6X20

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אתם בטח תסקלו אותי באבנים, אבל אני די מבין את ההיסטריה של אנה. היא גידלה את הבת שלה לבד כל השנים וגם ככה זה קשה שפתאום האבא מופיע. אז עכשיו היא צריכה להתמודד עם זה שאישה זרה שהיא לא מכירה בכלל גם נכנסת לחיים של הבת שלה ועוד נכנסת בכזאת סערה. לדעתי לוק צריך לעשות כמה הבהרות וכמה שיחות עם אנה (אחרי שהיא תירגע קצת). בכל מקרה לורלי ממש מסכנה, לוק לא רוצה בינתיים להתחתן עד שהוא יתרגל לאפריל ואנה לא מוכנה שהיא תכנס לחיים של אפריל כל עוד היא לא נשואה ללוק, זה משאיר אותה במלכוד 22. באסה...

smiley chloe

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

ממש עצוב לי בגלל לורליי.. היא באמת תקועה! ורואים שהיא ממש מנסה להתחבר עם אפריל (המסיבה של אפריל יצא כל כך חמוד
) ומצד שני רואים שהיא כבר די מיואשת בקשר ללוק..
לוק בזמן האחרון די מציק לי, וחבל לי שהוא לא גילה על הנאום של לורליי בחתונה של ליין.. זה נראה כאילו לא אכפת לו ממש מלורליי כבר (לא כמו פעם לפחות
) אהה.. דרך אגב הפרק הזה נכתב ע"י דיוויד רוזנטל- שהוא מי שיחליף את איימי ודן פלאדינו

smiley chloe

New member
אהה.. עוד משהו ../images/Emo58.gif

הקטע של מישל והמחשב היה מצחיק
איך הם חשבו על הרעיון הזה? ופריס הייתה פשוט אדירה שהיא הצליחה להוציא את המידע הרפואי על לוגן...

ilatan

New member
מה את חושבת... ../images/Emo58.gif

עד כמה שונה הפרק מזה שכתבו פלאדינו? אפשר להרגיש בהבדל? יותר/פחות מצחיק? הדמויות שונות במשהו? אני אראה את הפרק רק בסופ"ש ואני כבר סקרנית...

Jason2

New member
אני לא חושב שיהיה שינוי בדמויות

הדמויות כבר קבלו זהות ואופי ייחודי במהלך 6 עונות. כבר מכירים את ההתנהגות של כל דמות וסביר להניח שהם לא ישתנו. מה שיכול להשתנות זה הסיפור עצמו.

Alaithlos

New member
ורמת השנינות..../images/Emo15.gif

וסוג הבדיחות, הרבה יכול לההרס בידיים הלא נכונות..

Jason2

New member
אני בטוח שלא נתנו את זה

לסתם כותבים, אלא לאנשים שמכירים טוב את הסדרה ואת הדמויות. ברור שלא יהיה את הייחוד האופייני, אבל יכול להיות שיהיה טוב.

smiley chloe

New member
כן איימי ודן כנראה בחרו בו ../images/Emo13.gif

.. ככה אני הבנתי לפחות מהראיון שלהם ואם הם סומכים עליו אז נראה לי שגם אני אתחיל

MiriOrit

New member
מעניין אם הוא היה צריך לראות את כל

הפרקים של הסידרה בבת אחת.. או אם הוא ראה אותם כבר... יו...אני כ"כ מקווה שהוא יהיה טוב! ואז נזכה לעוד עונה...ועוד עונה...ועוד עונה... זה לא
נכון?! אם כן- נא למחוק....

