6X21

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif *אנחת רווחה*

בשניות המעטות עד שנפתח הלינק ,חששתי מאוד שזאת קלואי... למי איכפת ממיילו ? :) סורי. באמת שחששתי לקלואי, אחרי שבצורה יפה "העלימו" אותה כעשרים דקות לפני סוף הפרק הקודם, ולא פתרו את זה , די חששתי. אם היו נפטרים מקלואי הפרק - זה היה עצוב, אבל אפקטיבי , ואמיץ מאוד מצד היוצרים. מיילו, שיבלה לו בנעימים עם 72 הבתולות שלו :)

The Human

New member
ד"א... ../images/Emo58.gif

אם תשים לב טוב במהלך דקות הסיום של הפרק.. אחרי שהוא כבר חטף את הכדור בראש... הוא גם הצליח להזיז את היד שלו כשנאדיה הייתה לידו ונקראה ע"י הטרוריסט הסיני לעמוד...
.. מסתבר שגם לשחק את המת הוא לא יכול..
אם לסכם את הפרק הזה נראה שהתסריטאים קצת איבדו בערך כל הגיון בריא.... איזה טרוריסט שפוי ייקריב את החיילים שלו בשביל להוציא ילד ממקום שמור כשהוא יכול להוציא בכוח ובעינויים את מה שהוא רוצה כשיש לו את מי שהוא רוצה (ובמקרה הזה פיליפ - ראה ערך מקרה פאייד\מוריס או'בראיין)? ובכלל המוות של מיילו הזוי משהו.. הם אמרו מלכתחילה שאין בכוונתם להרוג הרבה אנשים אלא רק להוציא את ג'וש משם.. אז בשביל מה היה צריך להרוג אותו ועוד כשהוא לא היה חמוש? ובעוד כשג'ק יורה עליהם אז הם לא מחסלים אותו? נו באמת... בקיצור.. אם הייתי מתחיל לראות את הסדרה מהפרק הזה לא הייתי חוזר לראות אותה.. מצד שני קראתי ספויילרים מאתר מאוד אמין (שגם גילה את התסריט של הפרק הזה באופן מאוד אמין כמו בפרקים קודמים) ויש משהו מאוד מעניין בסיום העונה הזו (על אף שהיא כבר הזוייה וחסרת הגיון ברמות מטורפות) שאני אהיה חייב לראות.. אז בכל זאת אני ממליץ לכם להמשיך לעקוב..

dbsk

New member
../images/Emo58.gif איזה חוסר צומת לב!

אם אתה תשים לב תראה שהיד שלו הייתה על הברך שלה והיא קמה ואז היד זזה! מיילו
יש משהו הזוי בפרק, אבל אני מקווה שיש סיבה מספיק טובה להוציא משם את ג'וש. מה הבעייה להקריב כמה חיילים סינים?? לא חסר סינים בעולם...
סתם, אני צוחקת...

The Human

New member
../images/Emo58.gif + מש"ש - רמז קטן..

אם תשימי לב... הוא מחזיק את היד שלו באוויר חצי שנייה ואז מזיז אותה למטה ובמקום שהיא תנחת באופן טבעי וישר על הרצפה הוא מכופף אותה.. ונ.ב. מדובר בסי טי יו... מילא נגיד בעונה השנייה ובעונה החמישית הפריצות עוד היו איכשהו הגיוניות (ומתוחכמות הרבה יותר)... אבל דרך הביוב???? אתם באמת חושבים שאף ממסד פדרלי-ממשלתי-צבאי לא היה חושב על זה?? מאיפה הם מביאים את השטויות האלה..? ובנוגע לרמז של מה שלא שודר: ממה שקראתי.. יש סיבה מספיק טובה עבור פיליפ בכדי להוציא את ג'וש משם.. (לא עבור הסינים שיכלו לקצר את התהליך די בקלות)

Y. Welis

New member
כן. לא מהטובים, חוץ מהסוף ../images/Emo58.gif

שהאקשן השתפר קצת, ודמות מהעבר (האבא) חזרה סוף-סוף (כמו שציפיתי שיקרה). על אמינות כבר קשה לדבר: הבלונדה של סגן הנשיא היתה יכולה לספר למאהב שלה בטלפון את הדברים שהוא רצה לדעת, במהלך שיחה מתוכננת; ג'ק אמור להישלח למעצר מחוץ ל-CTU; הדואטים הרומנטיים בין מוריס לקלואי ומיילו וההיא די מעייפים כבר, ומה עם גלאי החום בתמונות הלוויין? למה הם לא הראו שהבניין ריק? ומדוע שמכריזים על lockdown אין דלתות פלדה שיורדות אוטומטית? אבל עדיין זו עונה טובה יותר מהרביעית. אבל אולי פחות מהחמישית. זה הזמן שצריך עוד לשרוף (ובפרק הבא) לקראת המרתון הסופי של 23-24.

