ƒlameStriker
New member
../images/Emo58.gif701../images/Emo58.gif
פרק משובח ! פרק בכורה שלא יבייש עונות קודמות, לדעתי. עם כל הטקסטים הצפויים, המשחק המשובח והעוצמתי של כל הקאסט פשוט מענג ! הם השתבחו כמו יין טוב עם הזמן...
עוד כשעקבתי אחרי הספוילרים, הייתה לי ציפייה מאוד גדולה לפרק הזה ועדיין יש לי ציפייה לעונה הזאת. קשה להגיד, רק מפרק בכורה, שהעונה תהיה מצוינת, אבל יש לה סיכוי טוב מאוד להיות טובה. אהבתי כ"כ הרבה פרטים בפרק, היו בו כל כך הרבה סממנים "סופרמניים" שבלטו בכוונה אך הבולט ביותר הוא כמובן השמש הצהובה של כדור הארץ שמרפאת את קלארק, הכאב שקלארק מביע על זה שכמה שהוא גדל עם אנשים "רגילים" ולא קריפטוניים, הוא עדיין מרגיש לא אנושי. הקרע הזה שהוא מרגיש מאז ומתמיד, הוא מביע את זה באופן כל כך חד וכואב. זה פשוט קשה לראות. אבל הוא סופרמן 
כמו תמיד, כמו שאנחנו יודעים ומוכחים כל פעם מחדש, בחירת השירים בסדרה פשוט מצוינת. הארבע דקות האחרונות של הפרק עם הליווי של השיר המדויק הזה מבחינת מילים, הקטע שקלואי שורפת את תעודת הפטירה שלה, הקטע שמכניסים את לקס לכלא והוא מביט בתמונה שלו עם לאנה וכל פעם יש חושך על התמונה ופעם אור. הניגודיות הזו מרשימה. הכל מחושב מאוד. תענוג.
וסוף הפרק כמובן היה הכי צפוי: לאנה בחיים ! ואיך לא, היא מתחבאת בסין ! עם פאה בלונדינית.
לסיום, הפרק היה מלא קטעים צפוים ודי מאולצים אבל הנקודות שציינתי באמת הרשימו אותי באופן אישי ונהנתי מכל דקה!
כמו שאמרתי קודם, קשה להגיד איך העונה תהיה, אבל לדעתי היא תהיה טובה ולא תאכזב הרבה. כמובן שאני צופה שיהיו פרקים חלשים פה ושם אבל רובה תראה התקדמות לעבר משהו טוב. 
פרק משובח ! פרק בכורה שלא יבייש עונות קודמות, לדעתי. עם כל הטקסטים הצפויים, המשחק המשובח והעוצמתי של כל הקאסט פשוט מענג ! הם השתבחו כמו יין טוב עם הזמן...
Martian Manhunter: While your Humanity is your greatest strenght, it is also your greatest vulnerability. Clark: It's part of who I am. and It's who I wanna be. I am proud that I was raised to care about people and I am not gonna apologize for it anymore.
סוף כל סוף הוא הגיע להבנה הזאת !! סופרמן ! בנוסף לציטוט הזה, היו עוד משפטים בתסריט שהיו מאוד עוצמתיים. אהבתי מאוד את המונולוג של לקס אחרי שקארה הצילה אותו, האופן שבו הוא מתאר אותה כמלאך לבן שמאיר ואיך שהוא עם דמעות בעיניים- פשוט אדיר. פשוט משחק משובח. ואין מה לומר לגבי טום וולינג: הוא השתפר פלאים מבחינת משחק והבעת רגשות. איך שהוא משחק את ההפך הגמור של קלארק, את ביזארו, כל כך מלא רוע מלא עוצמה ואימה. פשוט תענוג לראות את ההתקדמות. דברים שהיו מעצבנים קצת היו הדברים המאולצים כמו הקטע שקלארק הציל את הילד והאבא רק בעזרת ראיית החום. אין מצב שנהר שלם ייעלם ככה. עם כל זה שלקארק יש כוחות, יש לו גבולות. זה פשוט קצת עצבן אותי, אבל לא נורא. קטע נוסף שעיצבן אותי באופן שבו הוא נעשה והמהירות שבו הוא בוצע היה הקטע שלקלארק נודע שקלואי מתה ומרוב תדהמה וייאוש, הוא שומע אותה בועטת וצועקת ומיד בא להציל אותה. חבל שעשו את זה מהר מידי. לא נתנו לנו לראות עיכול כלשהו של הדברים. לא הספיקו להכריז את מותה, וכבר היא חזרה לחיים. קצת מעצבן. מבחינת בימוי ומבחינה קולנועית היו באמת קטעים מרשימים, כמו הקטע שקלארק מתרפא מהשמש אחרי שביזארו מעיף אותו, כל קרני השמש הקטנות שמרפאות לו את הפצעים ונוטעות בו כח... קטע יפהפה.