701

ƒlameStriker

New member
../images/Emo58.gif701../images/Emo58.gif

פרק משובח ! פרק בכורה שלא יבייש עונות קודמות, לדעתי. עם כל הטקסטים הצפויים, המשחק המשובח והעוצמתי של כל הקאסט פשוט מענג ! הם השתבחו כמו יין טוב עם הזמן...
עוד כשעקבתי אחרי הספוילרים, הייתה לי ציפייה מאוד גדולה לפרק הזה ועדיין יש לי ציפייה לעונה הזאת. קשה להגיד, רק מפרק בכורה, שהעונה תהיה מצוינת, אבל יש לה סיכוי טוב מאוד להיות טובה. אהבתי כ"כ הרבה פרטים בפרק, היו בו כל כך הרבה סממנים "סופרמניים" שבלטו בכוונה אך הבולט ביותר הוא כמובן השמש הצהובה של כדור הארץ שמרפאת את קלארק, הכאב שקלארק מביע על זה שכמה שהוא גדל עם אנשים "רגילים" ולא קריפטוניים, הוא עדיין מרגיש לא אנושי. הקרע הזה שהוא מרגיש מאז ומתמיד, הוא מביע את זה באופן כל כך חד וכואב. זה פשוט קשה לראות. אבל הוא סופרמן :)
Martian Manhunter: While your Humanity is your greatest strenght, it is also your greatest vulnerability. Clark: It's part of who I am. and It's who I wanna be. I am proud that I was raised to care about people and I am not gonna apologize for it anymore.​
סוף כל סוף הוא הגיע להבנה הזאת !! סופרמן ! בנוסף לציטוט הזה, היו עוד משפטים בתסריט שהיו מאוד עוצמתיים. אהבתי מאוד את המונולוג של לקס אחרי שקארה הצילה אותו, האופן שבו הוא מתאר אותה כמלאך לבן שמאיר ואיך שהוא עם דמעות בעיניים- פשוט אדיר. פשוט משחק משובח. ואין מה לומר לגבי טום וולינג: הוא השתפר פלאים מבחינת משחק והבעת רגשות. איך שהוא משחק את ההפך הגמור של קלארק, את ביזארו, כל כך מלא רוע מלא עוצמה ואימה. פשוט תענוג לראות את ההתקדמות. דברים שהיו מעצבנים קצת היו הדברים המאולצים כמו הקטע שקלארק הציל את הילד והאבא רק בעזרת ראיית החום. אין מצב שנהר שלם ייעלם ככה. עם כל זה שלקארק יש כוחות, יש לו גבולות. זה פשוט קצת עצבן אותי, אבל לא נורא. קטע נוסף שעיצבן אותי באופן שבו הוא נעשה והמהירות שבו הוא בוצע היה הקטע שלקלארק נודע שקלואי מתה ומרוב תדהמה וייאוש, הוא שומע אותה בועטת וצועקת ומיד בא להציל אותה. חבל שעשו את זה מהר מידי. לא נתנו לנו לראות עיכול כלשהו של הדברים. לא הספיקו להכריז את מותה, וכבר היא חזרה לחיים. קצת מעצבן. מבחינת בימוי ומבחינה קולנועית היו באמת קטעים מרשימים, כמו הקטע שקלארק מתרפא מהשמש אחרי שביזארו מעיף אותו, כל קרני השמש הקטנות שמרפאות לו את הפצעים ונוטעות בו כח... קטע יפהפה. :) כמו תמיד, כמו שאנחנו יודעים ומוכחים כל פעם מחדש, בחירת השירים בסדרה פשוט מצוינת. הארבע דקות האחרונות של הפרק עם הליווי של השיר המדויק הזה מבחינת מילים, הקטע שקלואי שורפת את תעודת הפטירה שלה, הקטע שמכניסים את לקס לכלא והוא מביט בתמונה שלו עם לאנה וכל פעם יש חושך על התמונה ופעם אור. הניגודיות הזו מרשימה. הכל מחושב מאוד. תענוג. :) וסוף הפרק כמובן היה הכי צפוי: לאנה בחיים ! ואיך לא, היא מתחבאת בסין ! עם פאה בלונדינית. :p לסיום, הפרק היה מלא קטעים צפוים ודי מאולצים אבל הנקודות שציינתי באמת הרשימו אותי באופן אישי ונהנתי מכל דקה!
כמו שאמרתי קודם, קשה להגיד איך העונה תהיה, אבל לדעתי היא תהיה טובה ולא תאכזב הרבה. כמובן שאני צופה שיהיו פרקים חלשים פה ושם אבל רובה תראה התקדמות לעבר משהו טוב. :)

aerynsun

New member
זהו שהפרק היה כל כך צפוי לי ספוילר 7X1

מונולוגים צפויים. די איכזב. אבל סממני סופרמן היו טובים באמת. הפרק נראה כמו עוד פרק באמצע העונה... הסידרה מדרדרת. נקווה שיהיו פרקים יותר טובים.

aerynsun

New member
דרך אגב הקרדיט . ספוירל עונה שביעית

לא אותו דבר. עד עונה שישית קריסטין היתה שניה ואחרי זה מייקל. הם החליפו את זה השנה. מישהו כתב שהיו בעיות מאחורי הקלעים...מוזר.

SharoNofit

New member
כן גמני שמתי לב לזה...

באמת מוזר שפתאום עכשו שינו את זה...
אבל לא נורא זה עדיין ברור שהיא כוכבת ראשית.

