כמובן זכאים לדעות שלכם, אבל קחו בחשבון שמי ששונא את העונה הזו יחסם מהפורום. (סתם סתם
)

g.o

New member
../images/Emo58.gif

לי נגיד אחרי המועצות השבטיות בהישרדות 7, אני לא מרגישה כלום כזה.. ובהישרדות 6 או בהתוכניות הראשונות כל העפה כזה התרגשתי. לדעתי האנשים בהישרדות 6 ממש היו מעניינים וחשבו שיהיה קשה להביא אנשים עוד יותר מעניינים כמו שהיו אז השקיעו בתחרויות בטוויסטים בקיצור בכל העטיפה החיצונית של הסידרה (פתיח יפה, ויש מעברונים בין השבטים).

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

באמת, הדבר היחיד שהיה לו איזה משמעות אצלי היה החברות של ליל וסקיני רייאן אבל שניהם כבר עפו... לא יודע, כנראה שהעונה הזאת לא מתאימה לאלה שלא משתגעים על "המשחק"- אסטרטגיות וכאלה. זה בטח הסיבה שלא אהבתי את עונה 4.

jt7785

New member
זה נכון גל אבל

הרבה פעמים יש אנשים ממש טובים שעפים מהר מידי... נניח האנטר שהיה ברור שהוא מעולה והוא עף מוקדם לאללה... אבל עזוב דוגמאות ישנות קח שתיים מפה - ברטון, שהוא ללא ספק חזק עף מוקדם (וצר לי, מגיע לו יותר מג'ון ומשון, מבחינתי גם מעוד כמה אבל אתם אוהבים אותם)... אז מה רע בזה שהוא יחזור? ונניח, שהיה מצליח לטריש, ורופרט היה עף מוקדם... זה היה כזה טוב אם הוא היה חוזר........ אני גם את האמת לא התלהבתי מהטוויסט יותר מידי (במיוחד כי הרסו אותו בפרומו) אבל אי אפשר להכפיש אותו לגמרי...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מישל לא חסרת חשיבות. היא הסוויטהארט של העונה. אני ממש ממש מקווה שהיא תחזור. ואגב, אהבתי את הקטע שג'ף אמר בפעם הראשונה בתולדות הישרדות לא "דה טרייב הז ספוקן" אלא "פור יור ווישז" ג'ף ממש כעס על אוסטן. ג'ף די מרובע בקטע של הישרדות. הוא מכיר את החוקים, ולא חושב איך אפשר לכופף אותם כמו השורדים. בריאיון איתו ג'ף אמר "בעונה הראשונה היתה איזו תחרות חסינות אישית. סוזן כבר יצאה מהתחרות. אחריה יצא ריצ'ארד, ואני רואה אותו בא אליה ואומר לה "נו, אז למי אנחנו מצביעים היום?" ואני חשבתי- רגע רגע- למי "אנחנו" מצביעים היום?!" ג'ף כמובן היה בשוק מהעובדה שבריתות קיימות, ולא סלח לריצ'ארד על זה עד שלב יותר מאוחר במשחק. ג'ף מאוד סטרייט עם המשחק. הוא אוהב שמשחקים כמו החוקים. בריתות עיצבנו אותו עד שהוא התרגל לעובדה שהן חלק אינטגרלי מהמשחק; שבט שמפסיד בכוונה מעלה לו את הסעיף; והחידוש האחרון, אוסטן, ממש הכעיס אותו, ואני יכול להבין אותו.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif707

יש לי דבר קטן אחד להגיד. לא עושים דבר כזה!!!!!!!!!!! הכוונה היא שלא קוטעים דבר כזה מותח באמצע. לחכות עוד שבוע? אני אצא מדעתי!!!!!!!!! לא יאומן היה כזה מותח בצורה לא רגילה (לא משנה שנדהמתי שהם העיפו את שון המטומטמים ולא את ג'ון. אידיוטים) וקטעו לנו את זה באמצע?? למה מה עשינו רע?? למישהו יש מכונת זמן במקרה?

g.o

New member
../images/Emo58.gifלמה רק לי זה לא שולח הודעה

למה שמורגן לא יעפו את אוסטין, הרי הם לא צריכים את הכוח שלו כי באיחוד זה אישי.... זה לא שהוא מספק להם אוכל או משו, הוא סתם בכיין מעצבן. ואם אתם רוצים לראות פנים של נוקמים אמיתיים תראו "פארדייז הוטל".

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

פרק רע אני מסכים עם ארין. זוכרים שפעם בהישרדות היה קשרים חברתיים? מה היה בפרק הזה? מועצות שבטיות בעיקר. העונה הזאת אגב, ירדה מתחת לעונה 5 כעונה הכי גרועה בתולדות הישרדות. טוויסט מיותר, אבל זה בסדר כי העונה כבר מבוזבזת, מצידי שימשיכו להאכיל אותנו טוויסטים. הכי מאכזב מצד מיסטר מארק זה שאם יש לו עונה עגומה אז הוא ימלא אותה בטוויסטים כדי שלא נתאכזב. ככה אתה מחזיק מאיתנו? כאלה טיפשים? ועוד אלה שנשארו לראות 7 עונות.. לא יודע, שהעונה השמינית תחזור להיות הישרדותית ואם אין עוד מה לעשות כבר עדיף לתת לתכנית זריקת הרדמה במקום לתת לה להמשיך להתעוות בכאבים.

למעלה