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif6X21../images/Emo58.gif

האמת שהעונה השישית, עם כמה ש-24 כבר מזמן הדרדרה, עולה על העונה החמישית והרביעית. לא יודעת - אולי כבר התרגלתי לזה שהורגים דמויות מפתח על ימין ועל שמאל, בלי סיבה הגיונית, סתם כדי לנסות לזעזע כמה שיותר. האמת? אני אהיה יותר מופתעת אם לא יהרגו דמויות "חשובות". נניח. או אם ג'ק ימות. אבל לא הורגים סוס מנצח, נכון? אה... ואם כבר יוצרי הסדרה התחרפנו לגמרי... אולי שיחזירו את נינה לחיים?
ודבר אחרון:
למיילו. בכל זאת, שריד מהעונה הראשונה והזכורה לטובה של 24.

Nino Schibetta

New member
שאלה לנינה

מתי מיילו היה בעונה הראשונה ? אני ממש לא זוכר ואשמח לקבל מידע בנושא.

Nina Myers

New member
תשובה לנינו.

בפרקים 6, 7, 8, 9, 10, 14, 15 ו-16. בפרק 6 מיילו מגיע כפרילנסר, כדי להחליף את ג'יימי אחרי שנינה נותנת לה הוראה לעבוד על משהו אחר. ג'יימי לא אוהבת את זה שמיילו "מחליף" אותה. בפרק 7 מיילו מיידע את נינה שהוא מצא קובץ רפואי בכרטיס, מה שאומר שהמתנקש מנסה להסתיר את זהותו. תחת האיומים של גיינס, ג'ק נאלץ להחליף את הכרטיס מבלי שמיילו ישים לב. מיילו מבין שמשהו לא בסדר וג'יימי מאשרת את זה. מיילו אומר לנינה שזה לא אותו הכרטיס והם מבינים שג'ק החליף אותו. נינה הולכת להתעמת עם ג'ק וג'ק אומר לה שלא סומכים על מיילו עם המידע שיש בכרטיס. ג'ק נאלץ לקחת את נינה מחוץ ל-CTU כשגיינס מגיע למסקנה שהיא מהווה סיכון. בפרק 8 מיילו שואל את ג'יימי מה לעשות עם הכרטיס. לג'יימי לא אכפת. היא עסוקה מדי בלקבל הוראות מגיינס. טוני לוקח את מיילו לשיחה ואומר לו שהכרטיס שהוא עובד עליו מזוייף ושהמקורי נמצא במשרד של ג'ק. מיילו רוצה לדעת למה ג'ק החליף בין הכרטיסים. טוני אומר לו שזה לא משנה ושהוא יכול להמשיך לעבוד על הכרטיס. בפרק 9 נינה מעבירה למיילו את כל המשימות של ג'יימי ומסבירה לו שג'יימי כבר לא בצוות שלהם. בסוף הפרק, מיילו מוצא הרבה תוצאות תחת השם "גיינס". בפרק 10, טוני נותן למיילו משימות נוספות ולקראת סוף הפרק מיילו מוצא מייל של ג'יימי וקופל, שמוכיח העברה של מיליון דולר לחשבון של גיינס. בפרק 14 מיילו מופיע לכמה שניות בשיחה עם טוני אלמידה לגבי הגורל של ג'ק:
Milo: What do you think they're gonna do to Jack? Tony: Not gonna name a street after him.​
בפרק 15 מיילו מעדכן את טוני לגבי אלקסיס דרייזן. מאוחר יותר ג'ק נתקל במיילו ומתנצל על החלפת הכרטיס. מיילו אומר שהוא מבין את הסיבות למעשה. מיילו אח"כ עוזר לג'ק ולפלמר לקבל מרוברט אליס מידע לגבי Operation Nightfall. בפרק 16 מיילו מעדכן את ג'ק לגבי אלקסיס דרייזן, הבן של ויקטור דרייזן. כשג'ק לא מצליח להיכנס לקבצים שלו הוא מתקשר למיילו ומיילו מסביר לו שיש לו גישה מוגבלת כמו לכל העובדים הרגילים ב-CTU. מיילו מתקן את זה כדי שלג'ק תהיה גישה מלאה. ג'ק שואל את מיילו אם מישהו שלא אמור לראות את הקבצים שלו ראה אותם בזמן שהוא לא היה שם ומיילו אומר שלא כי הוא לא חיפש. ג'ק מבקש ממיילו להתחיל לחפש. מיילו שואל את ג'ק אם הוא חושב שיש עוד חפרפרת ב-CTU. לדעתי לא היה למיילו תפקיד מזערי בסדרה.

Nina Myers

New member
ואם זה לא מספיק...

