6X22

Jason2

New member
../images/Emo58.gif622

פרק לא טוב, על פרק כזה אפשר לסלוח באמצע העונה אבל לא על פרק סוף עונה. הפרק היה עשוי לא טוב, היה צפוי ומשאיר טעם רע בפה. פרק סיום עונה צריך להשאיר את הצופים עם ציפייה לעונה הבאה, בין אם זה במתח או לחילופין בסגירה טובה יותר של עונה שלמה. שני הדברים לא היו כאן,זה היה לגמרי סתמי. להתראות בעונה הבאה (ניתן צ'אנס, בכל זאת שש עונות עברנו כבר).

tallywood

New member
Couldn't agree more../images/Emo58.gif

for some reason- the tension, the drama was missing the episode was so vague. all of the scenes were Rory/Lorelai and it seemed like the Palladino's tried to squeeze in as much as possible in 45 minutes. it does'nt work that way. the viweres saw the breakup coming way before but i was hoping it would be more dramatic, and it seems like Luke was just a puppet or a chaacter to add some color to the scene, but not really a part of the drama. Logan- Rory- yeah he's leving / coming back who cares, he just left u for an adventure in south america without thinking of the consequences and now all of a sudden he's askin her to beg him to stay, PLZZZZZ where was Kirk? what;s with the town's troubadors? isn't it a closure for season 1's ending? Chris? the only shining light in this episode- finally finally he's playing a significant part that will have the viweres wanna explore more. so The Palladinos are gone- next year we'll miss the wit, sarcastic humour of the show and who knows if it goes like that for an entire season the best thing would be to cut it before the viewers get tired.

GinGerit

New member
לא לגמרי מסכימה

אני אהבתי את הפרק, אבל באמת השאיר טעם רע בפה...

shanistern

New member
אוה, מיי, גוווודדדד../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב. חוץ מהקטעים עם הטרובדורים, (שמתם לב לקלואי מ-24?) למרות שאני לא ממש סגורה על לוגן-רורי, היה די עצוב שהוא עזב וכריס ולורליי- גם פה אני קרועה- מי עדיף לה לדעתכם? כריס או לוק??

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

כריס עדיף.....שהיה נעלם בעונה השניה ולא חוזר.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין בשוק... בגלל זה אני אפילו לא יכולה להגיב. אהבתי שההתחלה והפרק היו ככה שהיא שוכבת עם עיניים פתוחות ולא יודעים שהיא ערה. היא נראה כ"כ עצובה... כ"כ מתחשק פשוט לחבק אותה ולתת ללוק מכה על הראש!! עצוב. פשוט עצוב!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

חוץ מהחלק שלתת ללוק מכה על הראש.
טוב שזה לא מלא גם באשמתה! לא היה לו מושג בכלל מה הולך.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif אני לא מאמינה שאני מסכימה

לזה..פשוט לא. אני פשוט השתעממתי בשני הפרקים, עד ממש..אתם יודעים..ל-10 דקות האחרונות? אני לא מאמינה שזה פרק סיום העונה. ואני לא מאמינה שזה מה שהם עשו.

קרדית

New member
על מה אתם מדברים? היה פרק מעולה

העונה השישית כולה היתה מעולה, אז אומנם כבר אין שנינויות כל חצי דקה, כמו בשתי עונות הראשונות, אבל יש עלילה מענינת ומרגשת. הפרק האחרון, כאמור, היה מעולה. הקטע שההתחלה והסוף היו בדיוק אותו דבר - לורליי מתעוררת משינה, מביטה במבט עצוב למצלמה, מבט שכבר עייף מלהיות מיואש, ותוהה מה יהיה על חייה. רק שבין ההתחלה של הפרק לסופו, הספיקו לקרות כמה דברים בחייה: היא הבינה סופית שלוק לא מתכוון להתחתן איתה בקרוב, ושוב (כמו בכל סוף עונה, וזה דווקא כן קצת מעצבן) היא הבינה שיש לה רגשות לא פתורים אל כריס (ההו כה חתיך). חוץ מזה, לוגן עוזב ללונדון ומשאיר את רורי לבד (אבל לפחות בדירה המעוצבת והשווה שלו. בלי צורך לשלם שכר דירה!). האמת, הקטע עם רורי ולוגן היה פחות עצוב, כי העובדה שהיא נשארה בדירה שלו וכו', הבהירה שהם לא נפרדו, אז נכון שיהיה הרבה יותר קשה עכשיו (ומי בכלל סומך עליו שהוא לא יתאהב במישהי אחרת ויבגוד/יעזוב אותה), אבל עדיין אנחנו יודעים שהוא מתכוון לבוא בחגים, ושכל הנסיעה היא רק לשנה אחת. אז יש תקווה לקשר ביניהם. והטרובדורים. הטרובדרים היה קטע ענק, למרות מה שנאמר פה. גם כי חלק מהאנשים ששרו ברחוב/מדשאה היו זמרים מלהקת סוניק יות' (להקה מוכרת ונחשבת), וגם כל הרעיון שעמד מאחורה (אנשים, בכל העולם, מוכנים לעשות הכל כדי שיגלו אותם, ושהם יהיו מפורסמים). חוץ מזה היו שירים מגניבים, בעיקר אלה שחשבתי שאף אחד לא מכיר חוץ ממני. מה איתכם אנשים, זה מגניב לאללה, ושובר את השיגרה של הסדרה. בקיצור, א-ה-ב-ת-י. כמו שכבר אפשר להבין..

hbam

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

הזאת ששיחקה את הטרובדורית מחוץ למסעדה של לוק... וראו אותה שרה ומנגנת :O זאת קלואי מהסדרה 24 XDXD כ"כ לא מתאים לה... זה מדהים :) למרות שכשהיא ענתה לטיילור היא נשמעה בול אותו דבר :p האפאתיות שלה...
קלואי :))) בלה כן.. חוץ מזה, פרק לא משהו. ואני לא מאמין שהיא שכבה עם כריס
אם כן היא זונה. לא מתאים. :( מישהו יודע מתי תצא העונה השביעית? :\

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שוב פעם לא אהבתי תסוף..... חבל!! אבל הקטעים על לוגן ורורי כאלה קטעים יפים חמודה הרורי הזאת על המסיבה שהיא אירגנההההה זהו אז נגמרה לה עוד עונה.... אני מאוכזבת מלוק ..

dalida1988

New member
וואי כל כך מוקדם לשאול את זה

עדיין יש ויכוחים מי בכלל יכתוב את הפרקים.. ורק השבוע הסתיים בארה"ב יש מלאא זמן חבל על הפרק הזה פשוט ככה

למעלה