smiley chloe

New member
יש בזה משהו

הדמויות באמת לא משתנות.. אבל מה שכן יכול להשתנות זה התגובות שלהם למצבים מסויימים

smiley chloe

New member
נראה לי.. ../images/Emo39.gif

שסך הכל הדמויות לא השתנו, ועדיין יש שנינות (איך התוכנית תצליח להתקיים בלי שנינות?!
) אבל בכל זאת אפשר לראות שזה סגנון טיפה שונה... הקטע היחיד זה שהוא בטח לא מכיר את כל הסדרה- אז הוא לא יוכל להכניס בדיחות עם references מהעונות הקודמות..
אלא אם הוא יתחיל לראות את כל העונות מההתחלה

iahshai

New member
אני חייבת להגיד משהו ../images/Emo58.gif

על הבעייתיות של הדמות של לורליי (שלעולם לא הייתה מצליחה אילולא לורן גראהם, שעושה את הסדרה ולמה לעזאזל לא עומדים על המדף שלה עשרות פרסים מוערכים-יתר-על-המידה על כך
... סליחה על ההתפרצות...
). היא כ"כ אהובה, שלמרות הפגמים שלה אנחנו לא מסוגלים לבקר אותה כמו שהיינו מבקרים דמויות פחות מורכבות בסדרות נוער בינוניות עד גרועות (כמו OC או "טרי היל"
). למשל,, היא קטסטרופה במערכות יחסים. היא דופקת הכל בצורה כזאת שבסופו של דבר היינו אמורים לחשוב שמגיע לה שהיא לבד. מקס מדינה היה נהדר בשבילה והיא לא הייתה מסוגלת להתבגר ולצאת מהגישה הקאז'ואלית שלה (וגם קצת טינאייג'רית יש לציין) לגביו. ואולי הוא פשוט לא היה בשבילה. אני לא אטרח לדבר על אלכס ו"דיגר", כי הם היו כ"כ לא משמעותיים שאני לא זוכרת את השמות שלהם בדיוק! אני כן אדבר על כריס, מושא אהבתה+|סגדש|משיכתה הנצחית, שתמיד מופיע בדיוק ברגע הנכון כדי למוטט הכל, לבלגן הכל, ועוזב בדיוק ברגע שבו יש להם הזדמנות. נראה שמבחינת אופי הוא הכי מתאים לה, כי גם הבגרות שלו הסתכמה בגיל 16. אין לשלול את זה שהוא הבחור הראשון שאי-פעם אהבה (כנראה האחרון שאי-פעם אמרה לו את זה) וכשמאהבה ראשונה יש לך ילדה... זה עושה משהו. ולוק. יחסי ה"כמעט" הכי גדולים אי פעם. היא כמעט הרסה את זה, היא כמעט הצליחה להתחייב ממש, היא כמעט במערכת יחסים רצינית ובריאה לשם שינוי (אם היא רק הייתה מדברת איתו יותר אוף!), היא כמעט תקים איתו משפחה (למה בגלל שיש לה את רורי עם כל ההשלכות שהיו לזה זה אומר בהכרח שלא צריך שיהיו לה עוד ילדים?!)... אנחנו בתור צופים כבר מתרגלים לחיות על קצה הספה/כיסא-מחשב לראות מתי זה יידפק. אגב, ע"פ התבנית, בדר"כ אם מישהו מחכה למישהי בסדרה המון זמן, כשהם ביחד, בניגוד לצפוי, הוא זה שיהרוס את זה (רייצ'ל-רוס, פליסיטי-נואל, לורליי-לוק...). כאן הם סוטים וחוזרים לתבנית, אנחנו כבר לא יודעים מי יהרוס את זה ועד כמה ומתי! היא גם מאוד לא בוגרת, וכמובן שמרגישים את זה הכי הרבה ב... מערכות יחסים!. היא לא גרה עם אף-אחד, למשל. היא לא אמרה לאף-אחד שהיא אוהבת אותו (שאנחנו ראינו), ולא לאחרים (רורי לדוגמא). הבת שלה יותר בוגרת וחצי מהיחסי אימא-בת שלהן זה היפוך תפקידים. היא לא מדברת עם לוק על כמה שזה מפריע לה מצב-הביניים הזה שהיא לוקחת בו חלק. היא מגזימה לפעמים בהבעת האהבה שלה לעצמה ("אני בנאדם נהדר.. יש לי המלצות!").. למרות שאני אוהבת את זה... זה תסמינים מאוד לא בוגרים! הדבר היחיד שמחשיב אותה לבן-אדם בוגר זה שתי הפעולות הבאות: היא גידלה ילדה ומנהלת מלון/פונדק... "אִין" בקיצור. היא לפעמים כ"כ לא בוגרת שזה כבר כמעט לא אמין! איך שהיא מדברת על ההורים שלה לפעמים או דברים כאלה... ואחרי הכל, ולמרות ועם כל זאת ואולי אפילו בזכות.. אי אפשר לכעוס עליה. אנחנו תמיד אוהבים אותה, אולי מאוכזבים לעיתים, אולי מתוסכלים, אבל תמיד אנחנו מקווים לטוב ביותר בשבילה, ולכן קיוינו ללוק כ"כ הרבה זמן, כי נראה שזה מה שהוא יהיה. דבר אחד נוסף הוא החוזק שלה. בפעמים המעטות שהיא בוכה זה כ"כ נדיר ושבור וחלש מצידה, שזה מרגש נורא (בכוונה אמרתי ככה.... אני לא מצליחה לנסח את זה יותר טוב). דבר אחד אני שונאת לעשות, וזה לרחם עליה. עד עכשיו זה לא היה דרוש, כי למרות הכישלונות שלה (המפורטים פחות-או-יותר למעלה), רמת האחריות שלה תמיד הייתה באה לידי ביטוי באופן מבריק (לא כעסתי עליה למרות שהייתי מודעת לדפיקויות שלה), כך שלא היה מקום לרחם עליה, כי היא אף-פעם לא באמת הייתה מסכנה. אבל הפעם... הפעם יש סיטואציה שהיא לא יכולה לשלוט בה. זה לא באשמת אף-אחד. אפשר להבין את כל הצדדים, להסכים איתם,,,,, כולם צודקים. והיא כולה שיכורה בחתונה של ליין פורקת את כל תיסכולה, והיא הולכת לדבר עם אנה וזה עוד יותר קשה (כל הדיאלוג היה מתוח.. לא ביניהן פשוט האווירה), ולוק אומר לה שהוא לא רוצה לשתף אותה בזה, וכשאין לו ברירה והוא כן זו טעות מרה והיא לא חשבה על זה. והעיניים הכחולות הגדולות שלה, סימן ההיכר שלה, מקבלות פתאום סמליות אחרת, נראות באור שונה. הסצינות עשויות מבריק, המשחק מצויין, הטקסט אמין, כל העניין מאוד גילמורי, שזה קסם שאבד מעט בעונה הזאת. ועדיין, אני שונאת לרחם עליה. אני שונאת לרצות שזה ייגמר כבר. אין לי בעייה שהיא נשברת, אבל כשהיא מעוררת-רחמים... זה הדבר היחיד שאפשר להרגיש אליה, שהדמות שלה לא סותרת, ואני שונאת את זה. זהו. סליחה על עודף הפואטיות והאורך...