Smallville 07X01 - ../images/Emo58.gif

כן כן חבריא, לא זה לא עוד טיזר או שטות אחרת כלשהי. ראיתי לפני שעה את הפרק במלואו. לא, לא דודות ולא נעליים. אני פשוט לא בארץ, אני בארה"ב (סן פרנסיסקו, קליפורניה - למי שבאמת מעוניין לדעת) . למי שלא מכיר אותי, אני כותב ידוע ומוכר יותר בעיקר בפורום "סטארגייט", ומקווה שלאף אחד לא איכפת שהרשיתי לעצמי לפתוח את שרשור תחילת העונה..
אל דאגה, אני מזהיר מראש בפני ספוילרים ; (הרחבה וביקורת אישית לגבי הפרק למטה...) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ובכן, אז ככה - באופן כללי, פרק טוב. פחות התלהבתי ממנו ברמה האישית, כנראה בגלל שסוף סוף משאלת ליבו של אבא שלי התמלאה והתבגרתי..
but lets talk buisness..
נחשו מי מנצח בסוף בקרב בין קלארק ל"ביזארו"...
דרך מעניינת ביותר לדרך שבה קלארק ניצח בעזרתו של הבחור הקריפטוני ההוא כהה-העור (לא רוצה לומר "כושי", לא נעים..
), מעניין שיש מצב שזו פעם ראשונה (זהירות - ספוילר אפשרי ->) שקלארק מבין את מקור כוחו - השמש הצהובה (אני האמת לא זוכר כבר אם היה אזכור קודם בסדרה לנושא זה, תקנו אותי אם אני טועה) . בכל אופן, הבנתם את הרעיון..
הלאה... (זהירות - ספוילר אפשרי...) קלואי באופן מפתיע אכן מתה, אבל באופן "מפתיע" יותר חוזרת מן המתים בדרך שאכן נותנת אחלה של סימני שאלה (בכוונה לא נכנסו לזה יותר מידי, יפה שייתנו לזה "המשך יבוא" שכזה בהמשך העונה וכו'..). לויס מעצבנת (אותי) כהרגלה, חבל שהסכין הזאתי לא עשתה את עבודתה כהלכה הפעם (דעתי האישית בלבד, וכן, אני יודע שהיא לא יכולה למות, בגלל הדמות שלמעשה ממשיכה לחיות, בלה בלה בלה . . . ). לקס פחות נראה לעין בפרק, וקטע ה"Redemption" שלו כבר מתחיל טיפה לעייף (אותי לפחות, שוב, ברמה האישית), אבל בסוף הפרק (זהירות - ספוילר אפשרי ->) הוא נכנס לא פחות ולא יותר לכלא, אזוק, כשאשמת "הירצחה" (כן כן, לא סתם "גירשתי" את "הירצחה", פרטים בהמשך, והמבין יבין..) של לאנה לאנג/לות'ור מרחפת מעליו כתסריטאי לא מקורי ביום שמש בהיר.. ליונל יקירנו נראה לרגע קט בלבד נגרר ע"י מישהו, לא ברור מי או מה, יש לי את הספקולציות שלי, אך לא ארחיב בהם כעת, סתם כי לא בא לי. (זהירות - ספוילר אפשרי...) דמות בלונדינית שיודעת לעוף הופיעה מפה לשם בפרק, הצילה/לא הצילה דמויות מסוימות, והופיעה בפתיח יחד עם הבלונדיני ההוא שחם על התחת של קלואי וחברה בפועל כמדומני מהעונה הקודמת, מה שרומז על פעילותם השוטפת לעונה הקרובה. אגב פתיח, אוקסימורון משהו - אבל בלטה בהיעדרה באופן מפתיע ממנו - אנט אוטול, AKA "מרת'ה קנט", AKA "אני הולכת להיות סנאטורית בוושינגטון, או שסתם החליטו מפיקים של סדרה מסוימת שמיציתי את עצמי בסדרה מסוימת וסידרו לי פרישה מוקדמת עם אפשרויות חזרה כשחקנית אורחת, למי אני שולחת קו"ח ? . ." ולסיום, למי שחשב ששכחתי (זהירות - ספוילר אפשרי ->), לנה לאנג יקירתנו מגיחה בפיאה בלונדינית מאוד לא אמינה, בקצה השני של העולם, geograficly speaking, מעניין כמה זמן ייקח לה לחזור חזרה לקנזס, פעם קודמת זה לקח לה פחות מפרק.. אז זהו, זוהי חפירתי להערב (כאן 22:30 עכשיו..
), מקווה שלא יצנזרו את דבריי כאן, אל תגידו שלא הזהרתי מפני ספוילרים, מקווה שעניינתי ת'תחת למישהו. עד הפעם הבאה - אדרקולוס (ש"יושב בסן פרנסיסקו על המים..."
)

slayer510

New member
תודה../images/Emo58.gif

הבחור הקריפטוני, כהה- העור הוא לא כושי, לפי מיטב ידיעתי. הוא לטיני!

זה לא קפה שחור! זה קפה אפרו אמריקאי!

וסטארגייט זאת סדרה סגידה לאללה... מסיכמה איתך ברוב הדברים, אבל בתכלס זה פרק חביב לאללה

yafufa88

New member
משהו שלא הבנתי..

לקס הודה שהוא הרג/ניסה להרוג את לאנה? (כי לא הבנתי את מה שהוא אמר לאישה הזאת, אבל כן הבנתי שהוא אמר שהוא מסגיר את עצמו)

handlessman

New member
שבאה אליו למשרד לקחת אותו לחקירה...

יש מצב שזאת הייתה הפרקליטה שלו.

למעלה