קבלו תמונה של מיילו עם ג'ק בעונה הראשונה.

cat food

New member
../images/Emo58.gif6.21../images/Emo58.gif

אני אומנם לא חושב שהעונה השישית עולה על הרביעית והחמישית. אבל בהחלט היא באותה רמה פחות או יותר כמוהן. פשוט המיחזור כבר קיים ללא הפסקה אז לאנשים נדמה שיש הדרדרות רצינית בעונה הזאת. ההדרדרות התחילה כשהחליטו לעשות יותר מידי עונות ואין מנוס מהדרדרות כזאת. עדיין מבחינת סידרת אקשן 24 לא רעה בכלל לדעתי. חוץ מהעניין של המשפחה של ג'ק שזה אחד הרעוינות הכי מפגרים של התסריטאים, העונה הזאת סבירה ובסדר יחסית. מה שכן עונות 1 ו-2 טובות מאוד (למרות שגם בהן יש בעיות). את עונה 3 שנחשבת לגדולה ע"י הרבה אני אישית לא אהבתי חוץ מפרקים בודדים.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 6X21 ../images/Emo58.gif

אני לא מצליח להבין למה כולם כאן מלאי תלונות... פרק מצויין! אני אתגעגע למיילו...

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif ,מחשבותי על הפרק -

גם אני חשבתי שהפרק ממש מהנה, במיוחד מהחצי השני שלו, אפילו לא מרחו עד הדקות האחרונות את המתקפה על סי טי יו, והתחילו אותה כבר בחצי הפרק, והיה ממש מותח, כיפי, ההימלטות של ג'וש (אם כי גם צפוי), והקטע שהדבר הזה חילץ את ג'ק מהבידוד (לא היה לי רעיון איך הוא ייצא משם אחרי שנאדיה סרבה לשחרר אותו). אפילו שהקטע הזה היה לפחות פעמיים - ה"משימה" שהטילו על ליסה - היה מותח, אפקטיבי. בכלל , לא תמיד סיפורים גרנדיוזים של פצצות ענק שהורגות מאות כדי להחזיק אותנו, דווקא לפעמים נקשרים יותר לעלילה אחת ממוקדת בכמה אנשים. יותר קל להיקשר לזה מאשר מוות של מאות שאנחנו לא מכירים- כמו שמיוחס לסטאלין "רצח של מיליונים זה סטטיסטיקה, רצח של אחד - זה טרגדיה" ואני אוהב את הנבל החדש, צאנג' פינג פונג וואט אוובר - יש בו משהו כל כך רע ומפחיד, שבניגוד לרשעים אחרים , אני כן מחכה לראות את המפגש בינו לבין ג'ק (בניגוד לעד עכשיו שהרשעים היו מבחינתי כמו פס ייצור . ג'ק מגיע אליהם - מרדף - ירייה וסיום) - כאן יש משהו אישי, האיש הזה החזיק את ג'ק בשבי ומי יודע מה עשה לו - ופה זו נקמה אישית.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif ולגבי הסקס -

(ידעתי שתיכנסו :)- הסקס של ליסה והבחור (נקרא לו בחור, כי אין טעם להיקשר אליו יותר מדי :)- קודם כל אהבתי את הקטע שהתסריטאים לא "התאמצו" בדקה האחרונה לסיים את הקו הסיפורי הזה במתח כלשהו, בניגוד למה שבטח חשבנו ,שבדקה האחרונה של הפרק הבחור "יעלה" על זה שליסה מנסה לסדר אותו. אלא הסקס המשיך בצורה טבעית, ולגבי הסקס , גם אתם עשיתם את ההשוואה בין הזמן שלוקח להם להתמזמז (אחרי חצי שעה מאז שליסה עלתה על המיטה , הם עדיין בתהליכי התמזמזות) , לבין זוג אחר, נשיאותי, שבסוף הכונה הקודמת התחיל לעשות סקס חמש דקות לפני סיום הפרק ובסוף הפרק הוא כבר היה לבוש שוב עם בגדים, מוכן לתזוזה ? :)

Nino Schibetta

New member
612../images/Emo58.gif

פרק טוב מאוד לדעתי. סוף סוף חזרנו לאקשן בריא וטוב. האמת, ברגע שהסינים אמרו שהם באו בשביל הילד , היה ברור שאבא של ג'ק עומד מאחורי זה מסיבה לא ברורה. בסוף גילינו מה הסיבה. עצוב לראות את מיילו מת, אבל באמת לא היה ברור למה היה צריך להרוג אותו אם הם באו רק בשביל לקחת את הילד.
למיילו פרסמן

פזק

New member
../images/Emo58.gifזה לא נכון

הוא לא מוזיז שום יד פשוט ידו הייתה מונחת על הברך של נאדיה (שמשום מה אני עדיין לא סומך עליה) בכלל זו העונה הגרועה ביותר וככל הנראה הם קיבלו פידבקים ע"כ ולכן מפרק 18 הם שינו את הנושא מההפצצות לכיוון של סיפור חדש אקיצור אין שום קשר שום קשר (חוץ מהדמויות וקצת קשר שולי למשפחה) מתחילת העונה לסופה שני סיפורים שונים לגמרי, וזה קצת מאכזב. בכלל נראה לי שאבד הקלח על הסידרה הזו אע"פ שהם חתומים על שני עונות.

למעלה