LadyLuvJess

New member
בנוגע לדמות של לורליי, ../images/Emo58.gif

הסיבה שהיא כ"כ ילדותית- היא בדיוק מה שגורם לצופים לאהוב אותה כ"כ. ראינו מספיק אמהות מקובעות, רציניות, בוגרות, גם בסדרה וגם בסדרות אחרות. ולא צריך לחפש כ"כ רחוק- קחי את אנה. אנה היא דוגמא מצוינת. אמנם היא מגניבה, וכולם אוהבים אותה, היא עדיין יותר אמא מחברה. היא התבגרה, היא מקובעת. היא רצינית. היא מה שלורליי לא. היא יותר אמא מחברה, לורליי יותר חברה מאמא. הצופה ראה מספיק אמהות שמגדלות ילדים. עם אבא, בלי אבא- been there, done that. מה שאנחנו מקבלים כאן זה ילדה שמגדלת ילדה. כן, היא לא התבגרה. כן, היא ילדותית. כן, היא פיטר-פן-ית. אבל זה מה שהופך אותה לכ"כ מקסימה. זה למה לוק כ"כ פחד שאפריל תאהב אותה יותר מאותו, למרות שהוא אבא שלה. כי היא ילדה, כי היא מתחברת לכולם. זה לא פגם, זה מה שהיא. בנוגע למערכות יחסים- נכון, עם מקס לורליי פישלה. את האחרים שציינת אני לא זוכרת בכלל, אבל עם כריס היא לא פישלה. היא עשתה את ההחלטות שהתאימו לה בגיל 16, וכשהם היו ביחד מאז- הוא פישל. הוא הכניס את מה-שמה (נו, לוזוכרת :p) להריון, והוא היה עם לורליי דקה לפני שהוא גילה על זה. היא חיה את החיים שלה הכי טוב שהיא יכולה. היא לא מושלמת, היא מפחדת מהמון דברים, היא דינמית ומשתנה, והיא גדלה כל יום. זה מה שרק גורם, אני חושבת, לצופה לאהוב אותה ולהזדהות איתה יותר. וחוצמזה, זה מצחיק

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo58.gifאני מאוכזבת מהסוף שלך

ומהדגש שהוציא לי את העיניים.
בכל אופן- "אנחנו בתור צופים כבר מתרגלים לחיות על קצה הספה/כיסא-מחשב לראות מתי זה יידפק. " הצחיק אותי ממש!
נו בגלל המחשב.
בכל אופן, אני חושבת שאת צודקת בהרבה מהדברים שכתבת. אבל מעוררת רחמים? לאיודעת..באיזשהו שלב כולנו קצת מעוררי רחמים, אני לא חושבת שזה גורע מהדמות שלה..זה רק מוסיף לאמינות של הדמות. היא כ"כ מתוסבכת בתוף עצמה, במערכת היחסים שלה, הכל נהרס והיא לא יכולה לשלוט בזה..ככה שניתן רק לרחם עליה? היי, מבחינתי זה מצויין!
בקשר למערכות יחסים [אוף, אני כבר לא ממש זוכרת, קראתי את זה לפני 3/4 שעה.>< לפני אבודים.
] בכל אופן, את ג'ייסון דיגר סטיילס את לא זוכרת? אני חושבת שמאוד קל לזכור אותו..וקשה לשכוח!
הוא היה מאוד רציני מבחינתה, הוא היה איתה חצי שנה..ואני לא חושבת שזה רק כריס שמעניין וזכור כאן, אני ממש לא מסכימה.
ודווקא מה שהיה מאוד מיוחד שמערכת היחסים של לורליי עם דיגר, זה שהיא הייתה דווקא הצד היותר בוגר.
[איזה ניסוח תחבירי גרוע!
] חוצ מהעובדה שהיא הסתירה את זה מההורים שלה בכזאת עקשנות..
אוף. התעייפתי ואני לא זוכרת כלום. וממש רציתי להגיב לך. אולי מחר. אם אני לא ארדם על המקלדת או משו.

iahshai

New member
סליחה על הדגש ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

זה פשוט שבמקלדת הסדר הוא "ג-ד-ש" ולא "ד-ג-ש" וזה מבלבל אותי... בכל אופן, לא הבנתן אותי (וסליחה על החוסר באומנות שרשור אני פשוט לא רוצה לכתוב שתי הודעות
). אני לא אומרת שזה רע שהיא לא בוגרת אבל זה פשוט קשה לפעמים לסבול/להאמין לזה. נגיד,,, רורי מספרת לה שהיא עברה לגור עם לוגן והיא אומרת "תגידי לי אם זה מפחיד אז לוק לא יעבור ויישאר אצל באבט כל הזמן" או משהו בסגנון. או שהיא באה לישון אצל רורי כי מקס ישן לה במיטה (סליחה על הקפיצות זמן). היא אף-פעם לא מתגברת על השטויות האלו (טוב.. טוב.. זה לא בדיוק שטויות.. לא שאני אדע
). היא תמיד נמצאת באותו מצב! העובדה היא שבשיחה שלה עם אנה יש ברה יותר היגיוןבמה שאנה אומרת מאשר במה שהיא אומרת, עוד לפני שאנה מכירה אותה!!! אני ברצינות לא הייתי מוכנה לתת לילדה שלי להיקשר למישהי שבואו נודה בזה, יש סיכוי שתיעלם. אני לא אומרת את זה כי אני לא אוהבת את לורליי [היא הסיבה שאני רואה את הסדרה] אלא כי זה נכון! לוק זו מערכת-היחסים הכי ארוכה שהייתה לה. אני אוהבת שהיא ילדותית וזה מצחיק ואיך שהיא עם רורי זה נהדר לדעתי.. וכמה שהיא חברה היא מאוד אימהית כשצריך ואז זה מין שיא של איזו תקופה (נו היו מלא קטעים כאלה אבל.. למשל ב"רורי'ז דאנס" -פרק מדהים- הייתה לה התנהגות מאוווווד אימהית). מה שמעצבן אותי עם כריסטופר ואיתה זה לא שהיא דופקת את זה (כי היא לא
) אלא שהוא ממשיך לדפוק את זה ותמיד איכשהו החלון שלה (וזה תמיד החלון לא הדלת כי ככה הם בילו את כל גיל הנעורים שלהם... בלברוח מהחלון.) פתוח בשבילו (ניסוח רע אבל הבנתם ..
). תמיד היא מסתירה מלוק את זה שהיא נפגשה איתו או שוכבת איתו כשהוא בהפסקה משרי או שוכבת איתו כשהוא בא לביקור בסטארס הולו פעם ראשונה או לעזור עם הלידה של שרי או לעזור לו כששרי עזבה והוא לא יודע מה לעשות עם הבת שלו (סליחה על הדיס-כרונולוגיה)... ויש עוד לדעתי.

LadyLuvJess

New member
אבל, ../images/Emo58.gif

את לא יכולה למנוע מהבת שלך ליצור קשר עם אנשים שייעלמו. חצי מהחברות שיש לה עכשיו שהיא יוצרת איתן קשר יומיומי ייעלמו עוד כמה שנים. אנה לא יכולה לסגור אותה בחדר עם סלקטור, ורק מי שמבטיח נצח יכול להכנס. אני מבינה שזה מספיק מוזר שהאבא נכנס פתאום לתמונה, אבל זה ב"אשמת" אפריל. היא הביאה את זה על עצמה, והיא הרבה יותר בוגרת מהגיל שלה בעניין הזה. היא נכנסה לזה בידיעה שהיא לא רוצה פתאום אבא'לה, אלא רק פרוייקט מדעי. היה לה ברור שרוב הסיכויים הם שהוא פשוט ישכח ממנה וימשיך הלאה עם החיים. והוא זה שהוכיח שלא- שהוא רוצה באמת להכנס לה לחיים. ואם לסמוך על לוק שהוא מתארס לבחורה הנכונה, שלא תעשה כלום לאפריל, זאת לא סיבה מספיק טובה לתת לאפריל לבלות איתה- אז אפשר להתחשב גם בעובדה שהיא לקחה את הזמן ולא כפתה את עצמה על אפריל, ושהיא כן כיבדה וכן מכבדת את הרצונות של אנה ושל לוק. בשורה התחתונה- אפריל עדיין לא אימצה את לורליי כחברה הכי טובה שלה, והיא פשוט נורא נהנתה במסיבה, וזה היה בזכות לורליי. זה הכל. בנוגע לכריס- כן, זה מעצבן שהיא תמיד שם בשבילו, והוא תמיד הורס הכל. ואממ.. אולי יש משהו במה שאת אומרת בנוגע לזה שהיא יותר מדי ילדותית, וזה כבר מגיע ללא-אמינות. יכול להיות. אבל אני עדיין חושבת שאם לא מתעמקים בזה יותר מדי, אלא לוקחים את זה כמות שהוא, זה בסה"כ עוזר לאמינות של הסדרה ושל כל הסיטואציה. ז"א, זה יכול לרגע להיראות לא אמין. אבל יש המון דברים שיכולים להיראות לא אמינים בסדרה. זה רק עוזר לאמינות ולהזדהות עם לורליי.

למעלה